buna!
m-am gandit sa ne reunim in topicul doritoarelor de emigrare, a celor care deja au inceput sa se gandeasca serios la aceasta problema sau care deja mai au un pic si, gata! am putea vorbi despre motivatiile alegerii noastre, despre cum ati ales destinatia de emigrare, despre sperante de viitor, despre procesul de emigrare si sa speram, de integrare cat mai rapida, .....
eu deja sunt inscrisa pe orbita spre montreal (am luat interviul, am depus dosarul 2 la ambasada). sunt casatorita, inca fara bebe, dar deja ma gandesc la viitor; sunt constienta ca primii ani voi fi grei, dar orice lucru bun se obtine cu efort, nu? iar viitorul copiilor mei pare mai frumos in afara romaniei...
Bine te`am gasit angeldust.Uite sunt si eu cu fam. mea printre cei care dorim...din pacate, sa ne stabilim peste Atlantic.Nu din placere, ci sigur obligatzi, in cautare de conditzii mai bune, sa de`a Dumnezeu.Dar noi am ales Toronto cum ca limba a doua vorbita in casa e engleza.
Am o intrebare pt. inceput?!Cat a durat de la depunerea dosarului, pana la analizele medicale?Ca noi am trecut peste 4 ani shi 8 luni Shi inca, cand ne interesam, ne anuntza ca totul e ok, dar avem de ashteptat.Cred...daca o luam pe jos, ajungeam in atatzia ani.Multa bafta sa avetzi.