Care e idolul tau???(9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Fara sa incerc sa va tulbur visele erotice..... va intreb simplu: in loc sa va uitati in zare si sa stati ore intregi cu ochii in monitor, nu e mai simplu sa iesiti si voi la o savarina sau un ice tea cu un prieten ?

Poate se lasa cu o casa de piatra, cu copii multi si sanatosi.....

Pe cand asa, cu aiste linkuri..... tot degeaba..... sau ma insel ?
Vorba unei prietene: “decat o poza rece, mai bine un sarut fierbinte !”

Mai sunteti pe aici ?
Fetelor, la distractii cu voi !
Ce sa va mai spun ? Distractie placuta !

Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Eu sint sigura ca tu stii ca idolii astia este un pretext, mie-mi place sa vin sa ma intilnesc cu fetele si ce ocazie mai buna as gasi?
Ne distram, ridem, fluturam genele si ne prefacem ca sintem moarte dupe ei si ca si ei ar fi dupe noi, daca ne-ar vedea...
Din cind in cind, ii luam la disecat, asa ...de control, sa nu ne iesim din mina.

Arinna, trebuia sa gasim o poza cu niste vampiri?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by narancea

http://www.sharkle.com/video/65011/

Salut performanta moderatorilor acestui forum, carora le-a luat 3 (trei) zile, 3 (trei) ore si 27 de minute pentru a modera acest mesaj. Le-a fost tare greu, au luptat, dar au reusit, intr-un final. Felicitari si la mai mare!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Daniela, pai ce sa fac daca tipul numai poze de-astea are...
Iileana , la mine nu merge linkul.
Darael, cand am numit-o ca idol pe Condoleeza Rice sau tu pe Sfantul Pork inseamna ca aveam viese erotice?

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pai de cind a fost postat link-ul (adica la pagina 7 a acestui topic) a trecut vreme multa, s-au topit ghetarii, s-au erodat muntii, au pierit dinozaurii, moderatorii DC au izbutit sa aprecieze daca postarea cu pricina e subversiva sau nu si i-au dat, intr-un final, drumul ... e-he-he ... iar astia de la sharkle.com probabil ca au facut miscari de trupe pe-acolo, nu stiu...
Incearca la http://206.225.81.48/video/65011/

Profit de moment ca sa doamnele de aici, si, desigur, si pe Darael, pe care ma bucur sa-l revad la un topic cu idoli, prilej de amintire a vremurilor bune.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

nu pot sa cred ce bucatar e NN
felicitari!
acu oi stii si eu cum se taie ananasul

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

nu pot sa cred ce bucatar e NN
felicitari!
acu oi stii si eu cum se taie ananasul

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

pai, nu scria la profil ca e food technologist?
Chiar m-am intrebat cum se taie ananasul in forma de roti dintzate...
Cu gaura din mijloc m-am priceput eu cum sta treaba dar in rest...abia acu' m-am dumirit.
Cool de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Wooooooooooowwwwww!
Dati-mi un ciocan,ceva......sa ma trezesc,io nu vazui mesajul lui NN...iileana,multzam!
In acest caz.....cu riscul de a deranja pe unii si de a face probabil multe valuri,io-l propun pe shefu' (NN) cap de afis pt.astazi....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

OK

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

well, girls and everybody else...rise and shine, e nevoie sa mai caut niste mr. necshti sa va conduc dincolo de astenia de primavra?

Ziceti doar! Ca googalu' meu abia asteapta niste cautari beyond the usual stuff. Am scris: male models, am scris perfect male models, am scris beautifull man models, ei n-am scris ananas male models dar urmeaza!

PLease, nu va lasati prada asteniei de primavara, astenia nu vine decit odata cu nostalgia ( si lipsa de vitamine in corp, asadar bagati-va pe urzici, spanac, sfecla etc), nu lasati nostalgia sa strice armonia...

astept sa va treaca lucrurilelelelelele astea si sa-mi scrieti din forta, who the f(ast) is next?
Scuzati engleza mea din balta, am crescut intr-un loc plin de apa, so....

Mergi la inceput