Aspirante optimiste - 185
Raspunsuri - Pagina 14

Tabitha spune:
Liana: sa nu arunci si galeata , te rog eu, ca nu am capul asa tare. Dar merci mult pt. continut!
PamELLA: maine o sa suflu in termometru daca e nevoie! Tu ai grija de tine si du-te cat de repede poti la medic.
Leditia: vezi ca 12 pica duminica) Iti doresc sa-ti revii repede

Avalon spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
Liana: sa nu arunci si galeata, te rog eu, ca nu am capul asa tare. Dar merci mult pt. continut!
Tabitha
Si maine e o zi

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Avalon spune:
Liana e in stare sa arunce si cu butoiul dupa noi, numai sa venim cu II!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Leditia spune:
Avalon,nu este sarcina,pt ca nu am simptome,de obicei "simt" si inca devreme.In plus ne-am protejat.
Apoi,nu am vrut eu sa fac chiuretaj(apropo cam dauneaza),cunosc ambele variante,stiu avantajele si dezavantajele daca pot spune asa(am avut numai 10 la ginecologie).Din cele 3 sarcini,la doua tot asa am lasat sa se elimine pe cale naturala desi erau cu embrion(oprit in evolutie,bineinteles).In fine,infectie faci daca nu faci tratament,iar dupa neaparat la dr...Eu am facut si tratament mereu si am si fost la dr.Nu mi-a zis,de nimic..cum spuneam,i-am spus situatia,se uita acolo,nu zicea nik..si apoi a zis ca-s bine,sunt ok si nu-s probleme.Acu ma gandesc ca daca ar fi vazut ceva aiurea,anormal..sau mai stiu eu,imi spunea si-mi dadea tratament.
Eu am fost foarte traumatizata la primul avort spontan,terminat cu un chiuretaj pe viu,umilita in ultimul hal si efectiv nu as mai putea face unu.Sarcinile au fost mici,oprite in evolutie.
In fine,nu intru in amanunte ca nu-mi place sa vb despre.Si asa is intr-o per.in care-s cam "depresata"...Si cum spuneam,trebuie sa treaca mult timp,ca sa-mi fac curaj sa mai incerc din nou.Poate o sa mai incerc o data,dupa care ma indrept spre adoptie.Din pacate nu am nervii prea tari si eu am suferit enorm in ultimii ani,sufar si acum,iar pt mine 1 martie ins.tristete si durere,caci acum 4 ani de 1 martie am pierdut prima sarcina,iar in fiecare an perioada asta e foarte grea pt mine.
pupici.
POZE

PamELLA spune:
Fetelor,stiti cumva daca de la o candidoza se poate sa intarzie rusii????ma gandesc ca poate secretia e de la o posibila candidoza aparuta de la nenumaratle antibiotice luate in timpul racelii..ma gandesc la toate posibilitatile pt care intarzie nenorocitii!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Avalon spune:
Te inteleg, Leditia, si eu am pierdut sarcina si stiu cum e... dar nu trebuie sa te lasi luata 'de val'... incearca sa iesi din starea asta, chiar daca ai hotarat sa iei o scurta pauza, plimba-te, bucura-te de viata alaturi de sotul tau... Esti prea tanara!
Pamella, de la candida nu intarzie cm, dar de la raceala este posibil... Mergi la dr.!

Tabitha spune:
Liana: sa nu faci ce a zis Avalon, ca promit ca vin cu 2 liniute, da???
PamELLA: nu stiu ce sa zic
Leditia: sa dea Domnul sa se sparga ghinionul

PamELLA spune:
Leditia,m-au napadit lacrimile
.Trebuie sa ne gandim mereu ca Dumnezeu face totul cu un motiv!poate ca uneori pare nedrept,si stiu ca de multe ori se intampla asa,dar nu avem ce face decat sa trecem peste toate cu capul sus,viata merge inainte!stiu cat e de greu sa pierzi o sarcina mai ales cand ti-ai dorit-o din tot sufletul,dar ideea e sa fim mereu optimiste!!cineva,acolo sus,ne va rasplati pe toate intr-o buna zi!
Cat despre tratament,eu am intrebat daca trebuie sa fac vreun tratament dupa avort si doctorita a spus NU!!imi vine sa !!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Leditia spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
Leditia: vezi ca 12 pica duminica) Iti doresc sa-ti revii repede
Tabitha
Si maine e o zi
Stiu ca pica duminica,da atunci e zi de salariu,la sot,eu nu lucrez(asta e alta depresie a mea

PamElla nu plange tu,ca faci riduri inainte de vreme..ete asa ca mine..

pupici.

POZE