ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adif spune:

LA MULTI ANI!
pentru mine ziua aceasta mai are o semnificatie deosebita, se implinesc 9 ani de cand mi-am cunoscut sotul, de cand suntem iubiti asa ca am avut motiv de dezmat culinar

foarte draguta legenda despre femeie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

LA MULTI ANI, DRAGELE MELE! Sa fiti sanatoase, iubite,iar primavara din sufletul vostru sa fie numai cu zile insorite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nora frumoase si sensibile cuvinte!

A trecut si 8 Martie, abateri importante nu am avut, atat doar ca am mancat tarziu - cred ca era 8, si am baut doua pahare de vin. In rest, revin la normal.

Am gasit o reteta interesanta de supa crema de ciuperci. Va poate fi de folos pentru ca , are putine calorii si va furnizeaza energie. Ah, luati reteta in considerare fara amidon ca e dusman http://www.vulpeabucatar.com/retete/ciorbe/cremaciuperci/index.html
Pofta buna! Eu de abia astept sa o incerc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna dimineata, fete frumoase !

FELICITARI , FIECARE PENTRU CE AVETI DE PRIMIT: CA ATI SARBATORIT, CA ATI FOST CUMINTI, CA ATI FOST IMPRESIONATE SI MISCATE PINA LA LACRIMI, PENTRU UNA-ALTA...SUNTEM SUPER-FEMEI !!!

Eu mi-s cam obosita si fara chef la ora aceasta.

Nora

Mergi la inceput

Sabina, e bun ceaiul...il beau chiar acum. Mi-am facut plin vasul de la filtru de cafea...acolo ne facem noi ceaiul la servici

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata, si-un rachiu sa-mi treaca greata; ma multumesc cu o , mai ales ca sunt tare restanta la somn.Ieri m-am destrabalat, din toate punctele de vedere.
mai ale ca e post si...
Mihaela multumim de felicitare, Nora multumim de mesajul emotionant si permiteti-mi sa le dedic lui Adif.
Deea, n-ai mai trecut de mult pe la noi; ce-i drept ti-ai atins tinta finala.Multumim de urari .
Fetelor si pentru azi si pentru ieri, dar de maine sa incercam sa ne punem ordine in ganduri si fapte.Cred ca de luni voi lupta cu kg incepand o dieta bazata pe schema danezei.Am mai tinut asa si am reusit sa dau binisor jos.
Va pup si sper sa-mi revin si sa fiu mai activa de maine

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Eu ramin pe o dieta foarte monotona, dar -sper- eficienta. De cind a inceput postul tin si post si maninc si conform grupei sanguine. Trebuie sa iasa ceva bun Nu va mai scriu mereu ce maninc la primele doua mese, ca e acelasi (la 10 si la 12: salata de fructe cu seminte).
Azi maninc la ora 14 doi cirnati vegetali si...atit, la ora 16 la fel. Acasa, la ora 18 si la ora 20 supa de ciuperci cu pastai verzi (reteta originala, dat fiind faptul ca am renuntat si la cartofi...de luni nu am mai pus in gura nimic gen paine, derivate si cartofi). Ma gindesc sa imi iau orez integral sa fac cu ciuperci, se pare ca e o solutie pentru grupa OI care trebuie sa renunte la paine.
Ceai verde mai bine de 1 litru, apa plata cit cuprinde, nu-i mai tin socoteala.
Suplimente: spirulina, alge brune si drojdie de bere.
Cam asa stau lucrurile. Iar la capitolul miscare: 40 abdomene.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, 'da vad ca ai spor.Bravo pentru ca reusesti sa tii postul.Stiu ca ai reusit si la Craciun si nu-ti va fi greu nici acum.Te sustin si sunt sigura ca vom vedea rezultate si la raport.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Nora, 'da vad ca ai spor.Bravo pentru ca reusesti sa tii postul.Stiu ca ai reusit si la Craciun si nu-ti va fi greu nici acum.Te sustin si sunt sigura ca vom vedea rezultate si la raport.

Mi-e usor ca tin demult toate posturile, mari si mici, miercuri si vineri, mereu. E al 7-lea an

Nora

Mergi la inceput

Ma gindeam la ce ziceai tu, Carmen...rezultate bune la raport as obtine daca nu as mai fi asa de obosita si as dormi mai mult. Cred ca aici pierd mult din ce cistig la dieta

Nora

Mergi la inceput