Scandinavii stiu DC... (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

La multi ani si de la mine tuturor sarbatoritilor, chiar daca vine cu intarziere....sabina, poze de la intalneala n-ai? ori ai pus deja si n-am vazut io??
Ma uitai si io pe link-ul dat de xeno...si in timp ce citeam numele actorilor, care nu-mi spuneau nimic, ma gandeam ce pierdere de neuroni stiind o gramada de actori americani si actrite care arata ca niste chihuaha...da' cum dreaq sa te feresti de ei cand dau buzna peste tine din orice ziar, revista, canal tv??
Apropos, care vazu Munich ii placu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

arborici, La Multi Ani, frumosi si buni Multa sanatate, fericire si..noroc
Azi tre' s-apara si doruletz din calatoriile ei carpatice, nu???
adelucctza, cind incepi serviciul ???
cataghe, nu te ride de pigmentu' scandinav al lui yank, ca io avusei un coleg evereu si blond ...veeery exquisite
iarina, roxana, nah, ne distram si noi...da' de unii singuri Treceti si voi mai des, p-acilea
Sa aveti o zi fantastica!!! Io is ocupata :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ARBOREL, LA MULTI ANI! multa sanatate si o viata implinita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Arborel,la multi ani si multa sanatate.Iar se imbata lumea fara mine
Imi fac astia pofta la tembelizor,cum gatesc ceva Punguta umpluta si acum dispar sa cumpar ingredientele sa im fac si eu.Va invit la pungute umplute deseara.Garnitura orez egiptean.Yummmmy.
So,arborel,cheama-ti invitati la Chez Yank deseara,si toata poiana e invitata,vinul sa il aduca moldovencele.Xeno,adu si tu o frantuzoaica frumoasa(grea misiune ti-am dat!Vezi sa fie si epilata si fara mustata).Vikule,nu te imbraca excesiv,ca nu e bal,vino in jeansi de aia mulati
Hai ca ma fac si blond sa vedem ce iese,dar dupa ce vin de la market,ca daca ies blond pe strada creez panica
Veve,tu adu banii ptr pungutele mele,ca la tine acolo sint banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bre tu nu zi de 2 ori;0)

daca n-as avea de lucru INFIORATOR de mult, sa stii ca-s veni.pt orez, binenteles:))Nici nu stai asa departe

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

julia, sa ai o viata minunata alturi de cei dragi!!!!

Pe mine ma pocni astenia, de aia va vizitez mai rar...da's aci!

rayu, mii de pupici tie si lui boubou...sa nu-mi spui ca aparitia ta va fi doar cu ocazia zilei matalutza, ca zau ca o facem saptamanal, nu poenitza?

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Arborika La multi ani fericiti alaturi de fetitza ta si sotz si toti cei dragi!!!

t-rex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by lilanda
cataghe, nu te ride de pigmentu' scandinav al lui yank, ca io avusei un coleg evereu si blond ...veeery exquisite

Lilutz, acuma clar ca orice se poate cu tehnologiile moderne, da' io pe "inculpat" l-am vaz't in poza si e blooooooond... ca peana corbului!! Intreaba-l numa'!!

LMA, arborici!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

cine a spus asta ca e blond???:) am vaz't foarte clar ca veve a scris blind, dar cu i din a, asa cum e corect!!!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Aoleeeeeu, Iancule, ce iesi din freza ta maica!!

N-a zis mei nimeni ca e blond, Veve a zis ca e "bland" si eu la repezeala am citit din greseala "blond", m-am amuzat si ma pusera pacatele sa-mi strig amuzamentele pe aici...

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput