Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
LA MULTI ANI si o Sa aveti o zi frumoasa si nunti si mai frumoase.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

LA MULTI ANI!!!!! TUTUROR FETELOR, SA FITI SANATOASE, VOIOASE SI SA PRIMITI MULTE FLORI SI CEEA CE VA DORITI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc mult a.cicel pt raspuns. imi faceam probleme uitandu-ma pe listuta voastra si vazand ca nu face decat o persoana in aprilie. probabil toata lumea face si cununia religioasa in aceeasi zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

multumesc mult a.cicel pt raspuns. imi faceam probleme uitandu-ma pe listuta voastra si vazand ca nu face decat o persoana in aprilie. probabil toata lumea face si cununia religioasa in aceeasi zi.

Sunt fete care au facut cununia civila anul trecut, sau o fac cu o zi inainte de cea religioasa. Dar cununii civile se pot face oricand. Nu sunt restrictii legate de post.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

LA MULTI ANI fetelor, sa fiti sanatoase, si iubite si cu nunti asa cum va doriti !!!!

pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

De ziua noastra, a fetelor, va doresc tuturor sa fiti fericite, iubite, zambitoare, calde, senine, sa primiti multe flori si cadouri si sa va bucurati de ele! La multi ani!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineatza si la multi ani, fetele!!!
Iubire, sanatate, bucurii, fericire, si tot ce mai vreti voi "pe langa casa"!

Eu m-am zambilit, m-am orhideenit si acu' astept sa ma freziesc ...voi???

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna dimineata fetelor, La Multi Ani, sa aveti o primavara frumoasa si sa va dea DD numai impliniri pe toate planurile!!!! Si, mai ales, sa aveti parte de nunti de poveste, asa cum meritati...si sunt sigura ca le veti avea....

Din pacate, scarbiciul asta iar imi rapeste tot timpul...Problema nasoala e ca e o stare de incertitudine, cam pleaca lumea (si nu toti de bunavoie) si nici situatia mea nu e foarte clara....exact ce-mi trebuia inainte de nunta...dar lasa ca vedem noi care pe care....

In alta ordine de idei, am comandat si noi invitatiile, vor fi gata pe 14 martie, sunt frumusele foc, cu albastru si auriu (asta inseamna cer si nisip, cred ca v-ati prins, obsesia mea cu marea ). A, si sa nu uit, invitatia a costat 30.600, erau 34.000 cu o reducere de 10%, poate si pretul va interesa.

In rest...Krelia sper ca maseluta nu-ti face probleme, Rallu sanatate multa mamei tale si lui iubi al tau, sa ai putere sa fii alaturi de amandoi ca au nevoie de tine, Giova sa-ti traiasca Marcolino, sa fie sanatos si voinicut, Pepenash stai linistita ca trece si depresia asta si sa vezi ce energie o sa ai in tine ...si va fata pe toate....ca si asa m-am intins cat o zi de post....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

La multi ani, fetelor, sa fiti iubite, fericite si sa aveti nuntile pe care vi le doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

La multi ani! Sa fiti fericite, frumoase si iubite si tot ce va doriti voi!

Kreliutza... eu inca n-am primit nici o floricica...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput