Mamici casnice (15)
Raspunsuri - Pagina 14
impreuna spune:
Geaniiii bine ai revenit, muah
Ce o crescut Daria, si e tot mai frumoasa, imi place tare mult freza ei, si tricoul facut cadou pt tati
Porumbel n-ai de ce sa iti ceri scuze, sigur ca se poate si pe mess, eu il am aici la profil, dc nu reusesti spune-mi. Si eventual,dc nu cer prea mult, sa imi lasi un mesaj cand intri, ca eu nu stau foarte mult on line, ca e Sara calare pe mine:)
Alina am trecut pragul de 2000, ca acum suntem in 2006:) Mode... ce?:)))
Cami implinita, fericita :) Acu poti sa il vezi pe ... nu mai stiu cum il cheama, Varlam parca :P
Adriana mai povesteste-ne de Andrei, ce nazbatii face, cum va jucati:)
Danelutza e marisoara Isa, acum nici nu o sa mai ia in greutate ca in primele lunu, ca doar are activitate :)
Dana nu te-ai intors de la plimbare?:)
sa o culc pe Sara
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
Gegea ce scumpa e Daria, ce creatza si ce guritza rujata are, mama parca e pictata e dulce foc.
Flavia, cred si eu ca nu se ingrasa prea tare Isabella, ca la ce activitate are, daca as pedala eu ca ea, as fi fotomodel
Alexa las'c-o sa pun si eu poze pe yahoo cu ghemotocul meu, dar vad ca n-are timp individu' pe care l-a gasit barbatul, sa-mi descilceasca instructiunile de la camera video.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Bimilit spune:
fetelor am intrat sa va salut si sa va pe voi si pe nurori, dar si pe feciori.
va doresc o noapte linistita.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
ange spune:
porumbel 30,moamaaaa acusi vazui ca esti mamica ori 3
si sunt toti baieti?!?! wow! felicitari!
cum este? cred ca nu ai timp nici sa respiri:))))
eu tzacanesc cu 2 dar cu 3?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Cami implinita, fericita :) Acu poti sa il vezi pe ... nu mai stiu cum il cheama, Varlam parca :P
pai stai mai ca abia in seara asta este Varlam.Pana acum am vazut 2 episoade din "pacatele evei"
Nu am inteles mare lucru dar o sa ma documentez
Stati putin sa ma obisnuiesc cu emisiunile,prezentatorii,vedetele din Ro. si apoi comentez cu voi
Acum sunt varzaaaa! Nu inteleg mare lucru dar ma tratez
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
andora spune:
Bai iar incepurati cu Varlam? Tre; sa ma coneferentiez cu voi sa pricepesc si eu cum vine treaba.
Fetelor imi luai tastatura cu caractere romanesti si abia nimeresc cate ceva corect Dar voi ma-ntelegeti pana o repar pe vechea. Macar nu mai capiez cu copiatul.
Porumbel, acum pot sa te felicit si eu pt performanta de mama tri-laterala si iti doresc si nervi multi-lateral dezvoltati pt a face fata situatiunii Sincera admiratie
Adriana naspa cu lapticul, stiu ca l-am si pierdut intr-o luna ca m-am dus pera tarziu, tin pumnii sa se reglementeze treaba.
Pauza ca cade mandra din pat pa
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Neatzaaaaa, vine :)
Azi va dau desteptarea:)
Slabuta miscare pe aici, o fi din cauza vremii:)
La noi e o zapada mare..., azi noapte iar a nins, de maine sper sa se indrepte vremea, ca asa spune procnoza.
Am primit mesaj de la Anculina, a fost operata si acum nu poate sta la PC, dar cand se mai reface putin revine. Va pe toate. Sanatate maxima
Cami ce noroc pe tine ca e colegu plecat, te poti uita in voie la "lacrimogene":)
Ma duc, ca se uita barbatu meu sa vada ce scriu :)))
andora spune:
Mda, alarma falsa, am crezur ca se-arunca. Scuze de cacofonii
Asa deci.... azi mergem sa luam ziarul cu pricina, Miha o sa-l pastrez hihihi
Cutremurul l-ati simtit careva? Eu impingeam de zor imn Gima la carutul cu mandruta agtata asa ca puteai as dai cu tunul ca nu simteam.
In rest ce sa zic.... aaaa.....
La multi ani Isa pt 5 martie!!! Sa cresti mare si frumoasa si sa-i zici mamei as te-aduca pe la Romanica cat mai des
Alina, hehe ma bucur c-am putut vorbi chiar si asa ieri, m-a disperat tastatura asta. Am vrut eu as-ti povestesc ceva de socrella si spital darcred ca mai mult te-am bagat in ceata
Flavia scumpa, ai vazut ca am mai trimis totusi cate-un zambet ceva
Hai ca nu stiu ce mai vroiam sa zic.... Bai eu cred ca avem un destin binesculptat undeva, iar pe al nostru scrie "gazde forever" socrella la spital dar azi noapte au stat la noi niste prieteni tare draguti ealtfel, chiar cand ziceam ca venim si noi linistiti cu copchlul la 22 seara de la spital si Carrefour. In fine... vestea buna e ca miercuri o externeaza pe socrelluta Deci Ziua Femeii in colectiv sporit
Hai ca va pup ca si-asa v-am pliotisit destul si nu m-am incadrat in firul narativ va pup dulce raman in zona
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mama_de_bebe spune:
buna dimineata,fetelor!brrrr,ce urat e afara.ninge si e asa de urat...robert s-a trezit cu chef ce joaca,asa ca ma lasa si pe mine la pc.mi-a spus socrella ca bia s-a trezit la 6,30.e matinala fata mea.uitasem sa va spun ,bia locuieste la bunici pana implineste robert 1 an.din cauza asta sunt cam suparata pe mine.desi e foarte aproape de mine mi-e dor tare de ea,mai ales seara cand bb doarme.dar mai e putin si gata vom fi iar cu totii.voi ce mai faceti?
sunteti niste fete minunate ,e o atmosfera placuta la voi. as vrea sa vorbesc mai mult cu voi,id-ul meu de messenger este mama_de_bebe.m-as bucura daca si voi ati vrea sa vorbiti cu mine.va pup si va doresc o zi buna