Scandinavii stiu DC... (108)
Raspunsuri - Pagina 14
adusca spune:
Veveeeeeeeee, mor aicilea cu ordinatoru de gat, am descarcat da' nu poci sa vad ce anume ca-mi lipseste nu stiu ce naiba (barbatu-miu striga din pat ca neuronii, da' ie invidios pe Brad a lu' Pittu'). deci ai facut sa-mi lasa gura zoaie degeaba.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Veve spune:
Auliooooo,cum iti facui io noapte alba!Ia d'acilea un www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=428d5727-43ab-4f24-90b7-a94784af71a4&DisplayLang=en" target="_blank">powerpoint si tu,ca-ti prinde bine!
Io facui sedinta cu nea' Iancu,adunaram,facuram media aritmetica si ne dadu ca BP al tau e worthless...pentru noi;ian' vezi si tu ce mai visezi sub clar de luna,acu' ca-ti daramam mitu'
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
yank spune:
quote:
Originally posted by Veve
Auliooooo,cum iti facui io noapte alba!Ia d'acilea un www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=428d5727-43ab-4f24-90b7-a94784af71a4&DisplayLang=en" target="_blank">powerpoint si tu,ca-ti prinde bine!
Io facui sedinta cu nea' Iancu,adunaram,facuram media aritmetica si ne dadu ca BP al tau e worthless...pentru noi;ian' vezi si tu ce mai visezi sub clar de luna,acu' ca-ti daramam mitu'
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Las-o bre,sa nu mai viseze la alceva,las-o la BP,daca se apuca sa ma viseze blond si nu mai scap de ea? Veve,si mai dormi si tu noptiile ca
Ce zici tu?
lilanda spune:
Cum pana mea reusitit sa postati, ca io tin la incarcat pajina asta de doua ceasuri (nu glumesc)
Acu' pun la trimis raspunsu' si poate, pina ma intorc de la daneza, s-o si posta ...
(ma-nfruptai, la scoala, din deliverarea spre adusca si-o sfatui sa nu ia in sama circtoasii...pffffui...auzi la ei, medie aritmetica!!! D-abia iesise omu' din piscina
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
'naseara!
lilutz ce zici de emoticoanele astea? 1 2 3 4 5 6 www.lumeanoastra.com/forum/images/smiles/icon245.gif" target="_blank">7 (3 si 7 imi plac cel mai mult) :-)
no, vreti sa stiti ce am mai vazut io la tv? :-) ca daca tot merge incet forumu' ma gandesc sa scriu un mesaj luung
ieri am vazut o emisiune cu www.tribecafilmfestival.org/2003/filmguide/images/directors/17661.jpg" target="_blank">Shirin Neshatdintre fotografiile ei Offered Eyes
Rebellious Silence!
Untitled
Allegiance with Wakefulness
Untitled si secvente din seriile video: www.artnet.com/artwork_images_367_134689_Shirin-Neshat.jpg" target="_blank">Fervorwww.kanazawa21.jp/en/07collect/colleimage/0003.jpg" target="_blank">Rapture
www.hamburgerbahnhof.de/sonder/05/neshat1005/neshat_werke.html" target="_blank">Zarin
pe urma am vazut un documentar cu si despre condamnatii la moarte din USA, de la inchisoarea Polunsky Unit din Texas (aia construita de ”The Texecuter” adica G.W. Bush)... unu' dintre condamnati era de 13 ani in death row (in medie isi asteapta moartea cam noua ani) ... da' ce m-a socat de-a dreptul e ca de abia de anu' trecut nu mai e voie sa condamni la moarte minori, dar persoane cu probleme psihice se condamna in continuare la moarte ... voi sunte pro sau contra condamnarii la moarte?
si asta mi-a amintit de o alta emisiune-documentar vazuta cu vreun an in urma despre ultima cina a condamnatilor... oare de unde vine obiceiul asta? de la cina cea de taina? si de sunt oamenii fascinati de ultima cina? stiati ca este o carte de bucate "Meals to Die For" scrisa de fostul director de inchisoare Brian Price si contine 42 de retete ca "gallows gravy" "rice rigor mortis" si "Old Sparky's Genuine Convict Chili" ? iar in Hamburg timp de cateva zile in 2002 a fost deschis un restaurant "The Meal" (sub forma de proiect cultural-artistic) unde meniul era alcatuit din ultima cina a celor condamnati la moarte (si executati) din Texas, dupa ce comadai o data cu mancarea primeai si un plic in care se gasea cazierul celui care a comandat felul si o scrisoare in care ti se explica ca ai facut parte din proiectul The Meal.
vikinga spune:
Imposibil forumul asta de doua zile, taman cind sa-l vad si eu pe Yank, da' bine ca pozele s-au incarcat repede ca daca mi se blocau cu asa barbat pe monitor, ce ziceam eu la italian. Yank esti barbat bine si mai esti si tinerel. Eu ziceam asa din mesajele de pe forum ca esti asa mai de virsta lu' Sabinelu' vazuta de tine:)))Adela pina acum ceva timp eram pt condamnarea la moarte, acum m-am mai linistit, mi s-a mai dus din patima. Am inteles ca nu e pina la urma cea mai buna metoda, in primul rind din cauza greselilor care se mai pot face. Insa pt violatorii si ucigasii de copii care primesc acum asa pedepse mici, as dori o astfel de pedeapsa tocmai pt ca mi se pare cumplit de nedrept ce fac ei si felul cum apoi scapa destul de usor. Oricum odioasa rau ideea restaurantului din hamburg!Pe miine la cafea.PS: fumezVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
io sunt contra pedepsei cu moartea.Uneori, mi se pare prea usoara....
inchisoarea pe viata, cu munca din partea detinutului,ca sa nu-l intretin din salariu meu amarat.
asta asa, panseu la 3 noapte;)
mai am doar nitel din partitura, Yank, stai linistit:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iubibubi spune:
LMA, arborici ! si tuturor celor pe care i-am ratat: Rayu, xenocid, sot de papadie
Catalina, cum e acas'? si noi vrem sa ne intoarcem. facem bine? :))
yank spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Eu ziceam asa din mesajele de pe forum ca esti asa mai de virsta lu' Sabinelu' vazuta de tine:)))
M-ai confuzat total,si nu mai stiu ce sa inteleg....Adica ma vedeai mai tanar sau mai batran?Veve daca mai ranjesti mult dau cu dupa tine
Vik,stiam eu ca noi sintem twin flame
Sabina spune:
pai cum ma vedeai tu pe mine , liebe? 45 de ani, gesturi studiate:)
asta a vrut sa spuna flame-u tau:))0
pup la voi, printez si pun nuantele de mana, ca nu mai vreau sa vad computer in fata okilor pt 3 ani:)))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.