Scandinavii stiu DC... (108)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
stai catagheule, ca adina a vrut doar sa glumeasca pe seama lui I din a.
da, oricum, iete ce iesi din d-nu care numa blond nu e, nu uitati ca eu l-am vazut face to face:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by cataghe
io pe "inculpat" l-am vaz't in poza si e blooooooond... ca peana corbului!! Intreaba-l numa'!!
Asa-i yaaank??? Sa te vaz!!!
(mai frate, da' chiar si cind e vorba de mincare, tu tot la pungute umplute te gindesti )
mihaela, pai putem face program de weekend, cum sa nu?!! Toti chiulangii din timpul saptaminii, sa vina in cele doua zile de repaos, sa dea cu isclaitu'-n poiana!!! Uite-asa
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
ok lil' !
Ca poate pana in we viitor nu mai reusesc sa semnez in catalog... pe toti!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
voljena spune:
imi place de voi ca tara arde si voi, conform proverbului, continuati sa va tesalati
milosevic s-ar putea sa fi fost otravit
la otv aratara imagini de la bellu si vazui ca aplaudara tiganii ca la papa de la roma
sa trec si la chestii mai vesele LA Multi Ani arborica!!
facut prezenta - bifat
va pup pi toti si mai lasati-ma cu mostrele de gripa aviara, nu le mai trimiteti si p'alea de la cernavoda ca nu le vreau, na! (asa m-au amenintat la stirile de la tvr international)
p.s. lilanda - ca intrebasi mai devreme - fac io planu', ca rromu' deocamdata, sa ne mutam o vreme pe meleaguri scandinave, cred ca ma pali nostalgia... sa vedem daca-mi si iese... si zise al meu ca cel mai probabil se arata danezia...
annie_xtreme spune:
Iete am venit sa ma semnez, buna seara buna seara, ash putea veni si cu sanioara pentru ca la noi ninge. Again. In tzara asta nu e niciodata vara sa muara bibi.
Julia - la multi ani, sa fii sanatoasa si voioasa .
Io am petrecut un we fabulos in compania lui Iren. Suntem o combinatie mortala - Juli si Bogdanelu au dezvoltat deja o alergie acuta cand intram intr un magazin - stiu saracii ca au de asteptaaaaaat :)).Oricum ne am distrat beton in ciuda vremii de kkt de la Zuri ( m am gandit io sa schimb vremea de kkt de la Neuchatel).
Daca va intrebati ce face un om normal la cap duminica seara - ei bine, e la munca.
O saptamana periculoasa va doresc,
A.
iren spune:
La multzi ani, Arborelu, sa fii sanatoasa, iubita, dragalita shi tot ce mai vrei tu
Dupa cum zise Extrema, petrecuram un w-end mijto shi iara keltuiram nejte bani pe tzoale Julia mea intreaba de zor unde-i A'malia, unde-i A'malia?
Barbatu m-e plecat in Vancouver pina duminica, asha c-o sa recuperez soamne pierdute
Pup shi-o vreme muuult mai frumoasa decit aci
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
arboria spune:
Multam scandinavi dragi, pentru urari (adelucci, am savurat mojito)
io incep de maine sa lucrez, asa, numa vreo 6 zile din 7 si 12 din 24
deci nu ma strigati la catalog decat duminica, pliz
ma duc sa petrec
Veve spune:
Arborika,"La multi ani!",multe floricele si tot ce-ti doresti tu,si din partea mea!
Ianku blond?Puahahaaa!Di fapt daca ma gandesc io bine e oleac blond,in anumite aspecteSi ma inerfeaza cu specialitatile lui gastronomice cand io-s mai mereu lesinate de foame...de lene si dieta inchipuita,ca scuza de-a fugi de cratite
Yank,ce bani draga?Vrei sa te si platesc de-acu'?Credeam ca-ntre prieteni serviciile-s moca
Afara se facu frig si naspa...in caz ca ma invidia cineva;si mi-e somn si n-am chef sa ies si nu ma poci incalta cu sandalele care-i plac lu yank asa de muuuultIs fuoarte suparata...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
yank spune:
quote:
Originally posted by Veve
Ianku blond?Puahahaaa!Di fapt daca ma gandesc io bine e oleac blond,in anumite aspecte
In aspectele alea de care zici tu sint vopsit...si mie imi placi nu in sandale,ci in sosete
mihaela_s spune:
yanku, da' tu umbli cu cioara vocsita???
veve, nasol cu frigurile pe la voi ...nu ti-i dor de un ger romanesc ccc care nu mai vrea sa plece??? brrrrr
iete si sor'mea, se bucura ca sta fro doo saptamani in vegas la treburi(nu de-alea de dat cu banu' ) si ca scapa de frigul din neviork . oare si-o fi dus shosete?
Noa io va doresc o saptamana, ca we trecu!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!