Mamici de martie-aprilie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Lady Hawk, de unde atita buhait, mey? Ca nici io nu m-am schimbat prea mult la mutra, si e sigur fetita acolo in burtica. Asa ca lasa grijile-astea :)

Delia, m-am topit! Am vazut pozele si-am ramas fara cuvinte. Puiutul tau e un frumos (si taman ce-mi zicea sefu-meu ca bebelusii sunt mai uritei, dupa ce se nasc :) el fiind tatic de 3 fetite, deloc urite). Tati al lui e de origine finlandez, cumva? Ca si dupa nume, si dupa ochisori, Rudy parca mosteneste trasaturile de care am vorbit mai sus. Oricum, tare reusite-s pozele, si la tine se vede ca esti tare fericita. Mai tii minte acum vreo 2-3 luni, cind erai deziluzionata si aveai dubii in privinta dorintei de a-l avea pe bebe? Ti-am spus toate, atunci, sa astepti pina nasti si-ti vezi puiul, ca dup-aia iti dispar tie si deziluzii si dezamagiri, si bebe o sa-ti dea un nou sens al vietii? Ei, na ca am ajuns pina azi, si uite ca n-am gresit :) Muah!

Tcelen, ai o printesa! Abia astept si eu s-o imbrac pe a mea in rochitele cumparate, ca si-asa ma uit de-o luna cu jind la ele :) Si ce mare a crescut! Ptiu, sa nu o deochi!

Laura Ioana, ma bucur mult sa aflu ca socrul tau e bine dupa operatie, sa vezi ce bucurie o sa-i faceti cu daruirea unui nepot acum! O sa-l vindece si-o sa-i incalzeasca sufletul!

Ma apuc iar de lucru, dar cu bucurie dupa atitea vesti bune, plus ca acush termin programul si incepe weekenduuuuuul!

Va pup pe toate de nu va vedeti!

32+5

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

p.s.:
vedeti ca am organizat putin emailurile din contul comun de pe Yahoo, ca prea erau amestecate. Am facut (deocamdata) 6 foldere separate, si, in functie de ce fel de email vine pe cont, il putem muta unde credem ca trebuie.
Sa exemplific: cind intrati pe contul de pe Yahoo, stiti ca pe coloana din stinga avem:
Folders
Inbox
Draft
Sent
Bulk
Empty]
Trash[Empty] [

Iar dedesubt, sub My Folders, am creat eu acele 6 foldere - numite Date de contact, Diverse, Poze Eco, Poze bebelusi, Poze burtici si Sfaturi, utile):
My Folders[Hide]

Date de contact
Diverse
Poze Eco
Poze bebelusi
Poze burtici
Sfaturi, utile

Pozele cu bebelusii nascuti in grupa noastra, zic ca e cel mai bine sa stea in folderul "Poze bebelusi". La fel, emailurile cu diverse sfaturi pentru cresterea copilului, sa fie mutate in folderul "Sfaturi utile". Iar emailurile cu diverse pentru amuzamentul nostru (gen filmulete haioase, cintecele, poze cu bebei draguti - dar nu ai nostri), sa fie mutate in folderul "Diverse".

Asa ca... vreti poze cu nou nascutii nostri? Nimic mai simplu: intrati pe contul comun de pe Yahoo, si dati click sub My Folders, pe "Poze bebelusi". Si asa mai departe.

Nu de altceva, dar eu am ametit cautind printre emailurile din cont, cind de fapt acum ma interesau numai pozele cu bebeii nascuti zilele astea de fetele din grupa noastra. Sper sa fiti ok cu decizia asta, eu zic ca nu ne face rau, ci mai degraba ne organizeaza putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Rocsana,felicitari pt bebelina MARIA!
Sa fie sanatoasa , cumintica si mincacioasa!
Tu si sotul tau sa va bucurati din plin de ea!
Maria e delicioasa, are o mutrita dulce de japonica.

Deli21, frumos-frumos bebelasul tau. Te inteleg de ce esti asa topita dupa el.

Pt fetele cu beblusi,am si eu o intrebare.
Si asta pt ca sint asa confuza.
Am avut aseara o discutie cu maica-mea ,care-mi zice: sa nu cumva sa culci copilul pe sapte, sa-l culci numai pe o parte ca vomita in somn si se ineaca cu voma
Acum, eu la curs am invatat ca trebuie sa culc bb-le numai pe spate si ca ideea ca se ineaca cu voma e deja o chestiune veche, care nu mai are nici un pic de adevar azi.
Ce sa mai cred?

