Cluj rulz (39) !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Ma uitam la poza aia cu camasuta...nu-i prea mare fontanela? Ma cam ingrijoreaza.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Svety, draguta mea, am priceput...sau asa cred ; acum om vedea ce-a iesi .
Dar sa repet: 2 pt bunici (aci inca o intrebare: la ambii bunici avem si bunica si bunic? ca in mail ai zis ceva de genul "una pt mama mea" si asta m-a derutat. Ca de e numai bunica, sa scriu doar pt bunica, nu pt bunici); una pt tine si una pt nasa.
Nu mi-ai mai spus dimensiunile la pozele pe care vrei sa le dai cadou (a ta va fi 13/18)!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Tot asa sa fie dimensiunile si le plateste tati maine, ca vine el acasa si-l pupez. Da, numai pentru mama (sunt divortati), ca lui tata nu-i fac pt. 8 martie.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Mai, m-am uitat acum la poze mai bine. Aia cu camasa si aia cu gluga nu prea merg puse pe fundal deoarece sunt prea aproape si resprectiv e taiat din cap...nu ramane loc de fundal, n-o sa se vada mare lucru. In schimb, pot, de exemplu sa il inconjor de margarete...daca mai stai un pic iti pun o poza cu margarete de model, dupreaza vreo 15 min, ce zici?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Ai sa poti sa-mi faci niste poze daca ti le trimit prin mail? Altfel le trimit la Mihai la servici, imi face el cd si ti-l duce.

Pe la cate sa vina Mihai maine?

Te pup de noapte buna. Multumesc.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

da asta "Dani aduce un strop de primavara bunicilor iubiti" cine a compus-o?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

bine, astept sa vad cum iese.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

eu, din putzul gandirii la ora 2 in noapte. compune tu ca ai mai bagat texte in poze.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

asa a iesit.
Ce zici?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

SUPER. ESTI MAESTRA FATO, MA INCLIN CU RESPECT SI NU MAI ZIC NIMIC. TE LAS SA-TI FACI TREABA. e frumos fondul, poate iti iese si la cel cu costumas. Super fain.

PS. cred ca te iubesc

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput