Bebelusi de iulie-august 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
corbioana spune:
Ella multumim frumos pupam fetele
Am avut mari emotii cand m-am tuns...azi m-am spalat pe cap si vad il pot aranja eu si sigurica si nu mi-a cazut fata inca...asa ma asteptam...![]()
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
emaaimee spune:
buna dragele,
am vazut poze noi cu Sara,Hristina,dragul lui Lory si Ioana&Andrei.frumosi foc copii nostrii
iar tie Ioana iti sta f bine cu noua freza.imi pare rau de verigheta.
Adriana,mersic de complimente.poti sa ii dai sa muste jucarii pt dinti ca si Oana ar musca tot ce pride.
aaa mai avem un dinte iesit incisivul lateral st sus,se poate si jos in stanga dar e turbata daca ii bag eu mana in gurita.se vede si incisivul lateral dr sus,deci iese si ala.
multa sanatate lui Ingrid
dra mea dupa ce m-a cam flituit dim cu mancarea[doar 60gr],dar papase si laptic, a papat 240g la pranz
,nu i-am mai dat laptic inainte sa vad cat papa.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Uram si noi micutii sarbatoriti ieri si azi

de fetita
POVESTEA MINUNII
peca spune:
fetelor am ajuns si eu in sfarsit iarasi pe la voi
noi suntem bine....dar eu nu mai intru f. des fiindca mie mi se incarca forumul desprecopii f.f.f. greu.....mai ales in timpul saptamani...in we merge ceva mai repejor....dar e cam aiurea ca sa citesc in 2 zile ce ati postat la greu in 5 zile
si din pacate problema asta e doar pe desprecopii....
voi incerca acum sa recuperez ceva cu cititul macar atat.
va doresc numai bine si multa sanatate voua si pipiricilor vostrii!
peca si niko(23 iulie '05)
_
emaaimee spune:
Buna,peca-de cand nu am mai intrat.ce mai faceti?
Si eu ma bag la concursul baloanelor,pardon balcoanelor
.Cred ca va iau

de fetita
POVESTEA MINUNII
Monica-Elena spune:
Am vorbit cu Anis si micuta Ingrid reusise sa adorma. Daca nu va mai avea nevoie de aerosoli va pleca cu ea acasa si va continua tratamentul. Are o branula si ii fac antibiotic mititica. Anis era disperata de mizeria si ce este in spitalele noastre. Of Doamne....
mamini spune:
Anis, sanatate pt Ingrid!

MonaI poza cu Sara e totala
. pupici multi, e o scumpa si o frumoasa.
Kasi, dragalasa tare Victorita, iar pozele cu castronul in cap sunt f haioase.
Ioana, foarte misto iti sta cu breton, sa iti fie de bine. cred ca verighetele se pot sfinti si schimba, dar te cred ca iti pare rau...am admirat baietelul care adoarme, in bratic, in vizita...la noi nu exista. se doarme numai in carut, leganata sau seara in patut dupa plinsete si multe isterii...
Lory, e mare si frumos Rares si Veve zice ca abia asteapta sa vina sa cinte impreuna
pupicei pe obrajei.
Monica Elena sa iti fie de bine, sa repeti iesirea cit de curind!
M
ema.nu.ela spune:
monica,
multumim de informatii.chiar imi faceam griji pt ingrid. desi din cate povestise parea sa nu fie ceva grav totusi pt ca am inteles ca se simtea bine si manca. ma asteptam sa aiba nevoie doar de aerosoli si nu si de antibiotic. a facut suprainfectie bacteriana? ca eu stiu ca bronsiolita e infectie virala ceva mai puternica dar nu se trateaza cu antibiotic decat daca face suprainfectie.
anis,
ai grija de ingrid. la mine in carticica zice sa ai grija sa fie ingrid bine hidratata, sa-i desfunzi nasul cu ser fiziologic de cateva ori pe zi, sa umidifici atmosfera (poti folosi fierbatorul de apa daca ai il lasi sa mearga cu capacul deschis) si neaparat sa ai o temperatura mai joasa in camera sa nu depaseasca 20-22grade (stiu ca la tine e f cald) ca sa poata respira bine.
multa multa sanatate!
mamica de maria, 7 luni
irinabungau spune:
Simona, Emaimee, o sa aflati toate datele, mai intai tre' sa punem tzara la cale!!!
Acusor, cum te mai simti, mai ai durere in piept??? Sper ca acum sa fii bine!!
Lory, ce inginer are tata!!!
Kasi, si Victoritza este tare dulce, pupici!!
Anis, Doamne, sper sa nu fie nimic grav cu Ingrid, sanatate multa!!!!
Ioana, mi-am vazut ginerele, este tare frumusel, suntem foarte mandre cu el si cu mamica lui!!! Iti sta super freza cea noua, imi place mult si culoarea!!!!
Va pupam cu drag,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
MirelaV spune:
fetele..am fost la spital. Anis e asa cum spune Monica, disperata de mizeria din spital..ce-am vazut in spitalul ala...niciodata n-am vazut intr-un spital mai multi tigani pe metru patrat 
Ingrid face aerosoli la 6h, antibiotic si e agitata k acolo e galagie. mai sunt alte 2 mamaici in salon cu ele..cu 2 bebei..
sa speram k nu va fi nevoie sa stea mult pe acolo.
cam atatica..
va mai tin la curent.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.