Voi cum va culcati puiutii?

ile39+6zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

BUNA SEARA LA TOATA LUMEA
NSHIRO-FELICITARI SA-TI TRAIASCA BEBELINA,REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE LA AMANDOUA.AI VAZUT,CA TOTU A FOST BINE?AI SCAPAT ACUM DE MORCOVEI.

DELIA-sa-ti traiasca voinicutu e un scump si un frumos.Bine ai revenit.
TCELEN-SA NU FIE DE DEOCHI CE MARE FATA AI.Si frumoasa nu mai zic,ca vede toata lumea.Uite un pentru ea.Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
CORINA-ai mare grija de tine,mai e putin si iti ti bebele in brate.Stiu se intampla,dar fii mai atenta.Imi pare rau,uite un si sa te faci bine cat mai repede
LADY HAWK-sa stii ca si mie mi-a zis chiteasca ca am fetita,eu asta cred,dar doar eutoata lumea imi zice ca am baiat.Acum ce o vrea Dumnezeu,oricum daca e baiat il scoa din spital cu hainute roz si portocali
TINUTZA-uite un mare pentru tine si burticata,nu stiu ce ne-am face fara tine.Nu-i asa fetelor?
toate burticutzele,si mamicile si bebiti si va doresc o noapte cat mai buna.
35w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Rocsana, sa-ti traiasca japonica Maria! Ce zi minunata pentru voi! Sa va bucurati din plin!

Tcelen, Ana Maria in rochita e o caspunica dulce cu ochi mari!

Delia, ai dreptate sa te indragostesti de puiutul tau, de pe acum parca e o vedeta de cinema! Taica-su e fript, poate sa uite de altceva.

Lady-Hawk, ce schimbat la fata, buzat...? De ingrasat ne-am ingrasat toate, dar aratam bine, mey! Si ce daca faci buze de-alea ca de silicon, esti cu atat mai apetisanta pt tati... Sa vedem dupa cum ne mai prezentam... Sigur atunci ne eclipseaza bebeii!

Ile, si eu am citit si invatat la cursul prenatal ca bb se culca pe spate punct. Lasa tu povestile de acum 30 de ani.

Aida, chiar aveam de gand s-o felicit pe Tina ca a facut ordine si curatenie in mailul comun. Deci tu esti harnicutza! O idee f buna avand in vedere diversitatea si volumul de mesaje care se aduna.

Mihaser, te iert acum dar mai povestim noi cand vii la petzit. Te rog sa-l instruiesti de pe acum din burtica ce si cum e cu bunele maniere...

Corinag, mi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, important e ca bb e bine si in curand va veti intalni.

N-am dormit deloc bine azi noapte, noroc ca am mai recuperat dimineata, profitati si voi cat puteti, dormiti ziua-noaptea, oricand, numai sa va faceti somnul (de frumusete) conteaza f mult mai ales acum inainte de nastere, dupa va fi epuizant o data din cauza nasterii apoi din cauza bebeului -alaptat, schimbat, etc.

35+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

O prietena buna (mamica) din Ro mi-a recomandat o carte f interesanta pt cresterea si educatia copilului: "Cartea despre copii" - OSHO (editata de Humanitas). (Acelasi autor a mai scris Cartea despre femei/ despre barbati/ despre sex). Costa 21 lei. Daca aveti ocazia s-o luati, am inteles ca merita. Eu nu stiu daca reusesc sa mi-o procur.

35+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Acum aflu de la Tinutza ca a nascut Irina71 pe bebe Andrei de 4 kg!!! apgar 9, prin cezariana. Felicitari si sanatate, laptic, refacere rapida! hihi...Alaltaieri vorbeam vrute si nevrute pe mesenger...

35+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELOR,VA ANUNT CU BUCURIE CA ASTAZI LA ORA 16.30,IRINA71,A NASCUT PE BEBE ANDREI.4KG,53CM,APGAR 9.PRIN CEZARIANA.

BEBE ANDREI,BINE AI VENIT PE LUME.SA II ADUCI MAMEI TALE NUMAI BUCURIE SI IMPLINIRE!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irina felicitari!!!!!!! Sa-ti traiasca grasunul,sa fie sanatos si tu sa ai laptic din belsug pentru el

Eu am fost ieri si m-am facut frumushica, adica mi-am vopsit genele si sprancenele, ca m-am gandit ca nu prea merge sa ma dau cu rimel in spital, cine stie...poate plang (sigur plang de bucurie si poate si de durere). Dar anticearcanul si rujul nu vor lipsi din bagaj

Laura cu 37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Felicitari Irina71, bine ai venit Andrei! Wow, 4kg! un bucalat, sunt sigura :)

Delia, eu, dac-as fi tu , poza asta as mari-o si as pune-o in rama. Sunteti adorabili amindoi

32+5

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput