Clubul moldovencelor de peste Prut (18)
Raspunsuri - Pagina 14
alinkav spune:
Da chiar, Luciaaaaaa, lasa bucataria, povesteste-ne cate ceva!!!!!!Ce mai face fetita scumpa?
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
doroti_5 spune:
Buna dimineata!!!
Pai sa vezi Cornelia, mam trezit cam pe lavreo 11 ca nu prea am dormit asta noapte, acuma vam citit, am plamadit de placinte si acum prezenta le apel!!!
Bine ai venit Tanea21, team adaugat pe listuta, da da si la fete comentarii ca asa suntem noi pe aici liubopitnie,vezi ca eu nu am asteptat sa postezi aici despre tine da am intrat in teritoriu privat...Ce sa-i faci eu mai curioasa.
Noi nu prea cu noutatile.Eri am fost si am luat o masina de spalat pentru soacra ca e ziua ei degraba si cam asta.
Voi ce mai faceti?
Mamanati te-ai facut bine?Da Balbina?
Davina la multi ani sotului din parte mea, ma uitam eu ce nu dai de stire?
gazea cind apari prin Moldova dane un semn si noua, poate ne vedem.
Lia_c ce face burtica?
Alina am inteles ca mai are documente pe cap, sa le termini repede.
Lucia s-a perdut..unde esti draga ce mai zice Lauras?
Lilia da Ameluta ta ce face?Cumintica?
Mamaelei spor la munca, cam asta vreau si eu azi sa fac.
Elena tu ce ne zici, nu ne dai si tu vreo veste?(de ex.un bb ceva?)
O zi buna la toate si cite un la fiecare si inca cite unu la fiecare copilas.
doroti_5 30+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
LiliaToma spune:
Salutare
Hop si eu.
Tania, bine ai revenit. Nu imi aminteam de tine, asa ca am cautat in arhiva si am gasit mesajul tau de atunci:
Locuiesc in Chisinau, Riscanovca - tocmai linga parcul frumos de care vorbea cineva in acest subiect , sau poate din arhiva - nu imi mai amintesc. M-am nascut la Balti, pe 19 August 1983 si inca nu sunt casatorita.
Am absolvit USM, acum lucrez intr-o companie Americana de software in calitate de QA member. In Romania vin doar in vizita la rude, la odihna, etc. De curind mi-au propus un job in Odessa si cam stau pe ginduri - nu prea imi arde sa plec de linga mama... Ei, dar sa vedem, oricum pe 11 plec incolo pe o perioada de proba si va tin la curent cu toate noutatile!
Asta a fost mesajul si noutatile!! unde sunt Tania?
Nati si Natali, sper sa va faceti bine cat mai repede.
Fetelor, aruncati incoace si cu retete de post va rog frumos. Am gasit eu un subiect aici pe net, dar vreau ceva cu exemple...
Elena, eu nu am fost atenta sau nu am vazut raspunsul la intrebarile mele?
Lucia, nu ne mai tine in suspans, treci pe aici si da raportul ca maine la voi e we si iar nu mai treci pe la noi.
Doroti, dormi acuma cat poti ca dupa aia mai greu cu somnul..
Amelia e mai bine, dar e inca racita si bineinteles mofturoasa si capricioasa.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Tania21 spune:
Asa e Lilia Toma, m-ai prins!
Am fost la Odessa, pe o saptamina, dar nu mi-a placut ce-mi ofera. Poate ca avea sa-mi placa daca lucrul de aici era mai prost-platit sau cum sa-i zic... Dar odata ce aici imi e bine mi-e greu sa gasesc ceva mai bun in alta parte, de la bine vrei sa pleci la si mai bine, nu mai rau.
Oricum am stat vre-o saptamina acolo, m-am saturat de circulat prin troleibuze si-am venit acasa la mama
De atunci nu prea au fost schimbari, doar ca m-au cam incarcat cu lucrul un timp si nu prea am avut ocazia sa intru pe forum, doar asa - mai rar. Acuma promit sa tin pasul cu voi!
Cit despre poze chiar am incercat sa pun, dar imi arata ca extensia nu e buna, cu toate ca era JPEG asa cum se cere aici! Tre' sa fi fost vre-o problema, dar nu stiu unde...
lia_c spune:
ma bucur ca mai avem un IT-shnik aici
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Tania21 spune:
quote:
Originally posted by lia_c
ma bucur ca mai avem un IT-shnik aici
Da, ma simt si io o bucatica de IT-ghiorl
LiliaToma spune:
Tania, fa un album pe yahoo sau pe webshots si da-ne linkul de acolo.
Deci asteptam poze...
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Crinia spune:
Buna dimineata
Tania bine ai venit printre noi.
Davina felicitari cu Ziua de Nastere a sotului. Cum a reactionat Deanne cind lui tati ii dadeau cadouri?
Lilia ce mai spune Amelia? Ati mai fost la medic? Ce mai zice de operatie? Pe cind fara ghips?
Cornelia felicitari pu o minivacanta, dar si asta e buna, principalul sa te relaxezi, si sa nu te mai gindesti la servici.
Da cu ce trebuia sa va felicite conducerea cu 8 martie? Faceti vreun party? Sau numai felicitari fara cadouri?
Lucia ce yami yami gatesti? Eu am inceput diversificarea cu suc de mar si mar ras ca e cel mai inofensiv. Ce ii place Laurei sa pape?
Rodica trimite-mi mie receta eclerelor ccrinia@yahoo.com.
Mersi.
Natalia sanatate si nu mai sta in pozitii :)
Mamanati sanatate si ai grija ca vine sezonul virusilor
Aliona vad ca sunteti tare repezi la sarbatorit si la bagaje. Noi am strins bagaje in ultima saptamina.
Referitor la mutare, imi place mult de tot aici. Aicea se vorbeste mai mult engleza, ba numai engleza si nu mai aud quebecoaza cea stilcita. Cu apartamentul din Montreal am rezolvat in felul urmator, l-am platit si pe luna martie, de aceea ca nua au gasit ei sau noi peroane in loc. Iata asa. Aicea legile sunt cam drastice in aceasta privinta. Cu ce companie aeriana vii si cit te-a costat biletul? Dar voi v-ati gasit apartament?
Alina spor la documente.
Ma duc si eu sa mi-l trimit barbatul la servici si sa fac o zeama.
Intru mai tirziu
O zi buna
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
Tania21 spune:
Iaca ce am reusit sa pun pe yahoo:
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Sa-mi spuneti daca se deschide
Balbina spune:
Tania, nu se vede, tu ai dat link-ul ca si cum te-ai afla logata in yahoo. Trebuie sa te deloghezi, apoi sa dai link-ul, care trebuie sa contina id-ul tau.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati