Cluj rulz (39) !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

mariana ti-am trimis pe mail niste poze cu Petra. daca nu sunt bune sa imi zici cum ar trebui sa fie..

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa multumesc de complimente!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

mersic fetelor pentru felicitari, si eu sunt tare mandra ca acum am scapat si eu de statutul de "nou venit"...

Azi a fost tare bine, am lenevit toata ziua si a fost si iubi acasa... acum iar a plecat la munca, tare nu-mi place fara el... Ma bag iar in pat, ce-as mai vrea sa fie si maine duminca...
Noapte buna!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutaare

vreau sa incep prin a multumi gazdelor pentru petrecere.ne-am simtit super super bine.si am dormit bustean toti azi noapte.Thea o mancat intr-una
suntem o gasca pe cinste

gaza mea are mucishori si umpic de febra, sper sa fie de la maselutze.
is necajita ca mama are pneumonie

Ralu, ai observat sorry ca n-am ajuns pe la voi, am fost in 1000 de locuri si n-am ajuns

vreau sa ajung si eu in 7, la ce ora ati hotarat si unde?

va pup, ca ma simt cam rupta si mai am ceva de lucru la o prezentare pe maine

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna seara, gasca!!
Mariana, incerc sa stau prin zona, poate imi dai "bataie", ca de, merit si io din cand in cand
Criss., nici o problema, ca dupa masa de ne-am luat in primire noul apartament, deci nu eram kiar liberi nici noi... sper sa ne vedem in formatie completa, cat mai repede si Theiutzei sa se faca repede bine. Si Stefania sufera din cauza caninilor, ca incep sa apara... e asa maraita, nu vrea sa pape decat ce e moale, mereu vrea in brate, plange din orice, etc...
Va pup, ca trage odorul suparat de mine...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am venit si noi de la socrii. A fost aiurea ca a plouat continuu. Ne-am temut ca ramanem blocati de apa mare.

Mariana, pozele au iesit foarte bine. Iarta-ma ca am dat buzna de ziua ta. Mie mi-a placut poza cu Dani " De Veghe In Lanul De Porumb". Am facut furori cu ele. As putea sa-ti trimit vreo 20 de poze prin mail sa le faci in format normal, poze-poze? Sau mai bine CD?

Codruta, am venit, ne vedem pe mess.

Va pup pe toate de noapte buna.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Stanca, eu nu inteleg ceva: de ce ai folosit emoticonul cu plecaciuni???

Raluca, tura 3 de poze e acceptabila. Nu sunt total multumita, dar incerc ceva. Iti voi face 2 feluri de poze ( una cu margarete, una mai vad eu cu ce), cate 2 buc din fiecare, marime 13/18. Am inteles bine? La aia cu margarete scriu 8 martie si pt bunica..., iar la cealalta scriu treaba cu zambetul. Asa, nu?
La poza nepoatei, ii fac margarete si ce scriu???

Codruta, la tine aleg o poza (nu prea am din ce! o poza care imi place e neclara, la 2 e taiat capul Petrei, in celelalte 2 Petra e culcata pe spate; concluzie...nu-s multumita de pozele trimise, dar aleg una asa), o fac cu margarete si scriu.....nu mai stiu ce trebuie sa scriu caci am sters mail-ul inainte sa bag la cap. Te rog sa-mi mai spui o data.

Svety, trimite pozele pe mail ca ti le fac. Vezi sa nu pui mai mult de 5 intr-un mail. Si trimite 2 mail-uri odata. Cand le descarc iti zic si iti dau verde pt urmatoarea tura, ok?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Iar acum...treburi mai dragute!

Fetelor, haideti sa stabilim ce si cum cu data de 7!
Ora 17 vi se pare ok? Si vreau un loc unde se poate manca gratar de vitel/vita (doar asta am voie marti!)+ apa plata . Haideti cu propuneri, ca numai maine e pana poimaine

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Raluca am facut pozele. Nu uita sa-mi spui ce scriu pe poza nepoatei, ok si daca ramanem pe marimea 13/18 la toate. A! Daca nu mi-e lene o sa-ti trimit un mail cu ce-am lucrat. Sa-mi spui daca-ti convine.

Codruta, poza e gata. Am ales-o aia cu castile. Sa-mi spui ce scriu pe ea si ce dimensiune o printez, ok?

Avand in vedere ca nu-i nimeni in zona ca sa ma lamureasca in problemele foto, fug la somn.
Va pe toate!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata
Mariana, ti-am trimis un mail destul de repezit, ca imi dadea calculatorul semne de resetare...si kiar nu voiam sa pierd ideea... idem patesc destul de des cu el, cred ca e plin de virusi, o sa il ducem la doctor... Referitor la poze, sigur are sa imi convina, ca stiu mana de profesionost, ca de aia am si apelat la tine Cand zici, o sa treaca cumnata mea pe la studio si are sa faca si decontul, ok??

Criss., tare rau imi pare de mama ta, dar lasa ca se trateaza... dureaza, dar se trateaza.si de la noi, pt. dansa. Sa stii ca anul trecut si soacra mea a facut una urata, a tinut-o destul de mult, dar pt. ca ea a neglijat sa se ingrijeasca, cu toate ca i-am luat med. si o bateam la cap sa le ia...

Fetelor, legat de apartament, nici nu stiu cu ce sa incep acolo... is ca pierduta in spatiu... aseara cand am ramas doar noi acolo, eram ca in transa, nu m-am prea bucurat... nu stiu de ce, ca doar arata suuper... trebuie o zugraveala proaspata (cu care socrii mei nu sunt prea deacord), o curatenie si atat. Sper sa imi revin repede, ca altfel iau bataie!!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput