recomandari gradinite in Iasi

recomandari gradinite in Iasi | Autor: l_carmen2003

Link direct la acest mesaj

Am un baietel de 2 ani si 6 luni. Pe 15 septembrie va avea fix 3 ani si 1 luna si ar fi cazul sa il dam la gradinita. Dar unde?
Vreau sa incep sa merg sa vad gradinite caci deja ar fi cazul sa imi fac o idee. Nici nu stiu sigur ce vreau. Am fost sfatuita sa caut o gradinita cu program 8-16, si am sa incerc si de astea, chiar daca initial Alex va sta doar 4-5 ore. Vreau grupe mici si personal care sa se ocupe de copii. Si curatenie si nu in ultimul rand siguranta. Cam multe, nu? Nu ma deranjeaza daca costa mai mult, insa as vrea o gradinita cat mai aproape de zona Podu Ros, Centru, poate fi si Nicolina... Poate fi si zona Independentei... Insa Copoul mi se pare f. departe. Pt ca ma gandesc ca e posibil sa nu il putem lua unul dintre noi si sa fie necesar ca mama sau soacra-mea sa il ia uneori de la gradinita, sa fie canicula sau zapada, si sa le fie f. greu... Dar pt o conditii excelente, e bun si Copoul, exista taxiuri se vor descurca si ele. Daca stiti ceva si imi puteti impartasi din experienta si parerile voastre va raman indatorata.

Va multumesc si o zi buna.
Carmen