ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nora am incercat cu orez dar nu a fost rezultatul dorit.Sper ca maine sa imi fie mai bine.In plus toata familia e asa si nu iti spun ca am desinfectat casa.Totul se manifesta ca o toxi.Sper sa ma refac repede.Eu stau pe baricade deci nu renunt.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Neata!Nora,nu stiu cum faci sa ajungi si simbata la servici,ca eu vineri,dupa o saptamina plina, cad frinta de oboseala!Sigur ca in post e posibil sa ne ingrasam,mincam mai multe glucide.Meniu pentru azi:D -lapte cu 2 linguri de cereale;P -1 sendvici cu margarina vegetala si 3 masline(la servici);S -orez cu spanac si salata.Intre mese ,probabil ca si o fructa! Va pup,numai bine si sa aveti o saptamina placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna dimineata hai desteptarea fetelor, eu inca nu am apucat sa dorm dar urmeaza. Gusta draga va doresc multa sanatate si aveti grija de voi.
Sper sa nu ajunga si pe la noi virusul ca si de mine se lipeste imediat gripa si raceala.
Nora eu in general nu prea mananc paine, rar mananc dimineta o feliuta de graham cu margarina . Miercuri am ales sa mananc doar paine prajita si apa fiindca data trecuta cand am mancat asa ceva am observat ca acul cantarului a coborat binisor dar de data aceasta a stagnat. Mai fac si eu experiente din cand in cand. Am citit pe net despre dieta Atkins voi ce parere aveti despre ea? Erau mai multe tipuri de diete o sa mai studiez.

Va pup si sper sa ne mai intalnim azi. SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Am uitat sa intreb ceva si probabil ca tot Allain ne poate lamuri dar eu stiam ca in timp ce mananci nu e recomandat sa consumi lichide fiindca se dilueaza sucul gastric si apar probleme. Cum sori a avut ulcer si hiperaciditate gastrica , slava domnului deocamdata e bine , am citit multisor despre ele si bautul lichidelor in timpul si imediat dupa
masa nu era recomandat.

va pup, simomic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata.Imi beau si va .
Nora, din nefericire pentru mine, va scriu de la serviciu si nu pot fi foarte activa .Intelegeti voi de ce spun asta (din motive de sef si coleg).In week-end fiind libera, nu pot sa intru deloc; deci...nu pot fi alaturi de voi.
Sper sa vina vremea cand voi avea net acasa si atunci am sa va bombardez cu mesaje.
Raport: +1kg.S-ar putea sa lipsesc urmatoarele zile pentru ca am un bb tare racit si nu-l mai duc la mama, stam noi cu el pana se face bine.
PS: Simomic, cand a fost sf.Toader?Nu , nu am calendar crestin acasa si...
am cate ceva de facut

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

PS: azi voi incerca sa mananc de post, fructe si cartofi fierti + lichidele de rigoare.Sper sa ma tin pana la sfarsitul saptamanii de post.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna dimineata !

Carmen, imi pare rau pentru tine...nu stiu cum voi sta si eu, maine e ziua de raport. Te inteleg, ii inteleg si pe altii, dar si pe mine...cind incep sa vorbesc singura, mai bine nu mai vorbesc deloc.
Pregatesc lista si deschid un nou subiect. Postati acolo.

Nora

Mergi la inceput