Miresele anului 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
ciciep spune:
Helou fetelor!
Ieri m-am "adunat" si eu de pe drumuri, am fost intr-un mic concediu cu iuby la Predeal sa schiem (de fapt, sa-l invat eu pe el sa schieze...si am avut ceva succes). Pana acum m-am pus la punct cu ce ati mai scris...
a.cicel, FELICITARI PT NUNTA, CASA DE PIATRA SI SA VA IUBITI LA FEL DE MULT SI PESTE 50 DE ANI!!! (Cu scuzele de rigoare pt intarziere...). V-am vazut si pozele si povestea. Sunteti niste frumosi!
ralnied, mai tu deja ai "vechime"....eheee, tu esti de 1 an de zile miresica...FELICITARI si tie!!
ooana, o idee: de ce nu faceti cununia civila cu 1 zi sau 2 inainte ca sa scapati si de stressul suplimentar din ziua respectiva, plus ca in timpul saptamanii in mod sigur nu sunt prea multe nunti? Noi asa o sa facem, fiindca la biserica n-am mai gasit loc decat la ora 14.00...
Miresica de 1 al lui Cuptor
Gabitza1977 spune:
Buna fete,
Desi nu apuc sa va scriu foarte des, v-am tot urmarit si am zis ca macar cand am ceva noutati sa va mai tin la curent.
Am reusit sa facem rezervarea la biserica! Noi avand nunta pe 20 mai, am zis ca nu se va inghesui lumea sa faca asa multe nunti in aceasta luna si nu prea ne-am grabit....si SURPRISE!!!! Singura ora pe care am mai gasit-o disponibila este ora 18:00. Este insa OK, tinand ont ca noi deja am facut cununia civila si nu ne mai stresam si cu acest lucru! Vom pune restaurantul la ora 20:00.
Bisericuta se numeste Biserica Teiul Doamnei Ghica, este mica, dar foarte frumoasa, iar preotul este foarte de treaba. Nici costurile nu ni s-au parut prea ridicate, ne asteptam la mult mai mult...
Am fost sa dau comanda si de rochita, vroiam sa o fac la comanda (am gasit un model absolut superb) la Yokko pe Mosilor, insa cand mi-a spus tipa cat costa, am cam ramas bolcata: 25 milioane!!!!! Poate am ramas eu in urma cu preturile, dar mi se pare tare mult!
Voi cam cat ati platit pt. rochitele voastre?
Daca ma invata cineva cum sa atasez poze aici, as pune rochita sa o vedeti si voi, sa va dati cu parerea.
Va pupicesc cu drag!
Gaby
Rallu spune:
Ete ca mai semnez si eu condicuta.
Eu n-am visat niciodata nimic in legatura cu nunta, nu-s stresata (inca) si chiar vad ca incepe sa-mi treaca si din preocupare pe masura ce se rezolva problmele
DAR...
SunSmile...m-am "conversat" toata noaptea cu tine . Se facea ca aveam nu stiu ce nelamurire si am vorbit cu tine o groaza pe messenger si apoi la telefon. Cand m-am trezit inca mai vorbeam.
Naiba stie despre ce :)))
Culmea, nu le-am visat pe gagicile cu care ma "corespondez" de obicei dar am facut o fixatie cu tine.
Oricum daca si tu m-ai visat si-ti aduci cumva aminte ce nelamurire aveam de a trebuit sa ne palavragim toata noaptea, zi si la fata sa nu moara de curiozitate
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
plici plici spune:
gata am pus niste poze :)
poze
pupici la gagici
si la BB de 2 luni! multi ani inainte !!!!
SunSmile spune:
Rallu iti spun in privat...ca mi-i rushini!
Bhey gagici da sunteti cam tacute....ce-ati patit? Sa fie vremea de vina?
Pup u all
Giova spune:
Sunsmile multumim de urari.suntem bolnaviori, si trebuia sa facem vaccinul.deseara la dr. cu el.
Oana, tu ai patit cu cununia civila ca mine cu biserica.sper sa rezolvati cumva.
Rallu insanatosire mamei tale si recuperare rapida viitorului sot.
Krelia nu mai zic nika. mi-ai facut-o cu mess.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
pepenash spune:
Ori ati fost toate ocupate la munca, ori nu ati fost in forma deloc azi... Unde sunt cele 3-4 pagini (minim) scrise in fiecare zi? Nu ma mai joc..
Alynutza spune:
Ooana, m-ai omorat! Cum adica deja sunt programati la starea civila? Eu stiam ca la starea civila nu te poti duce decat cu 14 zile inainte... E altfel la Tg Mures?
dyadya spune:
Cuscra, socrul mic a decretat: ginerele este "la fel si identic" cu mireasa! Deci, arvunim restaurantul?sa-ti traiasca frumoasele si frumosul, sunt superbi cu totii!!
Fetelor ce fu cu voi azi?! Si eu ma asteptam sa stau o juma de ora pe putin sa vad ce-ati scris si...pauza!!!
Ooana, fa si tu cununia civila in alta zi, ca noi cam la asta concluzie am ajuns, citind si auzind povesti horor cu ore decalate, cu treburi nefacute (nu stiu cine zicea chiar aici pe forum ca n-a mai apucat sa faca sesiunea foto din cauza decalajelor) sau mai rau, miri care erau atat de obositi incat isi doreau sa se termine nunta mai repede ca sa poata sa doarma. Eu am zis ca nu muncesc un an intreg pt ziua aia ca sa mi-o strice altii cu pile mai mari, ca sa-mi fac nervi inutili, ca sa n-apuc sa fac tot ce mi-am propus si ca sa ajung sa-mi doresc sa se termine mai repede.Asa ca pas, inca mai oscilam daca o facem chiar vineri inainte de nunta sau cu o saptamana inainte, dar la ce ora vor doamnele de la primarie sa ne programeze, fara stres, fara pile, spagi, interventii. Ma duc si le pun dosarul pe masa si le zic la ce ora vor ele, atunci sa fie.
Diverse pentru nunta