m-am pus pe slabit ..!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineata !
Azi m-am cantarit ,nu mai rezistam pana luni ,pentru am simtit ceva schimbari si surpriza am mai scapat de un kg.
Mic dejun azi:
2 KIWI + 1 BANANA + 1 CAFEA
La pranz :
FRUCTE;
Cina :
Fructe ... azi e vineri si tin post
Aseara am facut f putina miscare nu am avut timp ,in schimb am compensat cu o noua tunsoare si vopsit .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu m-am pus pe slabit, am ramas cu 7 kg dupa sarcina 2 le-am dat jos anul trecut au mai ramas 5 care sunt lipite bine...am inceput 333 sau disociat , acum sunt la tura 2 am slabit doar 1 kg, e tare greu dar nu ma las, trebuie sa ma apuc si de sport , sunt constienta ca fara nu se duce burtica

333 e groaznic, asa ca am decis sa tin disociat pe mese , am hotarat sa pap asa :
dimineata fructe
la pranz o friputa la gratar de pui sau peste
seara un iaurt degresat cu cereale integrale
si muuuuulta apa, si muuult sport

ce ziceti e bine? mai tine cineva disociat pe mese , de cand si cat a slabit?

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

felicitari fetelor..tineti--o tot asa

eu m-am enervat azi dimineatza. m-am suit pe cantar si aveam EXACT aceias greutate ca ieri . gata!!! nu ma mai cantaresc ca devin depresiva

mic dejun:
3 crenvusti 1 felie paine prajita, 2 pahare mari de apa

diseara o sa mananc niste peste cu lamaine si maine n-o sa ma mai cantaresc!!!

sper sa rezist!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ati incercat Ceaiul antiadipos cu ginseng...la mine a mer, am mancat la fel eliminand doar cina si mi-a reglat tranzitul intestinal si in 2 saptamani am slabit 3 kg!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Si eu am de dat jos cam 10kg. Numai ca eu le port cam dintotdeauna...

Am incercat toate dietele posibile si imposibile, am slabit dupa care le-am pus la loc destul de repede.

Sfatul meu este sa renuntati la diete din astea fulger, sa mancati sanatos, cel putin 3 mese pe zi ( ideal 6, dar cantitati mici), sa nu va infometati ( organismul se razbuna) si sa faceti SPORT.

Eu m-am hotarat sa ma reapuc de sport de vreo 3 saptamani si incerc sa merg zilnic la sala, dimineata inainte de serviciu, sa alerg ( deocamdata). In general reusesc...

Succes tuturor,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, am citit tot ce-ati postat...
Si eu sunt la "dieta de dupa nastere" si am descoperit dieta pe puncte Weight Watchers. Nu am vazut (eu cel putin) discutandu-se de aceasta dieta, dar e cea mai umana de tinut (din ce-am mai incercat si eu) iti da impresia de libertate. Eu o tin de 3 saptamani si rezultatele au aparut fara intarziere. Daca vreti sa vorbim pe marginea subiectului...va astept sa "barfim" kg in plus

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by kjmami

felicitari fetelor..tineti--o tot asa

eu m-am enervat azi dimineatza. m-am suit pe cantar si aveam EXACT aceias greutate ca ieri . gata!!! nu ma mai cantaresc ca devin depresiva

mic dejun:
3 crenvusti 1 felie paine prajita, 2 pahare mari de apa

diseara o sa mananc niste peste cu lamaine si maine n-o sa ma mai cantaresc!!!

sper sa rezist!!!

valeria
http://community.webshots.com/user/kjmami

Exact ce ti-am spus cu cintaritul....daca nu vrei sa asculti....
Si...pentru Dumnezeu! Elimina crenvustii aia,ia sunca daca vrei,neaparat slaba si de pui....Crenvusti? Pai ce te mai miri ca iti arata cintarul la fel ca ieri?

Apropos....ai citit postarea mea anterioara?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Gata fetele eu mi am cumparat ieri cantar smecher!!! Si te poti cantari pe el in fiecare zi ca ti arata si sutele de grame si uite asa te bucuri cand ai mai scapat de ceva!!!
Bagati apa cu lamaie muuuuuulta!!! Va umple stomacelul si face bine si le tennnn!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

spunea cineva ca stomacul este o punga proasta .indiferent ce-i dai ea e multumita,si asta incerc eu sa fac.si respect regulile unei vieti sanatoase.si ce-a spus nutritionistul.fara EXCEPTII!

si iata ca acum sunt in ziua 9 si am dat jos 6kg.sunt fericicta ca am reusit.orice dieta inseamna lupta cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Dar cum exact ai slabit asa mult in 9 zile?

Mergi la inceput