m-am pus pe slabit ..!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

in Discutii Generale
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1 am gasit!!!

http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=2073&page_nr=1

pt grupa A ai: in josul paginii http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=2073&page_nr=1
acest articol:

Caracteristicile grupei sanguine A

Recomandari pentru controlul greutatii pentru grupa A
Recomandari generale pentru dieta grupei sanguine A
Alimente foarte benefice si alimente care ar trebui evitate pentru grupa A

CARACTERISTICILE GRUPEI A
Primul vegetarian
Culege ceea ce sadeste
Tract digestiv sensibil
Sistem imunitar tolerant
Predispozitie pentru boli cardiace, diabet
Raspunde cel mai bine la stres prin actiuni de calmare
Se adapteaza bine la mediul inconjurator si la dieta
Necesita o dieta vegetariana pentru a ramane svelt si activ

Recomandari pentru controlul greutatii
Daca esti obisnuit sa mananci carne vei slabi foarte usor eliminand alimentele toxice din dieta si reducand carnea. Din punct de vedere al metabolismului, grupa A este exact opusul grupei O. Persoanele cu grupa A au tendinta de a retine apa si depoziteaza in final carnea sub forma de grasime. Cauza este nivelul scazut al acidului gastric care nu favorizeaza digestia carnii.

Alimentele care favorizeaza cresterea in greutate pentru grupa A: carnea, grasimile animale, produsele lactate, fasolea mare, produsele fainoase consumate in cantitati mari.

Alimente benefice care favorizeaza scaderea in greutate pentru grupa A: alimentele pe baza de soia, legumele si fructele care contin o cantitate mare de vitamina C, uleiurile vegetale.

si mai e si pagina 2 si 3...
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=2004&page_nr=2
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=2004&page_nr=3

si eu sunt tot grupa A

succes si spor la slabit!
Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Felicitari, sper sa faci fata ispitelor...Eu una am renuntat la paine, cartofi,cu dulciurile nuprea ma omoram si am mancat mai multe legume, carne de vita si de pui. Am baut lichide multe si deja se vad rezultatele.Sper sa reusesti si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Si eu am slabit 10 kilograme cu meniu disociat pe mese si multa apa. E foarte simplu.
Am inceput in feb anul trecut si deja prin mai se vedeau primele rezultate.

Pana in toamna am revenit la greutatea de acum 5-6 ani!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Alina, multumesc mult.

M-ai lovit puternic...Eu as trai bine merci cu carne si lapte, urasc legumele si imi sunt indiferente fructele, de aia dieta Atkins mi se parea ideala
Ce ma faaaccccccc

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele ma alatur si eu voua!!! Eu am de scapat de 10 kg!!!De o saptamana am inceput tare cu abdomenele, bag cat se poate de multe.
De mancat mananc dimineata o felie paine cu lapte si la pranz un felul doi gatit. Si GATA pana a doua zi!!!Secretul meu?! Nu mai intru in bucatarie pana a doua zi si nici nu ma apropii de frigi!! Bag in schimb apa cu lamaie cat cuprinde!!!Azi merg sa mi cumpar si un cantar nou asata asa ca sa ma motiveze si mai mult.

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Initial creeata de kjmami

buna fetelor

tare greu mi-a fost sa ma hotarasc si mai ales sa strang ceva curaj sa va scriu.

am 23 de ani ai am aprox 25 de kg in plus. am inceput sa ma ingras rau in timpul sarcinii (mai exact luna a 7-8 ) cand am inceput sa mananc in fiecare zi mancare de la MCDONALD ..nu mi-am dat seama cat m-am ingrasat decat dupa nastere cand am incercat sa ma imbrac in hainele pe care le purtam inainte . in timpul sarcinii ma gandeam :...ce dak ma ingras? o sa slabesc dupa aia...si m-am trezit supraponderala :(

acum copilul meu a implinit 3 ani si eu am cu vreo 7 kg mai mult decat aveam cand am nascut.

