Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112
Raspunsuri - Pagina 13

catty spune:
Buna dimineata fetelor,
Melutzica, poate ca ai dreptate in ceea ce mi-ai spus, dar am devenit Toma Necredinciosul pana nu vad cu ochii mei ce si cum.
Megbeng, chiar ma bucur ca ti-ai revenit si ca esti iarasi alaturi de noi.
Tabi, stai linistita fata draga. Nu te mai stresa si o sa vezi ca Doamne Doamne o sa iti faca cel mai frumos cadou de ziua mamei. Bine?
Amely, iti tin pumnii sa fie totul ok. Eu sunt sigura de asta.
Sadaf, bine ai venit printre noi.
Eu ce sa spun, sunt cam deprimata. Azi este baba mea reprezentand viitorul si la noi ploua cu galeata. Parca vremea de afara este in tandem cu sufletul meu si cu durerea mea. Poate o sa fie bine pana la urma si pt mine. Mai rau este ca ma inteapat ovarele si ma inteapa si pe jumatatea burticii aproape de ovare. Nu prea stiu ce e asta, dar om vedea.
Va pup si intru mai tarziu.
catalina

Tabitha spune:
catty: promit sa ma linistesc, in speranta ca ziua de 8 martie imi va aduce ceva frumos. Te pup si ai, te rog, grija de tine!

Amely spune:
Esti o draguta Catty, sa te auda D-zeu... si la tine sa fie bine si sa te aud curand ca...
, caci in ciuda vremii ploioase, in sufletul nostru e primavara!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

bubuleana spune:
si eu merg pe ovulatia naturala (desi ma gandeam sa incep ceva naturist): sa vedem ce-o iesi
la mine situatia se prezinta astfel: sunt in Z11, pana acum am prestat in Z7, Z8, Z10, Z11 ; habar n-am cand am exact ovulatia ca nu vreau sa ma stresez cu calculul ei insa stiu cu approx ca este intre Z12 - Z18; partea nasoala e ca sotiorul meu si-a gasit tocmai acum sa plece in Rep Moldova intr-o delegatie si se intoarce de-abia miercuri
nu putea si el sa plece cand eram la intalnire cu rushii??!!!
de azi dim simt cum incep sanii sa se intareasca si am mici intepaturi nedureroase, mai degraba gadilatoare la nivelul sanilor si ai abdomenului inferior... astea or fi semne ca se apropie ovulatia???? in plus sunt si fff balonata
, dar asta o fi probabil de la cele 5 beri nefiltrate pe care le-am baut sambata
Tabi
Cristinna: ma bucur mult pt tine ca te-ai relaxat si detasat: asta o sa fac si eu de joi pana duminica sapt asta te pup dulce
bubuleana

bubuleana spune:
catty: cum asha?????? tu n-ai auzit vorba aia cum ca ploaia aduce noroc si belsug??? ploaia creste fertilitatea pamantului!!!! - semn mai bun de-atat nici ca se putea!!! felicitari pt asha o baba! a mea e maine; sper sa ploua si la mine maine
te pup si astept mareaaa veste!!!
bubuleana

Cristinna spune:
Amely, Bubuleana. de altfel ofer un
la toate fetele de aici.
Ia ziceti-mi si mie ce parere aveti de temperaturile astea?
ziua 7 - 36.6
ziua 8 - 36.5
ziua 9 - 36.5
ziua10 - 36.4
ziua11 - 36.45
ziua12 - 36.6
ziua13 - 36.6
ziua14 - 36.7
ziua15 - 36.7
ziua16 - 36.7
ziua17 - 36.8
ziua18 - 36.7
ziua19 - 36.8
ziua20 - 36.8
ziua21 - 36.85
ziua22 - 36.85
ziua23 - 36.9
ziua24 - 36.9
ziua25 - 37
Oare cand am ovulat, in ziua 11 sau 13???
Cristinna

Tabitha spune:
Cristinna: eu zic ca ai ovulat in ziua 11. Pe de alta parte, faptul ca temp a tot urcat eu zic ca e de bine.
Eu, fetelor, trebuie sa va dau o veste proasta. Se pare ca ma vor napadi rushii azi sau maine pentru ca si-au trimis buzduganul inainte: petele maronii. Nu-i nimic, o luam de la capat, bine ca nu ne-am dereglat de la utrogestan.

Amely spune:
Cristinnici, la un CM de 27, eu zic ca ai ovulat in ziua 11 (spre 12). Asta daca nu cumva ma insel eu privind lungimea CM-ului tau!?... confirma-mi, te rog!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Cristinna spune:
Tabi poate vin doar petele si rushii raman cu buza umflata.
Bubuleana, avand in vedere ca in nov si ian am facut stimulare + pregnyl , ovulatia a fost in zilele 11-12. In dec si februarie ciclul a fost de 30 - 28 de zile. In mod normal ciclul meu pana inainte de prima stimulare era in tre 26-28 de zile.
Tocmai de asta sunt si eu in ceata, mai ales ca luna asta am trecut valorile temp pe fertility care zice ca am ovulat in ziua 11. Tot in ziua ii am facut si un test de ovulatie care a iesit +.
Cristinna