ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)
Raspunsuri - Pagina 12
gusta spune:
Eu sunt in continuare racita si plus de asta mi s-a imbolnavit si strunful si varsa de numai poate.
Nora eu ma ingras extraordinar de mult pe sistem nervos.Imi e deja teama de raportul de marti ca am avut niste zile pline de nervi cu strunful.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by gusta
Eu sunt in continuare racita si plus de asta mi s-a imbolnavit si strunful si varsa de numai poate.
Nora eu ma ingras extraordinar de mult pe sistem nervos.Imi e deja teama de raportul de marti ca am avut niste zile pline de nervi cu strunful.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Calm, Gusta. Ai grija la ce maninci. Ca aici e greseala. Nu mai esti atenta la ceea ce maninci, din cauza nervilor si supararii. Si eu cred ca voi avea probleme la raport, dar nu din cauza mincarii, pe care am controlat-o bine, ci a oboselii si lipsei de somn.
Sanatate multa la amindoi. Spune-mi, tu ce maninci? Mi-e mai usor sa-mi dau cu parerea daca stiu ce papi. Eu tocmai am terminat de gatit
meniul pentru maine: orez integral cu ciuperci si patrunjel din belsug, am mai pus si ceva condimente, si tarhon. Inca nu pot sa-l gust, ca frige, dar simt ca a iesit delicios. Aaaaa..si o lingurita de ulei de masline i-am mai pus. E cam inchis la culoare, dar nu conteaza. Simt ca e bun, de-abia astept sa maninc putin. La masa de la ora 20. Doua linguri, nu mai mult. Gabriel Andronache spunea ca e foarte satios si nu-ti trebuie prea mult sa te saturi. Maninc prima data acest tip de orez. Iti spun cum a iesit....
Nora
simomic spune:
Buna fetelor si multumesc de urari,ieri am fost la servici pana la 13.30 apoi ne-am dus la petrecere. Sori a fost si el dar pe post de bucatar la facut gratar, a iesit super. Aseara am ajuns acasa pe la 23.15 rupta de oboseala chiar daca am mancat bine nu cred ca s-a pus prea mult fiindca am topait mult. Azi am fost iar de dimineata la servici si mi-e somn.
Toastul meu a sunat cam asa : inchin pentru cea mai minunata creatie al lui Dumnezeu- femeia- dar si pentru cea mai utila adica - barbatul-![]()
La petrecere am fost
17 persoane a iesit super.
Si eu mi-am propus sa tin maine post inca nu m-am decis ce mananc doar paine graham sau doar orez mai am timp pana dimineata.
Gusta draga sper ca o sa va faceti bine cat mai repede amandoi.
Sori mi-a cumparat de ziua mea flori si un parfum superb.
Nora si eu am cumparat spirulina poti sa-mi spui te rog cum trebuie luata daca am inteles eu bine inainte de masa cu 30 min.?
Dragele mele merg la somn ca adorm pe tastatura. noapte buna!
SIMOMIC
nora2005 spune:
Buna dimineata!
Simo, eu iau cu 1/2 de ora inainte de fiecare masa, si cum maninc din 2 in 2 in ore...
. Dar am gasit de la Medica, care are 100 de capsule.
Ceva nu e in regula cu regimul meu, pentru ca nu "simt" schimbari in bine. Ceva e gresit si incerc sa-mi dau seama ce. Poate fructele amestecate ? Poate soia mincata pina acum? Cintarul nu s-a dus deloc in jos, mi-e teama de celalalt sens...nu stiu ce nu e in regula, mai ales ca am renuntat la paine. Azi maninc stafide dimineata (le-am pus la "hidratat", si cu apa lor am facut cafeaua, are dreptate Andronache e dulce, nu mai e nevoie sa-i pui nimic), la 10 maninc 2 pere, la 12 - 2 mere, iar la 14 si 16 orez cu ciuperci. Apoi plec la facultate si nu mai stiu...
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca pe Laura Stoica, pe sotul ei si pe puiul ei nenascut
Mare tragedie ! Pacat ! O mare voce a muzicii noastre.
Nora
ellinia spune:
Nora e foarte bun orezul integral. Eu am cautat si paste integrale ca imi era dor sa mananc niste spaghete si nu am gasit.
Ma uit si eu dupa niste suplimente si sunt atatea, m-am uitat si pe net, chiar nu stiu ce sa iau, ma gandeam la Clarinol dar mi se pare cam scump si poate dau banii degeaba...Eu am mai luat si inca iau acum, de cateva zile niste pastile pe baza de saruri organice si magneziu de la Hofigal, macar pe astea le cunosc, am vazut ce iei si tu. Ce fel de ceai bei, in afara de ceai verde - de asta nu pot sa beau ca nu merge cu cafeaua.
E adevarat ca e o zi trista
condoleante familiilor celor doi si Dumnezeu sa-i odihneasca!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Eftimie C. spune:
Neata,
si savurez o
.
Gusta, sanatate multa.Si Edi al meu e racit cobza si nu stiu cum a reusit.
Si eu cand sunt suparata/nervoasa am mare pofta de mancare si bag...cat zece
.
Nora, eu iau Spirulina cu Carob (am foarte mare nivelul colesterolului) si cred ca ajuta.
Ellinia, cand ai timp, da-mi niste detalii despre Clarinol (am sa caut si eu pe net).
PS: In sfarsit Laura Stoica era fericita si urma sa se implineasca prin nasterea
.Din pacate Dumnezeu a avut alte planuri cu ea; si din fericire, a plecat si iubitul ei cu ea.Eu cred ca vor fi o familie mare si fericita, acolo...sus
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
ellinia spune:
Eftimie C. Clarinolul e produs de Wallmark si costa 360.000. E un tratament de 10 zile si sunt persoane aici pe dc care au spus ca l-au incercat si au slabit 3-4 kg. Au si unele recomandari in prospect, precum dieta si sport. Mie imi e sa nu fie vreun fas ca si Viaredinul...
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Eftimie C. spune:
Ellinia, multumesc de raspuns.Stiu ca produsele Wallmark sunt ceva mai scumpe, eu pe spirulina am dat 175.000 si-mi ajunge 10 zile.Ma intereseaza daca dupa intrerupere nu se pun kg la loc?
Uite, imi spunea cineva (un barbat) ca ma chinui degeaba sa slabesc.El ia niste pastile Regenon (cam 500.000) si da jos 10kg.Curiozitatea, m-a facut sa caut pe net si am aflat
cat de nocive sunt, dupa ce le termini pui dublu-triplu inapoi si ca dau dependenta (contin amfetamina)....Si uite asa continui eu cu dieta mea la care se vad rezultate 
Mihaela, Allain, Moniland, Karin, Teodora,
pe unde va ascundeti?Tot cu mucenicii?He, he, las' ca scot eu
.Da' eu cu cine ma conversez
azi
?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)