m-am pus pe slabit ..!!!
Raspunsuri - Pagina 4
corinadana spune:
Si eu 2 kg in trei zile!!! Si continui! Mai am 7 de dat jos si gata!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
gabriela_tutuianu spune:
mult succes 
tarie sa mergi mai departe si putere sa nu renunti
"niciodata nu e prea tarziu"
kjmami spune:
eh fetelor...iata ca a mai trecut o noapte si am constatat pe cantar ca am scapat de un kg. n-am mai mancat crenvusti:) si nici sunca de nici un fel
ieri am mancat o conserva de ton scursa bine bine de ulei si cu o gramada de lamaie. si dimineatza cantarul ( care de din ela 'smecher' ) mi-a spus ca am cu 900 g mai putin.
mi-a zis mama sa incerc sa tin cura pe care o tinuse tata
ciorba de vita cu legume dar fara cartofi. 3 mese pe zi, la aceleas ore si numai ciorba respectiva. mama mi-a garantat ca pot sa slabesc si 10 kg in prima saptamana dupa care pot sa bag un gratar de vita la masa din mijlocul zilei. m-am hotarat sa o tin pt ca dupa cum v-am mai spus tata a slabit mult cu asta. am intrebat-o pe mama si mi-a spus ca a slabit 22 de kg in 45 de zile. si in cateva zile a mai si stricat cura...adik a mancat dulciuri.dupa care a reluat . si in final avea 22 de kg pierdute. (o fi rau ??? )
ideea e ca se pare ca nu te anemiezi dak mananci asa. tata s-a simtit bine, a fost in stare sa se duca la serviciu in fiecare zi deci...eu de maine ma apuc . am slabit in 2 zile 1 kg si acum ma apuc de cura cu ciorba de vita.
succes la slabit fetelor si sa ne vedem si noi la sfarsitul primaverii frumoase si slabute:d io am mult rau de dat jos..am calculat iar si se pare ca am nevoie sa pierd aprox 30 kg :((((
dak nu as fi fost atat de grasa probabil ca incercam sa slabesc doar schimbandu-mi stilul alimentar si incercand sa slabesc usor dar...nu imi permit. dak slabesc doar 2 kg pe saptamana nu imi convine de loc. asa mai bine o tin cu o cura mai drastica dupa care incerc sa mananc cat mai sanatos si sa nu revin la vechile obiceiuri.
baicualina spune:
kjmamiscumpa poti sa-mi calculezi si mie cate kg trebuie sa am la 1,60m si 29 de ani?te cred ca esti ocupata dar te rog frumos!!!!uite iti dau si
mersic mult!
Alina
mamica
de Diana
aproape 6 luni
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by kjmami
eh fetelor...iata ca a mai trecut o noapte si am constatat pe cantar ca am scapat de un kg. n-am mai mancat crenvusti:) si nici sunca de nici un fel
ieri am mancat o conserva de ton scursa bine bine de ulei si cu o gramada de lamaie. si dimineatza cantarul ( care de din ela 'smecher' ) mi-a spus ca am cu 900 g mai putin.
mi-a zis mama sa incerc sa tin cura pe care o tinuse tata
ciorba de vita cu legume dar fara cartofi. 3 mese pe zi, la aceleas ore si numai ciorba respectiva. mama mi-a garantat ca pot sa slabesc si 10 kg in prima saptamana dupa care pot sa bag un gratar de vita la masa din mijlocul zilei. m-am hotarat sa o tin pt ca dupa cum v-am mai spus tata a slabit mult cu asta. am intrebat-o pe mama si mi-a spus ca a slabit 22 de kg in 45 de zile. si in cateva zile a mai si stricat cura...adik a mancat dulciuri.dupa care a reluat . si in final avea 22 de kg pierdute. (o fi rau ??? )
ideea e ca se pare ca nu te anemiezi dak mananci asa. tata s-a simtit bine, a fost in stare sa se duca la serviciu in fiecare zi deci...eu de maine ma apuc . am slabit in 2 zile 1 kg si acum ma apuc de cura cu ciorba de vita.
