Mamici casnice (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Super amandoua prenumeOsna.Si mie imi place Ioana, dar cum sunt un pic nu am vrut sa existe doua prenume in familie (ca am o verisoara care o cheama Ioana) si plus de asta, vroiam unul nu prea uzual, ca de eu sunt . Si asa a iesit Amalia, plus Cristiana(ca pe tatsu' il cheama Cristian), dar nu din motivul asta am pus si al doilea prenume, ci din cauza ca imi place la nebunie .Cat despre Matei e super, asa il cheama pe baietelul unei prietene, si cand il striga "se aude" super...

Chiar fetelor, voi cum ati ales prenumele vostri???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare! salutare!

alina scuze .cuscra cer mila si indurare.da te am il lista si pe tine si pe nico.da stiti ca eu v-am avertizat ca-s cam aiurita si fac faze de blonda asa ca uite si .

fetelor noi toti ai casei avem 2 prenume .si la ce ne foloseste?ne incurca , cand avem de scris tot numele.

va tuc pe toate si merg sa-mi beau cafeloiu.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Uitai:)
Danelutza cand am citit ieri ca al tau sotz nu e incantat cand trebuie sa dea telefoane, a tras cu ochiu si al meu, dupa care zice satisfacut "ti-am zis eu ca toti barbatii sunt la fel":) S-a regasit si pe el in situatia asta:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Svetlana ,hai sa-ti zic si eu! Noi i-am pus fetei in certificatul de nastere un singur nume si la botez am adaugat si Maria.Deci in certificatul de nastere e Alexandra si in certificatul de botez e Alexandra Maria.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Uraaa, am adormit odraslele, si pe kupil si pe colegu, dorm amindoi de duduie paturile.

Flavia barbatul meu e buuunnnn, dar tre'sa-i spun un lucru de o suta de ori ca sa-i intre in cap si sa-l duca la bun sfirsit, asha ca de multe ori cam asha arat...

Bianca vezi ca io sint blonda, da' nu ma supar ca m-am mai inchis la coloare intre timp

Osna si noi am pus la fetitza doua nume, Isabella-Antonella. Isabella ca m-a trezit barbatul la miezul noptzii sa ma intrebe daca imi place, asta cind eram insarcinata, si Antonella, pen'ca mi-am pus o pila la sf.anton cind nu ramineam insarcinata. Asha ca in curind vom merge la sf.Anton de la Padova.

Fetili va invit la o feliutza de tort, sarbatoresc odrasla, face 9 luni , de aia cred ca nu mi-am gasit inca cuscra, asteptam sa mai creasca.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miha uitai sa-tzi spun, tzi-au mai dat o stelutza pen'ca faci cafea buna.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

daniela sa-ti traiasca printesa.

am ales numele astea ca la noi in familion nu le are nimeni,maria daca va fi fetita ii vom pune si noi in biserica, ca asa le cheama pe mamele noastre.
iar matei sunt pur si simplu indragostita de numele asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza, principesa. io nu maninc dulciuri, da' vreau o felie mare ca ccc colegu' e lesinat dupa ele.
bi, si io's blonda(vopsita).
osna, ati ales super. sunt numele a 2 evanghelisti.
eu din prima cind am aflat ca e gagica am zis alexandra. se trage de la ta'su si el e alexandru. toata lumea zice si nume sfint, da' toate numele's sfinte. Sf. Imparateasa Alexandra - 21 aprilie.
cupilu' doarme si cind se trezeste plecam la plimbari ca nu mai vrea sa stea in casa pe caldura asta.
vb mai pe inserat.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

CAMIIIIIIII, ANDREEAAAAAA

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

la noi a inceput sa ninga dupa ce ieri mi-am facut sperante ca vine primavara.am iesit cu nasul pe balcon si e asa de frig afara.

Mergi la inceput