Unde se fac mamografii cu ultrasuente?Care sunt cele mai bune centr in Bucuresti?
Buna!
Mamografii cu ultrasunete? N-am auzit sa se faca in RO-oricum, nu sunt mamografii, ca astea implica iradieri cu raze X! Dar poti incerca eco mamar+termografie. Depinde si de varsta. Mie mi-a spus dr. ca in nici un caz mamografie deocamdata (am 27 de ani)-dupa 40 e cam obligatoriu. Vezi ca mai am niste posturi care te pot lamuri, pe Clinica virtuala si Femina intim.
Succes si sanatate multa!
Buna.
Nici eu nu am auzit de mamografii cu ultrasunete, insa acum 2 ani mi-am facut o mamografie la Medicover, o clinica foarte buna, din punctul meu de vedere. Costa 1,200,000 lei si rezultatul il primesti pe loc. In plus doctorita iti explica, cu lux de amanunte.
Sincer, nu cred ca exista o varsta recomandata la care sa faci mamografie. Ea este facuta atunci cand iti este recomandata de un medic generalist, de medicul ginecolog sau daca tu simti ca este ceva in neregula cu vreunul din sanii tai.
Suni la clinica, iti faci programare si inainte sa ti se faca mamografia vei avea o discutie cu medicul respectiv.
Nu este dureroasa absolut deloc si, parerea mea, decat sa traiesti cu indoiala in suflet ca este ceva in neregula, mai bine te duci si vezi exact ce anume te nelinisteste.
Multa sanatate iti doresc!
Nana Motoc