succes la slabit fetelor si sa ne vedem si noi la sfarsitul primaverii frumoase si slabute:d io am mult rau de dat jos..am calculat iar si se pare ca am nevoie sa pierd aprox 30 kg :((((
dak nu as fi fost atat de grasa probabil ca incercam sa slabesc doar schimbandu-mi stilul alimentar si incercand sa slabesc usor dar...nu imi permit. dak slabesc doar 2 kg pe saptamana nu imi convine de loc. asa mai bine o tin cu o cura mai drastica dupa care incerc sa mananc cat mai sanatos si sa nu revin la vechile obiceiuri.
valeria
http://community.webshots.com/user/kjmami
Daca ai de gind sa slabesti atit de mult,mai bine consulta un nutritionist,altfel....tatal tau a slabit,se simtea bine,dar sigur a dereglat ceva prin organism pe acolo.Corpul are nevoie de vitamine multe,si nu numai,il privezi de tot ce e mai bun,mancand un singur fel de mancare(unde lasi fuctele,legumele si tot ce mai trebuie?)
Spunea cineva ca a slabit 9 kg in 3 zile.....enorm de mult.Fetelor,va puteti nenoroci pe viata,nu mai tineti regimurile astea dupa ureche,sau daca tineti,alegeti stilul de alimentatie sanatos.
Orice medic de pe lumea asta iti va spune regula de baza:trebuie sa slabesti lent si sanatos.
Oricum,cele care dau jos repede,repede vor pune la loc.
Numai bine!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
roxana1974 spune:
9 kg in 3 zile NU CRED!
btw citisem la un moment dat intr-un ziar ca s-a electrocutat unu' in America si a spuravietuit si-a slabit instant 20 de kg...
no, ne curentam, sau ce ? ![]()
Tzuni spune:
Aveti grija la kilogramele MULTE pe care vreti sa le dati jos intr-un timp scurt. Chiar ieri imi povestea prietena mea despre un amic tanar (36 de ani), gras, care a murit dupa ce-a tinut o cura drastica de slabire si a dat jos 17 kg. Au nevoie si inima si corpul intreg sa se obisnuiasca cu noile dimensiuni. Nu va jucati!
10 kg intyr-o saptamana e URIAS!
PS. Au confirmat si medicii problema tipului de care va spuneam.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Gaby spune:
Buna Ziua...doamnelor!!!
HAi ca ma alatur si eu la greau incercare...Am postat acum ceva vreme problema mea, nu stiu daca ati citit. Deci-
Am tinut Monti in decembrie 2 sapatamani si de la 58 am ajunds la 55. Dupa doua luni de mancat normal, aveam 60!!! Acum sunt din nou la "dieta", dar acesta va fi una de lunga durata, pe toata viata.Deci sa mancam sanatos..asta e reteta si sa faci sport, lucru de care nu m-am apucat inca. Fugititi de diate rapide, doar daca nu vreti sa dati decat 3-4 kg. Daca vrei mai mult, trebuie sa-o faci cu cap si cu sport.Am inceput sa ma abtin pe 24 februarie, iar pe 4 martie aveam 56,700.
Iar oamenii deja imi spun ca imi atarna fata, deci ma gandesc serios la sport, cat de curand...
hai ca revin cand ma mai cantaresc, adica peste o saptamana...
Gaby si Razvan (smeu)
an-k spune:
Succes la slabit!
Cum faci supa de vitel?, ne dai si noua reteta? ca si io am tot vreo 30 de kg de dat jos si ma demoralizez repede cand ceva nu merge, iar despre dietele sanatoase... n-am rabdare.
Iti multumesc. hai sa ne sustinem reciproc!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
mira_m spune:
quote:
Originally posted by baicualina
kjmamiscumpa poti sa-mi calculezi si mie cate kg trebuie sa am la 1,60m si 29 de ani?te cred ca esti ocupata dar te rog frumos!!!!uite iti dau si
mersic mult!
Alina
mamicade Diana
aproape 6 luni
Cam 5o! Ma scuzi ca iti raspund eu.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004)