Cluj rulz (39) !
Raspunsuri - Pagina 7
mariana tache spune:
Asa mai merge!
Cand ne intalnim musai sa-mi dai detalii despre verde...sau sunt alea vechi? ca nu mai stiu!
Tu cand crezi ca ar fi ok cheful?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Musai ne intalnim sa va spun cum a fost la Budapesta....si altele...acolo am sa ma plimb putin pe celebra strada comerciala Vaci utca asa ca sigur voi avea si noutati despre moda...
soro, ma las ... nu mai pot sta ca mi-e frig asa sunt de obo...
va pup pe toate si va doresc somn usor
Roxa-boxa
mariana tache spune:
Somn usor si tie!
Si la toata gashca!
Eu ma mai plimb un pic pe DC, ca nu am mai practicat sportul asta de ceve vreme si imi era dor!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
neatzaaaa!
no, vad ca n-a mai ars nimeni gazul asta noapte, Mariana a stins lumina..
M-am trezit pe la 7 ca sa merg la bazin..deocamdata imi beau cafelutza si pe la 8 o tai!
mai viu...
ralucames spune:
Buna dimineata!! fetele si o duminica frumoasa si odihnitoare!!!
Mariana draga, de ai sti ce rau imi pare... dar mai ales pt. faptul ca nu cred ca am poze de alte dimensiuni... cum nu e al meu aparatul si ii face altcineva pozele... ... mai caut si iti trimit, dar nu erau bune si pt. ca era Stef prea aproape??!!?? mii de pupici
minunea vietii mele
asi spune:
Buna dimineata!
Se pare ca piticii s-au chefuti nu gluma!Ma bucur tare!
Eu am imi beau cafeau asingura ca barbatii dorm!
Va multumesc mult la toate si sper ca v-ati simtit bine,imi cer scuze pentru evenimentele nedorite si neplacute.Ma bucur ca s-au intalnit barbatii in sfarsit.Eu cred ca vom face o gaska tare.Abia astept cheful.
Mariana si eu am obseravt ca Adi si Bogdan s-auinteles bine.Eu vin in 7 martie.Sper sa nu intervina ceva.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
ralucames spune:
Mariana, daca nu se pot face asa mari, putem renunta la dimensiunea aceea si fa-le mai mici, 10*15... dar te rog sa imi zici, daca Stef apare intr-o poza in mijloc, langa alte 2 fete, se poate face o poza doar cu ea??? ca e destul de reusita, in altele ori se stramba, ori nu i se vede fata toata... te rog sa ai rabdare cu mine...... si musai ambele poze (adica si a nepoatei mele) de aceeasi dimensiune pt. mama lui Rares...
minunea vietii mele
asi spune:
Am socotit si am fost 25 de persoane ieri , pitici si parinti.
Mariana
Roxana bluza cu care am fost ieri a fost de la Quelle.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
Uau Stanca, Quelle, di ce n-ai zis...oricum ieri toate ti-am admirat-o si am cazut de acord ca-ti vine tare bine in alb
Uau again, 25 de bucati? vezi ce casa mare ai ?!
Mai despre ce incidente neplacute vorbesti? Io tin minte ca a fost super
Machetuta, zi-ne si tu cum ati petrecut?
Eu tocmai am venit de la bazin, am facut 16 ture si acum am bagat la intuneric un sandwich ... cred c-o comit si c-o inghetzatzika asa fiindca e Duminica
va astept la povesti
codruta_grg spune:
Mariana, cu intarziere La multi Ani !!
Roxa bravo cu bazinele. Mi-as dori si eu sa merg putin la piscina, dar nu prea am timp nici sa merg dupa sotul meu la ski ..... :)
Pe unde e svety? Nu ati vazut-o?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI