Cluj rulz (39) !
Raspunsuri - Pagina 6
roxana1974 spune:
Buna dimineata fetelor! Ui ce fain, avem soare..nu stiu insa cat e de frig.
Noi nu iesim azi in parc si m-am fofilat de dimineata si nu am mai mers nici la bazin ca am adormit extrem de tarziu, dupa 1 noaptea si la ora 6:50 cand a sunat ala miku sa ma trezeasca nici nu mi-am scos degetele de sub plapumioara!
Nu iesim in parc fiindca Victor pleaca la ceva intalnire, iar eu raman sa fac mancare asa ca ne mai intretinem in zona, sa va spun cum mi-a iesit...fac dovleceii umpluti, care sunt deja celebri, si o fripturica de porc, muschiuletz din acela subtire, in care voi infige niste cabanos...ideea mamei...poate veniti cu idei de garnitura la fripturica...?
Mariana, soro, ter sa-mi zici de la obraz, cat de necioplita am putut fi, adica io-ti urez LMA pe forum de dimineata si apoi cand ne intalni, uit de tot...imi vine sa-mi tai venele si sa ma dau cu de pamant si sa-mi pun sare pe freza! de nervi! Si m-ai si chemat la o inghetzata! ... de venit nu puteam veni, eram deja programata in 2 locuri, iar colega cu care m-ai vazut era taman sefa mea si ... culmea, soro, aveam si discutii de discutii deoarece ieri a fost ziua evaluarilor in vederea promovarilor/acordarii de salarii bonus, etc si...fiecare angajat are discutii in particular cu seful sau...off am avut o zi grea ieri, nu a iesit chiar cum vroiam eu, dar era cat de cat pe directia dorita de mine. Daca iese faza, dau de baut, asa ca va rog sa-mi tineti pumnii!!!
revin...
Roxa-boxa
roxana1974 spune:
am revenit! si ce gasesc? ma gasesc tot pe mine, si nervoasa pe deasupra! fetelor, scrieti ceva or ma aveti pe constiintza! am zis!
la ora 1 am lasat copilul in grija "lui" s-am plecat la un masaj! lasasem mancar tot, doar sa manance amandoi si sa doarma...ce gasesc cand ma intorc? copil nedormit si crizat! i-am dat afara din casa, fac tura 2 de mancare si am facut un dus aromat ca sa ma calmez si acum mananc o inghetata!
bagati!
mai viu
Alynutza spune:
Roxana, uite sunt eu pe aici... e drept ca mai tarziu... ca mai devreme nu mi-a mers netul si dimineata iar am fost prin oras la vanatoare de rochitze... Am ajuns la 3 jumate acasa cu o durere groaznica de spate, pentru ca la Promesis m-au strans in corset de mi-a venit rau... In plus sunt de groaza alea de acolo, mai fetelor, abia am scapat de ele, plus ca incercau sa-mi bage pe gat tot felul de chestii chiar daca eu tot ziceam ca "nu-mi place".... adevarat cosmar...
roxana1974 spune:
oo Alinutza, e drept ca ai venit destul de tarziu ;)
Felicitari pentru prima steluta rosie...
Ce sa zic, despre rochite...are farmec si cautarea asta...iti doresc spor si bafta sa gasesti ceea ce-ti doresti :)
Intre timp am avut parte de clipe frumoase, "m-am dres" cum se spune...
Nu mai stau mult, astept insa fetele la o barfa, poate cine stie, se incinge ceva in zona...
Roxa
mariana tache spune:
Moama fetelor, dar stiu ca a fost amorteala azi, pe la noi, nu gluma!
Alinutza, felicitari pt prima ta steluta DC!
Roxana, nu te stresa soro, ca nu-s chiar asa de sensibila (la cate probleme avem pe cap...); ia un ca sa te linistesti (desi stiu ca deja esti linistita ); mi-e asa o ciuda ca nu am mancat inghetata de aia cu cafea! imi place de mor! Si de luni intru la dieta si ...pofta-n cui! Si nici cu Florina nu am ajuns acolo!
Raluca, am primit pozele, dar avem o problema! Pozele tale sunt prea mici! (poza nepoatei e ok) Chiar nu pot sa fac treaba cu ele, ca nu iese calitate (mai ales ca ai zis marimea 13/18); si dupa aia zici ca eu nu stiu sa lucrez Mai uit sa vad in albumul de pe net ce marime au pozele.
Stanca, ne-am simtit fff bine la voi! Si eu si Adi. Sincer, Adi mi-a spus ca i-a placut mult de Bogdan; am fost f incantata ca s-a simtit bine ca asa avem sanse sa prindem cheful ala cu sotii! Deabia astept!
Haide-ti fetelor sa-l programam, ca-s convinsa ca va fi destul de greu sa gasim o data sa ne convina la toti!
Fetelor, va convoc pe data de 7 martie la o intalnire de 8 martie ! Ce ziceti??? Sa ziceti da, ca altfel va iau la !
Nu-i nimeni in zona?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Hielau, soro!
Ma buciur ca esti prin zona!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Raluca, nu rezolv nimic nici cu pozele din albumul de pe yahoo. Ce facem? Ai alte poze mai mari? Sa aiba macar 100 kb!
Roxa, pe la ce subiecte intristing te preumblii? Mai, tot am vrut sa te intreb: "spaima verde" mai intra pe forum? Ca nu m-am mai lovit de ea (drept e ca nici nu am avut timp de plimbat pe DC)>
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
soro!
tuuuu, nu pomeni de culori verzi, ca nu-i bine...io odata am vorbit aiurea de cineva si m-a prins cu cioara vopsita taman unde ma asteptam mai putin, de atunci regret, pana in ziua de azi...of course ca e, dar s-a schimbat in bine, sper s-o tina...
topicuri interesante ar fi: e unul cu femeia la 30 de ani si unul deschis de Flavia (impreuna) cu nostalgia...si mai vedeti voi...
Fetelor, musai sa va intalniti pe 7 martie la o sueta! Poate mergeti la Napoli Centrale sau din nou la Agape, ca erau o gramada de feluri interesante pe care nu le epuizam degraba nici daca mergem zilnic...
mariana tache spune:
Pai soro, ai zis ca stai la o barfa! Unde ai disparut?
Tocmai am dat de "spaima verde"
Fetelor, am uitat sa va spun ca Stefan a fost rupt de oboseala dupa chef! Era sa adoarma pe taxi! Am ajuns acasa, i-am facut repede un dus, i-am dat repede sa pape...si la 9.15 dormea (el care de obicei nu adoarme mai repede de 10.30; ba mai tarziu)! Buna terapie!
Daca nimeni nu se mai arata prin zona, eu va urez noapte buna!
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
pai cat de repede crezi ca ma misc si eu cu okii in gura? ... apoi ti-am zis, io de verde nu mai am de gand sa barfesc...in plus e si culoarea anului
Si Serban era sa adoarma pe masina, am inceput sa-l gadil si sa-l pisc de fata si de gat in masina ca altfel chiar daca doarme cateva minute, adoarme greu cand il pun in pat...acu doarme dus! de-a curmezisul patului...
restul?