Aspirante optimiste - 185
Raspunsuri - Pagina 3

valentinag spune:
Neata lume!
irinush,ce sa zic...nu-ti doresc decat
Laurici,distractie placuta!
Flori,asa cum ai intuit am fost cea mai fericita cand viscolea!Da,stiu ca nu sunt nornmalada pe bune,cand ma duceam spre casa si imi batea viscolul in fata,aveam gheata in par efectiv,eram fericita,aia iarna ca lumea!
Cu dracusori care pleaca in Austria nu ma mai joc
Nadya,trimite-mi valorile pe PM sau daca vrei pune-le aici,astept!
Anca,tumpi???
"La vita e bella"
poze

lauricipani spune:
Vale pui, sorry ca am uitat sa te tzuk!!!
Da te tzuk mult acum!
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

tumpi spune:
Buna dimineata la toata lumea, desi nu prea mai e dimineata.
mirelus m-ai pierdut?
laurici petrecere frumoasa si productiva in grecia.
vale fiinca sunt fata buna, iti las tie toata zapada si io pastrez doar soarele. fetele, io ma bucur de primavara
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a venit PRIMAVARAAAAA

Tabitha spune:
lauricipani: nu ma supar eu, fata dulce. Sa dea Domnul sa ai dreptate!
Eu sunt la prima tentativa de IAD si dat fiind ca sotul are azoo este logic ca am de un milion mai multe sanse cu IAD decat natural.
Irinush: sansele sunt mici, mai mici decat la o viata sexuala normala, deoarece IA faci 1, cel mult 2 pe luna, in timp ce acasa poti s-o faci de mai multe ori si sa prinzi ovulatia. Iti tin pumnii sa te inscrii la cele care au reusit din prima!
Va multumesc tuturor pentru sustinere si fiti sigure ca daca voi reusi 50% din reusita se va datora voua !

lauricipani spune:
marinar, experta nu sunt io dar incerc sa te luminez: liniutza trebuie sa iasa inainte de linia de control, adica este prima liniutza care iese si dupa ea vine linia de control.
Ca sa intzelegi mai bine uite un link unde sunt imagini:http://www.eva.ro/sanatate/articol251.html
Sper sa fi fost de ajutor!!!
Tumpi, mersic mult! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Va scriu tot mai furioasa pt ca rusii inca nu au aparut! v-am spus eu ca isi bat joc de mine!
Am o scurgere albicioasa FOARTE ABUNDENTA,m-am cam speriat,sper totusi sa fie bine totul!
Va pup!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

PamELLA spune:
Tabitha,nu ca mi-as dori,dar luna asta chiar nu are de ce sa intarzie si sunt destul de speriata!!!! iar scurgerea aceea m-a speriat si mai tare!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

andicu spune:
Salutari Aspirantelor!
Laurici drum bun si vacanta frumoasa!
AncaW, felicitari cu intarziere dar din toata inima ptr
permis!!!
Irinush si Chiquitita,bine-ati venit! sper sa ajungeti la
cat mai repede! Irinush, imi pare rau pentru nenorocirea prin care ai trecut! sper ca data viitoare sa nu mai ai asemenea probleme!
Delia21, felicitari pentru baietel!sa-ti traiasca si sa fie sanatos si s-o asculte pe mamica lui!
Eu ma oftic ca n-am internet acasa vreo 2-3 zile si pot sa scriu numai de la servici,asa ca dupa 3 pana pe luni o sa-mi rod unghiile gandindu-ma la ce mai faceti, ce mai ziceti...
Andreea.Pozele mele