Clubul nurorilor (18)
Raspunsuri - Pagina 4
cherry22 spune:
Andreea, ne-ai lipsit. Bine ai revenit!
Dar, de ce nu a venit socrela la nunta? A avut ciulini in calcaie? Nici socrul meu nu m-a dansat la nunta, dar, asta e, daca atat ii duce mintea. Atunci m-a deranjat, acum vad altfel problema-de ce sa ma stresez din cauza unui nimic? Deci, scumpa Andreea, daca a fost totul cum v-ati dorit voi, ce conteaza restul? Voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult.
bb ce mai face, tot nazbatios e? Cand te mai duci la dr, ca abia astept sa ne spui ca va fi fetita!
impreuna spune:
Andreea lasa nu fi suparata ca n-a venit soacra, cu atat mai bine ati fost si voi mai linistiti. Il tineti pe bebe tot intr-o petrecere:) Iubi tau cand are petrecerea aia de avansare? Ca parca urma acum, dupa nunta.
Cherry felicitari, la cat mai multe Tu acu la 18 pleci acas?
Raman singura pe aici, ca si sotu pleaca in oras cu un pretin
Flavia (sotie si mamica fericita)
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Lavinia, si eu cred ca varsta n-are importanta, numai ca eu sunt la extrema cealalta, toata lumea imi spune ca-s "baba" si-ar trebui sa fac copil (si nici nu-s asa baba, ca mai am inca pana la 30).Miresica de 15 iulie
Ce vrei sa spui Alynutza??? Ca noi, astea de 30 suntem "babe"??? Hai ca glumesc.... Te pupic!
Winners don't quit; quitters don't win.
cherry22 spune:
Flavia, plec la 18.30. Din pacate, nu am net acasa, ca-ti tineam eu de urat.
Dar unde or fi fetele, ca pe multe nu le-am mai auzit de ceva timp. Si cami, oare pe unde umbla, cauta firma unde presupune ca lucreaza socrela ei?
si nu fi trista ca pleaca sotul, ramai cu sufletica sara, manca-i-as eu obrajiorii aia bucalati de fata frumoasa
Nadia1976 spune:
Impreuna, nu mai fi suparata, ca raman eu pe-aici; eu am net acasa si la mine e doar ora 11am, iti tin eu de urat. Pupici!
cherry22 spune:
Nadia, tu in ce luna esti nascuta? Eu in august, sunt leoaica veritabila
Si, noi nu suntem babe, suntem niste pustoaice dragute, mai fetelor, chiar nu vedeti ?
va pup
Nadia1976 spune:
Cherry, eu sunt sagetatoare, in decembrie; sotul meu e leu. Dar si noi mai avem pana la 30, nu??? Inca mai ne putem permite un pana vine. Intre timp, te invit la .
cherry22 spune:
Nadia, inca ne mai permitem multe, nu ne facem noi probleme.
acum plec, o seara buna tuturor noricilor
impreuna spune:
Chrry ba chiar singura am ramas, cu socru adica:), fii-mea e plecata cu bunica-sa prin vecini in vizita, al meu sotz acu a iesit pe usa, iar eu stau si ma benoclez pe aici, ca n-am chef de nimic...
Nadia mersi ca imi ti de urat
Tu ai primit userul si parola de la album? Vrei sa iti faci si tu unul?
Flavia (sotie si mamica fericita)