am incercat de vreo 2 ori sa tin o dieta si am reusit vreo 3-4 zile ...dupa care am bagat iar in mine dulciuri.
asta este de fapt problema mea...dulciurile si cola.
de cola am reusit sa scap de aprox 2 saptamani. m-am obijnuit cu cea light care stiu ca nu este recomandata dar..chiar nu pot fara.
acum....m-am hotarat sa slabesc. nu pot sa tin o dieta fixa pt ca nu pot garanta ca am alimentele necesare in fiecare zi dar voi incerca sa mananc fara grasimi, dulciuri...fainoase..etc

in seara asta mi-am pus o curea 'sauna belt' si am baut aprox jumatate de litru de ceai de slabit, f fierbinte si va pot spune ca intradevar am transpirat mult in zona unde este cureaua...si nu numai (mor de cald)
de maine o sa ma cantaresc zilnic si am sa vin aici sa scriu rezultatele si cea ce am mancat in ziua respectiva. simt sunt oarecum sustinuta si asta cred ca ma va ajuta
sper sa ma tina:D

p.s. dak aveti idei de alimente care nu ingrasa, sau ori ce altceva...va astept!!!

wish me luck !!!

valeria
http://community.webshots.com/user/kjmami

Esti pe drumul bun,insa ai grija la micile greseli,care in timp pot dauna!
1.Sub nici o forma nu se beau lichide fierbinti.Nenorocesti si dantura si in timp si gitul.Te asigur ca daca bei ceaiul cald(deci nu caldut),o sa transpiri la fel de mult.
2.Nu te infometa.E cea mai mare prostie,cred ca stii si tu care sint urmarile....
3.Nu te cintari zilnic.Cea mai mare satisfactie este cind vezi ca ai dat jos kilograme,nu grame.Zi cu zi,slabesti putin cite putin si diferenta mica de la o zi la alta te poate dezamagi.Cintareste-te odata la 2 saptamini,sau,daca rezisti,la o luna.
4.Maninca multe fructe,legume,carne de pasare si peste,chiar si vita,lactate degresate.Elimina painea,fainoasele,orezul,cartofii,fasolea boabe,prajelile,sosurile,carnea de porc,dulciurile (TREBUIE!) si....mai ales Cola.Chiar si light.

Succes!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu am CAM pus pe mine.am cam 30kg in plus.aminceput cura acum 7 zile.am dat jos 5,5kg.astept mai mult.va tin la curent.

nu cred ca pot vorbi de dieta ci de un nou stil de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns artic_ani spune:

[quote]Originally posted by baicualina

felicitari !!!

buna fetelor,
eu .... am tot o problema cu greutatea .... doar ca in directia opusa, anume : sunt cam slabanoaga.
Dar revenind la subiectul discutiei ... de curand am aflat ca pentru o portie de broccoli care contine 20 de calorii ...... organismul are nevoie sa consume 80 de calorii ca sa digere acel broccoli . Asa ca ........... cu cat mai mult broccoli mancati cu atat mai mult veti slabi.
Si cred ca ar fi mult mai indicat daca s-ar inlocui cola cu o limonada facuta in casa ( storci o lamaie, coaja ramasa o pui la fiert cu 1 litru sau un litru si 1/2 de apa, o indulcesti cu miere de albine, poti sa adaugi si zeama de portocala sau grapefruit, coaja de la portocala poti sa o pui la fiert, deasemenea).

In speranta ca nu o sa vi se para prea mult ... postez cateva informatii despre lamaie, portocala si grapefruit:
LAMAIA - UN FRUCT PLIN DE BOGATII
Lamaiul, arborele mereu verde, este cultivat in China de peste 3.000 de ani si este renumit pentru proprietatile sale terapeutice. Fructul si frunzele sunt folosite in tratarea diverselor afectiuni. Lamaia, pe care o folosim cu totii in bucatarie, are doua atuuri: proprietati antibacteriene si continut ridicat de vitamina C.
Sucul unei lamai asigura jumatate din necesarul zilnic de vitamina C al unui adult. Dar, acest fruct contine si vitamina B, fosfor, precum si calciu si fier.
Iata cum arata tabloul nutritiv al lamaii:
- apa: 90%,
- proteine: 1,36 miligrame,
- calciu: 25,6 miligrame,
- fier: 0,54 miligrame,
- vitamina C: 52,7 miligrame,
- energie: 27 calorii,
- fosfor: 16,2 miligrame,
- potasiu: 137,8 miligrame.
Datorita continutului sau nutritiv, lamaia da forta sistemului imunitar. In timpul digestiei, produce carbonat de potasiu, o substanta cu rol in prevenirea aciditatii gastrice, iar substantele antioxidante pe care le contine ajuta la incetinirea procesului de imbatranire a celulelor. La toate acestea, se adauga actiunea antiseptica, antiinflamatorie si antipiretica (lupta impotriva febrei) a sucului. Cum vitamina C din lamaie este imediat asimilata de organism, nutritionistii recomanda consumul zilnic al pulpei fructului, pentru a creste sintetizarea hormonilor antistres.
O singura lamaie contine jumatate din cantitatea recomandata pentru nefumatori. Sunt bogate in flavonoida, o substanta biologic activa care joaca un rol important in functionarea organismului, de cele mai multe ori in asociere cu vitamina C. Unele flavonoide sunt antioxidanti puternici, altele tin sub control enzimele care pot stimula cresterile tumorale. Ca si celelalte citrice, lamaile contin terpena, substanta care controleaza producerea de colesterol si declanseaza o reactie in lant ce blocheaza actiunea unor cancerigeni. Lamaile reprezinta o buna sursa de limonen, un ulei citric care, a fost demonstrat in studii efectuate pe animale, impiedica cresterea tumorilor canceroase si scobrutul, spaima marinarilor.
Vitamina C este un antioxidant puternic care poate preveni cancerul si ajuta organismul in lupta impotriva infectiilor. Limonena poate micsora tumorile canceroase si impiedica refacerea lor.
Se crede ca flavoniodele ar putea ajuta organismul sa lupte impotriva virusilor, indeparta reactiile alergice si chiar preveni unele forme de cancer. Terpena controleaza colesterolul si stimuleaza enzimele care impiedica cancerigenii sa distruga celulele sanatoase.
GRAPEFRUIT
Grapefruitul este cel mai bun luptator natural impotriva colesterolului. Membrana care separa fiecare segment in parte abunda in pectina, o forma de fibra solubila care pare sa topeasca pur si simplu colesterolul. Intr-un studiu recent efectuat la Colegiul de Medicina al Universitatii Florida, unui grup de oameni cu colesterol ridicat le-au fost administrate suplimente de pectina din grapefruit. In mai putin de 16 saptamani, colesterolul celor din grup a scazut cu 7,6 % iar LDL-ul sau colesterolul care adera la peretii arterelor cu mai bine de 10 %.
Dar acesta este numai inceputul. Grapefruit-ul, ca si celelalte citrice, contine limonena, un ulei care, in experientele efectuate in laborator pe cobai, a redus in mod substantial cresterea tumorilor mamare. In plus, limonena impiedica formarea altor tumori. Nu mira pe nimeni atunci ca Institutul National de Studiere a Cancerului cheltuie milioane de dolari pentru a investiga potentialul efect anticancerigen al limonenei si a altor uleiuri din citrice.
Institutul studiaza citricele, inclusiv grapefruit-ul, cu atentie, deoarece ele abunda in substante active biologic care pot preveni aparitia cancerului. Citricele contin flavonoida, un antioxidant puternic care impiedica raspandirea cancerului. In plus, citricele contin fenoli care ajuta organismul sa produca substante care detoxifica cancerigenii, cum ar fi nitrozamina. Grapefruit-ul abunda in vitamina C. O jumatate de fruct contine 41 mg de vitamina C, 2 treimi din cantitatea recomandata pentru nefumatori. Grapefruit-ul rosu purpuriu are chiar ceva in plus. Este bogat intr-o carotenoida numita licopena. Aceasta previne aparitia cancerului cervical, de vezica si pancreatic.
Reducand colesterolul, pectina din grapefruit previne aparitia atacului de inima sau cerebral. Licopena, liminena si alte substante biologice active ce se gasesc in grapefruit previn aparitia diferitelor forme de cancer. Vitamina C, un antioxidant puternic, previne aparitia bolilor de inima. Vitamina C indeparteaza unele dintre manifestarile neplacute ale racelii.
PORTOCALELE
Cand e vorba de portocale, e vorba de vitamina C si pe buna dreptate. Un singur fruct de marime potrivita contine 70 mg de acid ascorbic natural, 270 mg de potasiu, 2,4 gr. fibra si 270 mg de betacaroten.
Institutul National de Studiu al Cancerului cerceteaza acest membru al familiei citricelor deoarece contine multe substante chimice active care, s-a demonstrat, cel putin pe animale, ca pot preveni cancerul. De exemplu, limonena, un ulei citric, in teste efectuate pe cobai, s-a demonstrat ca micsoreaza tumorile mamare si impiedica dezvoltarea unora noi. Se studiaza acum posibilitatea ca limonena si alte uleiuri citrice sa aiba acelasi efect si in cazul oamenilor. Printre alte substante chimice din portocale, demne de a fi luate in calcul, se numara:
- flavonoidele – dintre care unele sunt oxidanti – protejeaza celulele impotriva deteriorarilor ce pot fi cauzate de radicalii liberi. Altele pot impiedica raspandirea celulelor maligne.
- terpena – limiteaza producerea colesterolului si faciliteaza crearea de enzime care anihileaza cancerigenii.
Multi oameni nu mananca intreaga portocala, ci beau doar sucul ei. Sucul proaspat de portocale reprezinta o alegere inteleapta, o singura cana contine 124 gr. de vitamina C, 500 mg de betacaroten si 496 mg de potasiu. Cu toate acestea, ii lipseste continutul de fibra pe care il detine portocala intreaga.
Vitamina C poate preveni aparitia diferitelor forme de cancer, inclusiv cel cervical, de pancreas, rectal, de vezica biliara, plamani si de san, a bolilor cardiace impiedicand oxidarea colesterolului care ar adera la peretii arterelor importante. Poate preveni infertilitatea masculina, fibra din portocale scade nivelul colesterolului. Cei care au o cantitate mare de vitamina C in sange au o tensiune mai mica decat ceilalti. Potasiul ajuta la mentinerea echilibrului lichidelor si electrolitic din celule, la o buna functionare a inimii si o tensiune normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

buna fetele

va multumesc mult pentru mesaje si pentru incurajari , ma simt deja mai bine

sa va dau raportul:D

01:43 ..am trecut de prima zi

am mancat dimineatza ( ma rog...la 12) 2 oua facute in tigaia de teflon , o felie de sunca presata si o felie de paine neagra de secara prajita. dupa ce m-am ridicat de la masa m-am simtit plina (probabil din cauza apei deoarece eu nu prea beau apa si 3 cani...au fost mult pt stomacul meu) am mancat asta deoarece altceva in regula pt cura nu aveam prin casa

am trecut de micul dejun ok. pe la 5 si ceva a venit mama cu crenvusti si am mancat cu alta felie de paine de secara...de data asta nu a mai intrat atata apa in mine . am baut doar o cana. ..intre mese am mai baut vreo 2 cani
trebuie sa va spun ca eu am o 'alergie' la apa..mai ales la apa de la chiuveta. noroc ca au luat ai mei un dozator de apa..filtru..ma rog..ce-o fi..bag cana si vine apa buna si rece:D

am citit ce mi-ati spus voi in legatura cu cantaritul . eu am ideea asta cu cantaritul zilnic deoarece tatal meu a tinut o cura de slabire..inventata de mama , manca ciorba de vita si un gratar pe zi si slabea in fiecare zi cate un kg. dak intamplator (doamne fereste ) mai baga si altceva (tata nu prea are ambitie si cand vede dulciuri i se cam face rau de pofta) se vedea la cantar si urmatoarea zi manca mai putin. a slabit in felul asta intr-o luna destul de mult. nu stiu acum sa spun cat dar tin minte ca l-am vazut dintr-o data mult mai mic decat il stiam.

imi trebuie motivatie si dak nu vad un progres...ma tem ca o sa fac o prostie si stric cura:(((

nu sunt deloc ambitioasa si mi-e trama ca o sa renunt la ea..sper sa nu o fac totusi...
mai e si maine o zi...am sa ma cantaresc totusi maine dimineatza ca-s tare curioasa

mi-am pus si acum centura de care va spuneam 'sauna belt' , stau cu ceaiul cald si simt cum imi transpira burta si soldurile . imi place si cred ca ma ajuta. centura asta contine de fapt 3 centuri..una pt burta si cate una pt fiecare picior. eu le unesc pe cele doua si le pun pe solduri...si transpir pe bune. nu imi vine sa cred...

hai k am vrb cam mult. va mai scriu si maine...
va astept cu mesaje

inca o data MULTUMESC PENTRU SPRIJIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

quote:
si eu am CAM pus pe mine.am cam 30kg in plus.aminceput cura acum 7 zile.am dat jos 5,5kg.astept mai mult.va tin la curent.

nu cred ca pot vorbi de dieta ci de un nou stil de viata.

Zi-ne si noua cum ai reusit performanta asta? 5.5 kg in 7 zile...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput