Cluj rulz (39) !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

La Multi Ani Mariana .Sa ne traiesti 1 mie de ani.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani Mariana draga, sa ai parte de o viata fericita si imbelsugata

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

si sa incepem cu ce e mai important

LA MULTI ANI MARIANA!!sa fii fericita, norocoasa si iubita!!!

LA MULTI ANI LUCIAN!!sa cresti mare, sa-ti bucuri parintii si sa te bucuri de o viata frumoasa!!!

ce de sarbatoriti, pupa-i mama!

noi suntem bine, atata numa ca asta mica se culca tooot mai greu de amiaza, azi la 16 s-a culcat.

sper sa doarma maine, ca altfel e jale:)

fugim pina in parc, am niste zile f incarcate la job, sper sa ma deconectez in we

va pupam

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana de ce nu iti merge orange-ul?Am vrut sa te sun.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

La Multi si Buni Ani, Sanatosi, Voinici, Voiosi pentru Lucian si mamica lui!

La Multi Ani si pentru Mariana!Sper ca ai petrecut bine prin activitate intensa ca sa poti si .

Simona, eu sint cam si cam scurta la limba, da' se iveste si momentul ala potrivit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

In primul rand vreau sa va multumesc din suflet, pt urarile pe care mi le-ati facut! Sunteti niste scumpe si va dulce pe fiecare! Si vreau sa va servesc cu o bucata de (tort a la mama ) si cu un de ce vreti voi! Va pun si o muzica buna si incepem party....

In al doilea rand vreau si eu sa-i spun LA MULTI ANI lui Lucian! Sa cresti mare, sanatos, cumintel si norocos! Sa-i aduci mamicii numai bucurii!

In al treilea rand - treburi administrative: Stanca si Machetutza, v-am facut pozele dupa cum mi-ati spus. Cum facem ca sa intrati in posesia lor pana la 8 martie??? Svety, ti-au placut pozele? Raluca, adresa de mail: mg_tache@yahoo.com (cu liniuta jos). Sa-ti spun un "secret": daca te duci in bara de optiuni a fiecarei postari vezi un plic; daca te duci pe el, iti apare scris 'mail autor"; ei, acolo e mailul fiecarui membru .

Cu radul 4 revin

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

...asa.
La treburile administrative am uitat ceva: Codruta, daca vrei sa-ti prelucrez poze, imi trimiti pe mail ce poze vrei sa-ti fac, imi zici exact ce vrei, cate vrei, ce dimensiune iar eu ma ingrijesc sa fac treaba dupa cum mi-ai cerut. Cu ridicatul pozelor ne intelegem.

Stanca, azi nu am fost de gasit pe orange deoarece am avut cartela de connex in tel; dar de azi inainte pot fi gasita pe orice nr, deoarece am 2 telefoane (am primit cadou de la sot un LG dragut foc).

Sa va pove ceva despre ziua de azi: am avut o zi SUPERBA!!! De multa vreme nu m-am simtit asa bine de ziua mea! In primul rand m-a bine dispus vremea minunata; apoi am avut cateva treburi de rezolvat (printre care si pozele voastre )- toate le-am facut cu succes (cel mai mare succes: daca mai tine-ti minte, am zis demult ca trebuie sa conving un tip ca fac poze f bune; ei, azi mi-a dat raspunsul ca suntem colaboratori ); m-am intalnit cu Florina si am stat linistite la o poveste (m-am bucurat tare ca am reusit sa ne vedem!); am primit cativa musafiri, iar acum ma distrez cu telefonul meu cel nou !
Ma simt minunat; nu-s trista ca am mai imbatranit cu un an.

Acum va pe toate, va zic noapte buna; plec in pat sa ma joc

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

`neata!

Sa aveti o zi minunata!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata!!!
Draga Mariana, ma bucur ff tare pt. tine ca ai avut o zi frumoasa, ca meritai !!! Vreau sa iti spun ca am incercat sa iti trimit mail prin metoda zisa de tine, dar am avut impresia ca nu pot trimite decat text, nu si poze... (scuze ca te-am rugat sa ma "luminezi" iar si iar... multumesc )

O zi frumoasa tuturor, iar lui Razvan, petrecere frumoasa si multe cadouri !!!!! de la Stefania...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Mariana
ma bucur ca te-ai distrat!

Raluca mulumiri Stefanei pentru .

Fetelor am emotii, de la ora 6 nu am mai putut sa dorm.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput