Bebelusi de iulie-august 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
delia grozav spune:
Lia berea nu are asa mult alcool si parca ziceai ca ai baut cate un pahar. Nu e mult.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
emaaimee spune:
din greseala am descoperit un site cu prod la preturi de producator si f ieftine.isi luase cineva la la ian-febr06 carucior de aici.
http://www.babycarero.netfirms.com/index.htm
ln leg cu alcool,eu nu beau de fel,dar de cand cu fata mea si
data de ea,i-am zis sotului ca as vrea acasa sa o las mamei mele in grija o seara si noi sa iesim in oras
si chit ca nu m-am imbatat nici o data ma fac praf.sa imi scot parleala
asta cu conditia sa nu mai alaptez ca altfel nu as face-o.
si nu mai stiu pe unde am citit ca daca vreti puteti sa beti un pic
cu conditia ca
sa mai pape abia dupa 3 ore macar ca sa aiba timp sa se mai dilueze
din sange.mie cum nu imi place nu mi se face dor(decat episodul de mai sus sa imi scot parleala,dar prevad ca iau ca de obocei o gura si iar nu imi place
si o dau pe apa plata si dulciuri
ca deh,nu degeaba sunt
de Craciun
Ella2000-multumesc de sustinere
la toate 3 fetele.
ce liniste e pe aici

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
bbdeiulie_august2005 spune:
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70455" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (75)
delia grozav spune:
Imi pare tare rau pentru Anis si pentru Ingrid.
Antibiotic se da preventiv pentru ca sunt frecvente suprainfectiile cu bacterii.
Despre mizeria si tiganii din sectiile de pediatrie as putea scrie un roman.
Acusortu spuneai de dureri in piept? Eu cred ca e o nevralgie daca dureaza atata. Durerile de inima sunt de mai scurta durata si mai au si alte caracteristici, ai citit si tu?
Corbioana si eu sunt de parere ca important e ce e in suflet. Eu nu mai pot purta verigheta pentru ca nu imi mai intra pe deget de cand eram gravida. Poate ca par o sclifosita dar nici nu imi prea place, soacra mea a ales-o fara sa ma intrebe daca imi place, mi-a cerut doar masura. Si o prietena mi-a dat o idee care imi surade. Mie imi place foarte mult argintul si aurul alb. La anul avem 10 ani de casnicie si prietena mea mi-a sugerat sa imi schimb verigheta cu una de aur alb. Si deja am si vazut ceva care imi place, dar pana la anu mai e un pic.![]()
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
valcampan spune:
Multa putere Anis si sanatate lui Ingrid. Am simtit pe propia piele ce inseamna sa stai cu un copil mic internat intr-un spital din Romania. Galagie, am dormit intr-un pat de copil asa cum era pe vremuri cu zabrele si facut din fier ce scirtia la cea mai mica miscare. Mirela unde este internata Ingrid ? Cumva la spitalul V.Gomoiu ? (pt ca ai spus de tigani eu acolo am vazut multe .... fuste colorate). Din pacate sfaturi medicale nu pot sa dau dar Anis sa fie tare sa se gindeasca ca trece timpul repede si o sa vina acasa. Ar fi bine sa vina cineva din familia ei sa o ajute cind soseste acasa pt ca o sa aibe nevoie de odihna. Stresul de ati vedea copilul bolnav plus faptul ca a stat numai ea cu fetita de atitea luni o sa-si spuna cuvintul.
Noi suntem bine. Eu m-am rasfatat azi tare pt ca am fost la un tratament cosmetic si la manichiura. Miercuri de 8 martie am sa merg cu colegele mele la o distractie. Abea astept sa vad pe unde vom merge asa numai noi, fara masculi. La servici merge treaba sunt in continuare mai aglomerata dar in doua saptamini am sa viu cu actele la zi si n-am sa mai stau peste program.
Despre David ce sa va zic ? Ca a vrut sa-mi daruiasca si el un martisor ce a constat in 2 dintisori in gingia de sus ? Iar i-au aparut doi dintisori deoadata pe care i-am zarit aseara cind se rasfata in bratele mele. Dintisorii din gingia de jos inca mai au de inaltat si hop alti doi noi acum. Si eu care ma plingeam ca bebele meu nu are dintisori ca ceilalti poftim cite doi cite doi!
Am vazut si azi poze : un baietel "sofer" , o frumusica in 4 labute alaturi de un catel rosu si noua freza a lui corabianca ( arati bine imi place mai mult noua freza ti se lumineaza chipul mai mult). Apoi vreau sa urez BUN VENIT ! celor doua mamici ce s-a alaturat clubului nostru.
Ca de obicei Simonica e o scumpa care n-a uitat de noi. Simona la primavara cind va fi frumos tare mult mi-ar place sa ne si vedem.
Inchei si eu aici caci v-am citit toata saptamina de la servici (sa nu spuneti la nimeni da ?) nu mai am de recuperat si sper sa pot intra si maine sa mai vorbim. NOAPTE BUNA !!!!
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005