ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela amalia spune:

Sa fiti iubite si toate visele sa vi se indeplineasca

Ps:cred ca ai dreptate Nora, data viitoare nu am sa mai cumpar pliculete, am vazut ca are si pungi cu frunze si nu am sa mai las asa de mult la infuzat.Multumesc 
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
nora2005 spune:
Fetelor, vizualizati lista si vedeti cine a dat raportul si nu l-am trecut, ok?
Asa cum remarca si Carmen...cam stagnam
...ne luam un avint de...maine ?
Nora
nora2005 spune:
Allain, m-am tot uitat dar nu-mi dau seama: care e raportul tau pe saptamina asta? Iarta-ma, dar nu-l vad 
Nora![]()
mihaela amalia spune:
si bb
gusta spune:
La multi ani doamnelor.
La mine raceala s-a transformat in gripa.Nici mancare nu imi trebuie.Azi am sa incerc cat mai mult ceai cu lamaie si poate reusesc sa mananc niste supa de legume ,ca neavand gust in gura nu imi trebuie mancare.
La noi ceaiul verde exista numai la pliculet si eu cand il fac daca nu il beau cald mi se pare amar.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
allain spune:
Buna Nora!Nu cred ca l-am dat,dar nici nu am nimic in plus sau in minus de zis,la fel tot stagnez pe 60kg.Nici nu am pretentia sa se fi intimplat ceva pentru ca am mincat fff. multe dulciuri,la servici toti colegii ne-au servit cu bomboane de ciocolata,parca ar fi fost vorbiti intre ei.Dupa 9 martie,sa treaca si mucenicii,sper sa ma mobilizez.Va pup si numai bine!
devylla spune:
La multi ani dragelor pt 8 Martie!
O primavara asa cum va doriti!
Nora revin cu raportul de saptamana viitoare.Maine plec acasa
.
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by devylla
La multi ani dragelor pt 8 Martie!
O primavara asa cum va doriti!
Nora revin cu raportul de saptamana viitoare.Maine plec acasa.
poze noi
3 generatii![]()
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Te asteptam cu drag. De maine intra pe rol ceaiul de la tine. Mi-am cumparat si spirulina si alge-capsule. Atac in forta !Nora
nora2005 spune:
Legenda povesteste ca, la inceputul lumii, cand Dumnezeu s-a hotarat sa creeze femeia, a constatat ca epuizase toate materialele. Dupa o profunda meditatie, a luat rotunjimea lunii, suavele curbe ale valurilor, tandra aderenta a zorelelor, miscarea tremurata a frunzelor, silueta zvelta a palmierului, nuantele delicate ale florilor, privirea indragostita a cerbului, veselia razei de soare, timiditatea randunicii, vanitatea paunului, suavitatea lebedei, duritatea diamantului, blandetea porumbelului, cruzimea tigrului, ardoarea focului si raceala zapezii. A amestecat ingredientele atat de diverse si a creat femeia!
Fie ca toata viata sa fim asemenea acestei legendei!
Nora
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Legenda povesteste ca, la inceputul lumii, cand Dumnezeu s-a hotarat sa creeze femeia, a constatat ca epuizase toate materialele. Dupa o profunda meditatie, a luat rotunjimea lunii, suavele curbe ale valurilor, tandra aderenta a zorelelor, miscarea tremurata a frunzelor, silueta zvelta a palmierului, nuantele delicate ale florilor, privirea indragostita a cerbului, veselia razei de soare, timiditatea randunicii, vanitatea paunului, suavitatea lebedei, duritatea diamantului, blandetea porumbelului, cruzimea tigrului, ardoarea focului si raceala zapezii. A amestecat ingredientele atat de diverse si a creat femeia!
Fie ca toata viata sa fim asemenea acestei legendei!
Nora
Super
Nora m-au impresionat pana la lacrimi cuvintele de mai sus
si bb
aici