Bebelusi de iulie-august 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
mamini spune:
Irinuca, te mai prinde omul si pe tine pe-aici...m-am bucurat pt voi ca vine Radu acasa...asteptam amanunte si iti doresc sa fie totul asa cum visezi sa fie.
Pupici Ioanei frumusica
M
ema.nu.ela spune:
ioana,
verighetele noi se pot sfinti stai fara grija. sa nu crezi in superstitii ca n-are rost. se poate intampla oricui si la urma urmei e ceva material in suflet ramane la fel.
gandeste-te la partea buna a lucrurilor: o sa va luati niste verighete mai frumoase de data asta :) desi ma gandesc ca numai pe astea nu le aveati planificate in buget...
apropo de verigheta: eu in timpul sarcinii am uitat de ea si intr-o zi ma strangea tare de deget asa ca m-am dus la bijuterie sa mi-o taie. si acuma stau cu ea asa pt ca mi s-a zis ca nu poate fi lipita din cauza ca are model complicat si s-ar strica. si am si dat o gramada de bani pe ea la comanda si nu-mi permit sa fac alta. dar imi place acum mai mult asa taiata ca nu imi mai fac probleme cu masura. pt ca dupa nastere oricum mi s-au marit degetele imi dau seama dupa celelalte inele pe care le am.
noi am fost astazi la petrecere de pici de 3 ani si i-a placut tare mult: copii, jucarii, baloane....ce-a mai poftit la tort si ea...am ajuns acasa a dormit beton 2 ore de oboseala. si eu si tati :)
mamica de maria, 7 luni
MONAI spune:
Am vazut poze cu Victorita scumpa si cu Andrei barbatel mic
. Am admirat si freza Ioanei, o frumoasa fara doar si poate
.
Multumim si noi de complimente, eu sunt intrigata ca fie-mea rezista la atatia virusi in jurul ei, sa nu-i fie de deochi
. Azi am stat cu masca pe fata toata ziua, sper sa nu inceapa problemele la ea, pentru ca durerea asta e asa de urata...
Va pup, eu mai incerc aspirina saracului si daca nici asta nu ma pune pe picioare ma duc la doctor
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Dianami spune:
Anis, sper sa va intoarceti repede acasa,sa fie totul bine. 
Ioana, te-am admirat si eu! Iti vine f. bine
! Verighetele le poti schimba, mergeti la biserica, va citeste preotul ceva si gata.
Irina, eu nu te-am felicitat! Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti! Apropo, domnisoara ce tinuta va avea? ![]()
Ema.nu.ela, ma bucur ca v-ati distrat. N-a incercat sa muste din balon
? Iulia cand vede unul asta vrea sa faca
.
Mona, multa sanatate! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Ella2000 spune:
MirelaV, multumim.. sa se refaca repede! deja ne e dor de ea! saracutza ... mi-e mila si de Anis .. ce tre sa indure in spital! am trecut prin asta si am dormit, aiurea spus, in patut cu Iulia, facuta armonica!
Monai, da-i mama draga cu ce aspirina vrei si fa-te bine!
Ioana, ca veni vorba stiu destui care si-au pierdut verigheta si sunt bine mersi si mai multi care o mai au si degeaba!
Emmaaimee,
asa de dragi ce-mi sunteti! si urarea noastra" haideti dintisorilor odata!!!"
Peca, Irina, ne bucuram sa mai auzim de voi!
nu a dormit deloc Paula azi! s-a trezit de la 8 dim si o tine una intr-una pe limba ei si cu buza de sus o tot musca pe cea de jos!
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Mamini, am uitat sa-ti felicit frumusetea de fata!!!
Ptr . " BALCONIADA DE IULIE AUGUST"
Perim .( peste balcoane ) = 109 cm
Poftiti la concurs!
Ella si printesele
Aldebaran spune:
Buna fetelor! Ma bag si eu acilea daca nu va suparati ca am si eu un bebelutz de august 2005. Ma primiti?
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
Corina si bb Aris(12.08.2005)
emaaimee spune:
Bun venit Corina si Aris

Va asteptam la taclale![]()
Ella-punct ochit punct lovit,mort
.M-ai luat
.Eu am 1.73 si 106 cm si sunt
bine.Port numai 38 DD![]()
Anis-multa multa sanatate lui Ingrid

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Diana-ca tot veni vorba,am salvat linkul.
Si eu tot asa ma pregatesc de joaca,am luat si jucarii si tot ce e de joaca e bine venit
Trimite-mi si mie te rog desene si ce mai ziceai ca ai la Poznasii...Mersic.
Ella-de la 75C unde am ajuns
Sotul imi zice Pamela mea naturala![]()

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Aldebaran spune:
Saru' mana emaaimee, esti dulce
!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)