Cluj rulz (39) !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

De vreo saptamana tot uit sa va spun ceva.

Cu trebuie sa marturisec ca Simon nu are nici un dinte! . Da, mama nerabdatoare ce sunt, am simtit dinte; dar nu e nici un dinte ; mai asteptam!

Azi a fost prima zi de dieta. Hm. M-am descurcat f bine; sunt f hotarata...sa ma vad scapata de primele 3 zile (gratarul de vita!) si-s boier!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Svety, tocmai am descarcat pozele de la tine. Poti trimite tura 3 si 4. Apoi te opresti, ca mor de somn si nu mai rezist. Fug la culcare.

Cristiana, poza o fac, dar maine numai spre finalul programului sa mergi dupa ea, ok?

Codruta, sa nu uiti sa-mi specifici daca vrei doar o poza sau mai multe, ok?

Noapte buna!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

asa pe fuga, ca inainte de plecare

Mariana, Serban a avut primul dinte la 8 luni si jumatate..mai aveti vreme...

Simoma (machetutza) nu viu la intalneala..tot asteptam un semn sa facem cumva sa-ti dau fardurile alea...poate ne vedem cumva Sambata sau mai vedem noi, telefonul meu il ai, nu?

Fetelor, musai sa-mi povestiti de la intalnire, dar in detaliu, da?

Simo,

va salut pe toate si abia astept sa ne revedem cat mai curand

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mariana, ti-am trimis ultimele ture de poze. Mihai e ocupat pana peste cap, dar am inteles ca lucrati si sambata. Pana la ce ora? Mihai iese la 1. Sa-mi spui daca mai trebuie sa-ti dau ceva (cd daca ai nevoie la poze).

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Distractie faina maine. Am vazut ca a nins tare mult. Chiar m-am saturat. Mai ales ca ma ambitionez sa ies zilnic cu Dan afara si eu umblu cu blugii uzi de la flioscaraie.

Nu stiti ce e cu Codruta? Ne tot cautam una pe alta...Aseara si azi nu era "de vazut".

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Gagici, va las, ui cat ii caesu...nu mai pot, am avut o zi cumplita la serviciu...

pe curand,
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

io-s prima

LA MUTLI ANI RAZVAN!!!!!!!!
sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai!!!
sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!!!

Mergi la inceput

La Multi Ani, Razvan www.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3075960&path=44301" target="_blank">felicitare

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimi fetele!!

La Multi Ani, Razvan, sa cresti mare si voinic, sanatos si fericit!!! de la mine si de la Stefania

Se pare ca mergem din nou la saniush... cine are vreme...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

scurt pe doi in mare fuga .....
eu una tb sa fac pas la de orice fel pina sapt viitoare pt ca sint singura cu puii, explicatiile sint de prisos. ca sa-mi iau revansa in miercurea de 15.03 clubul e la noi (dar pina atunci mai vorbim).
stanca, nu numai ca mi-a placut bluza ta dar vreau si eu sa vad un catalog, daca se poate pe 15 sa-l aduci cu tine .....
simona draga, o sa rizi si cu de mine cind o sa ma auzi asa ca o las pt odata cind o sa fiu .
la machetutza tot vreau sa-i scriu de un secol sa sune la ITM si sa spuna ce si cum ca se cam fac inscrieri dupa cum mi-a mirosit mie....
si o ultima intrebare/rugaminte, da' sa nu dati cu pietre .... daca stie careva dintre voi unde o sa fie spectacolul cabaret cu baietii de la "flamingo" sa-mi dea si mie un semn, va rog.

Mergi la inceput