ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Te-am intreba cat bei pentru ca parca am citit mai demult pe undeva ca nu e bine sa bei mai mult de 3-4 cani pe zi...nu mai stiu sigur de asta te-am intrebat pe tine...
Mie imi place sa il beau cald.Cand se raceste parca are un pic de gust amar

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Cred ca 1 litru e suficient ! Ti-am spus de ce e amar, ca-l lasi prea mult. Strecoara-l (mai) repede. Si ia ceai frunze, nu la plic, nu stii exact ce e acolo. Se gaseste..si nu e scump !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Abia acum am reusit sa le strecor pe fetite fiecare in patul lor, sunt asa de pline de energie ca pina seara ma darima, ma si mir de ce nu sunt slaba ca un tir cit ma strofoc intr-o zi dar ce sa-i faci........si oricum azi mi-am dat seama inca o data ca merita tot efortul si toata energia mea pentru c-am trecut azi la serbarea de opt martie printr-un noian de emotii, a fost super.
Raportul meu nu aduce nimic schimbat -doar vreo doua sute de grame minus- pentru ca si eu am un cintar simplu asa ca prefer sa ramina neschimbata greutatea mea pina saptamina viitoare.
Desi tinind cont ca la sfirsit de saptamina fac chef mare , cred ca mai degraba va urca cintarul meu, cred ca si el s-a plictisit de slabele mele rezultate, oricum ma bucur ca pot sta de vorba cu voi

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

raportez acelasi numar de kg

Karin, alimentele interzise grupei BIII, dupa indicatia lui Andronache, (eu nu sunt de acord cu toate, dar ti le dau sa-ti faci o parere):
-apa minerala, sifon, apa de la robinet
-ceai de aloe, matase de porumb, tei, traista ciobanului
-legume interzise: rosii, dovleac, masline, linte, anghinare
-fructe interzise: rodii, nuca de cocos, avocado
-cereale interzise:grau, porumb (nici mamaliga sau floricele), secara, orz, hrisca, orez salbatic ( e permis orezul integral, brun)
-fara pui, gaina, gasca (e permis curcan)
-este permis orice peste, mai putin fructele de mare
-fara arahide, alune, fistic, acaju, seminte de dovleac, de fl-soarelui, susan, mac
-fara piper, scortisoara, cuisoare
-sunt permise lactatele de orice fel
-efecte benefice are ceaiul verde

strict interzis, pentru o viata sanatoasa: fumat, alcool rafinat, carnea de porc, mezelurile, conservele, mancarea gatita si reincalzita (cam greu de respectat), zaharul, sarea, grasimile saturate (untura), uleiul rafinat (se va consuma doar ulei presat la rece),prajelile, indulcitorii artificiali

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor,v-am scris si aseara dar nu a vrut sa-mi trimita mesajul, cica nu ma mai recunostea.
Azi intru putin mai tarziu fiindca maine avem pettrecere, are loc la o cloega acasa iar eu a trebuit sa ma ocup de cumparaturi,am tampit de atata alergatura ca am fost si pana la ea sa duc produsele si ea sta cam la 8 km de mine.
Adica cum Carmen eu sa nu primesc cadou, ia vezi ca vin pana la tine ca sunt un Taur furios
Maine merg la lucru sch.I apoi la chef asa ca nu stiu daca o sa am cand sa intru cine stie cum ajung acasa.
Nici eu nu am cantar electronic asa ca la mine pauza schimbari,chiar daca imi vine dar las ca trece si asta si apoi sa vezi ca o sa tin si eu post mai sever.
Eu va doresc de acumsa fiti iubite, rasfatate si sa aveti o zi superba.

SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Nora saptamina asta am o satamina grea la munca lucrez de la 6-dimineata la 7 seara asa ca nu cred ca o sa fie vreo sansa sa mai slabesc ceva cred ca doar ma voi mentine voi incerca sa maninc cit mai ponderat 2 sandv, un mar,o supa instant cu toate ca nu stiu daca supa asta instant nu dauneaza la kg Va pup pr toate va doresc la multi ani tot ce va doriti si sa aveti o zi cit mai frumoasa

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica....

LA MULTI (B)ANI!!!!!!!!

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

La multi ani, dragi urmase ale Evei ! Sa fim iubite, rasfatate si fericite, astazi si...for ever !
De la mine un pupic delicat si...dezlegare la tot ce vreti voi

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, multumesc de urari si de scutirea de la dieta.Liber am doar la distractie.Poate ma lasa seful sa plec mai devreme de la munca.Azi sotul ma scoate iar la restaurant, dar voi lua ceva "subtire".
Simomic si eu sunt tot "taur furios".Ieri am aflat si eu de la ca nu e ziua femeilor ci doar a mamei... nu mi se pare corect.

Meniul nu are rost sa-l dau, mai ales ca nu-l stiu; dar cuprinde multe interzise.
Fetelor, se pare ca suntem aproape toate in stationare .
Sunt prin zona, .

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Uitam sa spun ce e mai important:
Sa fiti iubite, fericite, sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La multi ani doamnelor! Sa fiti mereu iubite si apreciate de cei din jururl vostru!

Nora rezultate notabile am obtinut in sensul ca anul trecut in mai aveam 70 de kg iar prin octombri aveam 56 kg, si de cand am intrat in faza a II -a de Monti am cam luat-o razna, nu prea am stiut sa-mi gestionez mancarea, am tot avut fluctuatii si intr-un final am ajuns acum la 59...Dar sunt hotarata sa scap si de aceste ultime kg si sa-mi iau de-o grija. Mi-a fost foarte greu sa tin regim, cu o familie de pretentiosi pentru care gateam tot felul de chestii dar mi-am dorit atat de mult si am reusit pana la urma.
Sper sa reusesc pana la final!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput