Mamici casnice (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fla sic ca e-am luat azi
Multa sanatate Anculinei daca mai vb cu ea, dar ce operatie are?
Pup dulce fetele revin
Mama de bebe, (Stela?) cum sa nu vrem sa vorbim, acusica te bag la listuta

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata fetele!!!
Flavia multam de cafea, azi ai fost mai harnica ccc cu cafeaua, chiar daca eu sunt treaza de la 6 si jum (ora cand mi-a dat trezirea fica-mea ), bine ca pana la urma am reusit sa o mai adorm si s-a trezit din nou la 8, in schimb eu n-am mai putut sa dorm

Andreea, da, azi eu cu familionul meu devenim vedete.

Iar a nins fetele, eu una m-am cam saturat de zapada, sa speram ca e ultima pe iarna asta, de fapt pe primavara asta , chai si asa mai tarziu ies putin cu saniuta sa ne cumparam revista

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Si aici a nins, am zis ca turbez cand am vazut aseara, eu care masuram fiecare cm de zapada topit

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mamici, burtici, am deschis capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70622" target="_blank">aici

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput