Miresele anului 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
balkina spune:
SCUZE AM INCURCAT FETELE: AM VRUT SA SPUN RALU_TRANCU IN LOC DE RALNIED. DACA AM BAUT, CE SA-I FACI!...GLUMEAM!
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
a.cicel spune:
Krelia, te rog sa ma treci si pe mine pe listuta cu nasici de 2006. O voi cununa pe sora mea in iunie. Inca nu stiu data, ca s-au hotarat cam tarziu, si cauta inca restaurant. Abia apoi iti pot spune data exacta.
17+
POZE
Giova spune:
Buna domnisoarelor si doamnelor!!
Am fost ieri cu piciul la dr., nu e gripat, dar are o mama tare nebuna si panicoasa.
drept urmare intr-o ora mergem sa ne intape tanti dr. mi-e groaza de reactiile adverse, pe care le va face, sau nu, cine stie.
Krelia ma bucur ca ai trecut cu bine peste faza cu dentistul. ma gandesc cu groaza ca se apropie ziua de 10 martie si merg la interventie.
Raluca, tu ai nunta cu o luna jumate inaintea mea si mama ce de chestii ai rezolvat. noi suntem pe dinafara. am luat dioar 3 l whisky, am rezolvat cu biserica, platit restaurant si atat. dar termin eu cu interventia, botezul si va prind din urma.
Oana tare faza, ca va cununa religios, inainte de civil.
eu zic sa faci civila in alta zi si ai scapat.
A.cicel pai in iunie ce faci cu ditamai burta?
fetele, merg sa ma pregatesc pt. vaccin.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Giova
A.cicel pai in iunie ce faci cu ditamai burta?
Cum adica ce fac cu burta? o iau cu mine si sa vezi ce o sa mai dansez... Ca vad ca ii place lui bb la chefuri. Si sambata cand am fost la Balul Martisorului a fost super, am dansat... Dar nu mai puteam de picioare ca au inceput sa ma stranga pantofii. Ca bb ar mai fi rezistat. Picioarele mele insa nu au mai putut si am plecat acasa.
17+
POZE
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Oana tare faza, ca va cununa religios, inainte de civil.
eu zic sa faci civila in alta zi si ai scapat.
fetele, merg sa ma pregatesc pt. vaccin.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Gand la gand cu bucurie Gio...de 5 min. m-am programat vineri 30.06.2006 la ora 12 trecute fix la Starea Civila si gata am rezolvat problema...dupa ce colegii radeau de mine ca ne unim mai intai in fata Domnului si apoi legal in fata organelor statului! Asta e rezolvata!
Gio...tinem pumnii pt interventie...bebe e super, mari probleme vei avea tu cu fetele...noi acum trecem prin faza asta cu fratele meu!
Azi merg sa-mi ia masuri pentru rochita!
Tot azi merg si la restaurant sa discut putin despre aranjatul salii!
Maine merg la coafor sa ma fac frumoasa de 8 Martie si apoi dam comanda de verighete!
Joi...la cheful firmei!
Vineri la cosmetica.
Sambata la Firma care ne decoreaza restaurantul si la restaurant sa vedem ce si cum si sa masuram.
Duminica la amiaza plec spre capitala, vai ce ocupata sunt .....si peste o saptamana ma intalnesc cu voi! Va pup!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
pepenash spune:
Cuscra, ma bucur ca blanosul meu a trecut testul. La o asa fata frumoasa cum e a voastra, nu se putea decat un cavaler pe masura. Daca mai ai poze cu ea, nu te sfii sa ii dedici un intreg album ca e tare frumusica Pisi
Krelia, mult succes in continuare cu maseluta si recuperare rapida!
In ceea ce priveste cununia civila, noi am vrut sa o facem in aer liber, in curtea parintilor mei pentru ca au vreo 800 mp numai gazon si flori... Dar, tinand cont ca vom avea si cununia religioasa tot in aer liber, nu cred ca nu ne mai complicam si o vom face la primarie. Desi, Casa de Casatorii a Sectorului 6 nu-mi place absolut deloc Si, oricum, vom avea o vara destul de aglomerata pentru ca in iunie ai mei aniverseaza Nunta de Argint si vor sa-si reinnoiasca juramintele si sa puncteze momentul cu o petrecere pe masura, in iulie nunta noastra, asa ca inca o petrecere ocazionata de cununia noastra civila ar fi deja prea mult.
Alynutza spune:
Ooana, chiar ca era ciudat, noua ne-a zis preotul ca n-avem ce cauta in biserica fara certificatul de la starea civila.
O sa ma interesez si eu cum e la noi cu starea civila, insa am intrebat un coleg care s-a casatorit anul trecut si nu mi-a zis nimic de asa ceva, doar ca in ziua in care trebuie sa depunem actele ar fi bine sa ne prezentam acolo de dimineatza buna ca sa prindem ora la care vrem noi. Acum chiar ma streseaza chestia asta, pentru ca eu vreau musai sa facem si cununia civila in aceeasi zi, asa simt eu...
krelia spune:
apropos de biserici...trecui vienri pe la 4 pe-acolo...lume..ca la urs..preotu' (ala cu barba) cetea ceva p'acolo..langa altar..."ciorchinii" toti pe langa el...intru io in vorba cu tanti de la lumanari..ii zic ce vreau..la care ea..sigur sigur, du-te acolo, astpsta sa trmine parintl de citit si sa inceapa sa miruie lumea..te duci si tu, ca e bine sa te miruiesti..si apoi ii spui usor ce doresti"
poftiiiiiim?? .... daca m-ati fi vazut ce talpasita mi-am luat in secunda 0 - ati fi murit de ras...pacatoaso!!!! (mi-am zis in gand!!!) ....asta e...n-aveam timp de stat ca m-astepta carnea pt ciorba-n frigider, fratilor..venea sotzu' nehalit..si io..stateam la miruieli, nu????
...
asa ca...tot nu stiu daca m-o fi trecut popa pe agenda noua la data corecta....pacat ca n-am si io matusa bisericoasa...sa se duca sa dea acatiste si sa stea de dim pana seara p'acolo....
Saru'mana pt grijile voastre!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
Fetelor, is atata de suparata de-mi vine sa ...
Acum am sunat la salon sa-mi spuna cat ma costa rochitza pe care o voiam eu facuta la comanda... Anul trecut era 9 mil si-mi facusem si eu un calcul, cu ce scumpiri or mai fi, plus 10-20% ca-i la comanda, insa daca nu stateam jos sigur picam in ... cica acum mi-o face cu 16 mil... Si cand am protestat, mi-a zis ceva de genul ca "s-a scumpit taftaua"... Puii mei, cu cat s-a scumpit, cu 73%? Ca si alte saloane fac rochii din tafta, dar la ele n-am vazut preturi asa umflate... Si chiar imi placea rochitza aia... dar ar fi un efort teribil de buget...
NicoletaB spune:
buna fetelor
ajutati-ma si pe mine cu o problema
cele care v-ati facut marturiile sau v-ati cumparat material, DE UNDE? CU CAT?
saru' mana anticipat
cam cat material intra la 100 de marturii?