buna!
acum 2 saptamani am facut o vaporizare cu laser(cauterizare) pt.o rana pe col destul de maricica de a2a zi dupa cauterizare am avut scurgeri rozali sau maro mai inchis sau deschis am inteles ca aceste sunt normale am vb.si cu asistenta doctorei care mi-a facut cauterizarea si mi-a spus acest lucru dar asta s eintapla joi adica la 9 zile de la cauterizare.ma ingrijoreaza ca tin 2 saptamani nu stiu daca e bine sau rau ,am inteles c apot dura si 3 saptamani este adevarat?
buna!
si eu am facut o cauterizare in urma cu 1 sapt si jumatate.Cam 10 zile am avut o scurgere apoasa galbuie destul de abundenta apoi de vreo 2 zile e roz si maro inchis.Doctorul mi-a zis ca asa va fi si nu m-am ingrijorat.Vindecarea dureaza cam 3 sapt .In rest nu mi-a dat niciun tratament; a zis ca nu e nevoie.Am vazut ca unele iau tot felul de tratamente si sunt putin nedumerita.De ce au medicii pareri atat de diferite?
Buna !
Urmeaza sa fac o electrocauterizare pt o rana de pe col la Dr.Vladareanu.
Imi e cam teama caci am citit pe net diverse cazuri cu multe probleme.
Aceasta rana pe col cica o am din nastere(cu toate ca-mi vine greu sa cred) acopera peste 50 % din suprafata colului si e destul de urata.
Ce parere aveti sa o cauterizaz sau nu?
Doare cauterizarea?
Te interneaza in spital?
Cat stai?
Mercik
cauterizarea nu doare si dureaza 10-15 min dupa care poti pleca linistita.Nici recuperarea nu pune probleme dar va trebui sa-l intrebi pe medic tot ce vrei sa stii; ai putea sa-ti notezi de acasa niste intrebari ca sa nu uiti;daca-l lasi pe el poate nu/ti va spune prea multe , de aceea cel mai bine e sa-l intrebi tu .Curaj!