m-am pus pe slabit ..!!!
buna fetelor
tare greu mi-a fost sa ma hotarasc si mai ales sa strang ceva curaj sa va scriu.
am 23 de ani ai am aprox 25 de kg in plus. am inceput sa ma ingras rau in timpul sarcinii (mai exact luna a 7-8 ) cand am inceput sa mananc in fiecare zi mancare de la MCDONALD ..nu mi-am dat seama cat m-am ingrasat decat dupa nastere cand am incercat sa ma imbrac in hainele pe care le purtam inainte . in timpul sarcinii ma gandeam :...ce dak ma ingras? o sa slabesc dupa aia...si m-am trezit supraponderala :(
acum copilul meu a implinit 3 ani si eu am cu vreo 7 kg mai mult decat aveam cand am nascut.
am incercat de vreo 2 ori sa tin o dieta si am reusit vreo 3-4 zile ...dupa care am bagat iar in mine dulciuri.
asta este de fapt problema mea...dulciurile si cola.
de cola am reusit sa scap de aprox 2 saptamani. m-am obijnuit cu cea light care stiu ca nu este recomandata dar..chiar nu pot fara.
acum....m-am hotarat sa slabesc. nu pot sa tin o dieta fixa pt ca nu pot garanta ca am alimentele necesare in fiecare zi dar voi incerca sa mananc fara grasimi, dulciuri...fainoase..etc
in seara asta mi-am pus o curea 'sauna belt' si am baut aprox jumatate de litru de ceai de slabit, f fierbinte si va pot spune ca intradevar am transpirat mult in zona unde este cureaua...si nu numai (mor de cald)
de maine o sa ma cantaresc zilnic si am sa vin aici sa scriu rezultatele si cea ce am mancat in ziua respectiva. simt sunt oarecum sustinuta si asta cred ca ma va ajuta
sper sa ma tina:D
p.s. dak aveti idei de alimente care nu ingrasa, sau ori ce altceva...va astept!!!
wish me luck !!!
Raspunsuri
baicualina spune:
felicitari !!!
si eu sant la dieta ....ufff e greu dar TREBUIE!
eu sant la Regimul disociat...santem multe fete e si o listuta in care tinem evidenta....poate ne vizitezi!
pe-aici mai sunt si altele Monti... Atkins....
oricum rabdare si spor la slabit si tie si noua
!
Alina
mamica
de Diana
carolinah spune:
Good luck!
daca vrei poti sa ne te alaturi la subiectul "Nou stil de viata". Si noi postam acolo zilnic ce mancam, ce sport facem etc.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Mara76 spune:
Valeria,
Si eu am inceput sa slabesc cand am constatat ca am mai bine de 25 de kg in plus peste greutatea ideala. Din pacate eu n-am nici scuza ta, ca n-am avut nici o sarcina, ci pur si simplu un metabolism mai lenes si kilogramele s-au adunat in timp. Parerea mea este ca inca nu ti-a ajuns cutitul la os. Pentru ca, din experienta mea, cand iti ajunge, nu exista "nu pot sa ma abtin", pur si simplu nu-ti mai trebuie cola, dulciuri, grasimi, etc. Ti-e atat de lehamite de tine incat nu-ti mai arde de nimic. La mine cel putin asa a fost. Eu te sfatuiesc sa citesti cu atentie dietele Montignac, a grupelor sanguine, Atkins etc., sa vezi cate ti s-ar potrivi mai bine si sa incepi. Nu de luni sau de la 1 luna urmatoare, ci chiar de maine. N-are nici un sens sa mai amai, nu? Inarmeaza-te cu vointa si sa nu ai abateri, cel putin 2 luni. Apoi o sa vezi ca mai poti scapa putina ciocolata fara sa fie vreo drama. Si ideal ar fi sa faci si ceva miscare.
Multa vointa in urez, ca o sa ai nevoie. Si nu te lasa descurajata daca nu slabesti rapid, unele persoane au nevoie de mai mult timp ca altele. 
april spune:
Felicitari!!!
Sa te tii de regim. Incearaca alimentatia disociata. E super usor si are efect. Si inca ceva: NU te cantarii zilnic, ci o data pe saptamana. E mult mai bine asa. Primele 2 sapt sunt mai grele pana se vad primele rezultate, apoi e floare la ureche. Macar 3 luni sa o tii, altfel n-are rost, iar dupa incearca sa nu revii la vechia alimentatie ca n-ai facut nimic. Si fara cola. Cioco mai poti cate 1-2 bucatele pe sapt. Rasplata
pt efort.
Succes!
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Mara76
Parerea mea este ca inca nu ti-a ajuns cutitul la os. Pentru ca, din experienta mea, cand iti ajunge, nu exista "nu pot sa ma abtin", pur si simplu nu-ti mai trebuie cola, dulciuri, grasimi, etc. Ti-e atat de lehamite de tine incat nu-ti mai arde de nimic. Inarmeaza-te cu vointa si sa nu ai abateri, cel putin 2 luni. Apoi o sa vezi ca mai poti scapa putina ciocolata fara sa fie vreo drama. Si ideal ar fi sa faci si ceva miscare.
Multa vointa in urez, ca o sa ai nevoie. Si nu te lasa descurajata daca nu slabesti rapid, unele persoane au nevoie de mai mult timp ca altele.
Subscriu in totalitate. Mie mi-a ajuns cutitul la os cind ma apropiam vertignos de 80 kg... Am oroare de dietele stricte in care trebuie sa maninci 2 lulele sau din care trebuie sa scoti grupe de alimente aproape in totalitate. Mi-a trebuit un an ca sa slabesc 9 kg si am reusit in mare parte datorita sportului. La mine asta e singura modalitate de a slabi....
Iti urez si eu succes, multa rabdare si mai ales nu renunta chiar daca tentatia va fi mare....
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
gabi_j spune:
Valeria, si eu sunt in aceeasi situatie ca Mara... 20 kile in plus, fara sa fi avut sarcina... nasol de tot. In ianuarie am inceput dieta pe grupe de sange, si inca si acum o tin, nu foarte strict, dar totusi cu efecte. De atunci am dat jos 5 kg, si concomitent m-am lasat de fumat si am inceput sa iau anticonceptionale. La inceput m-am enervat, ziceam ca nici dieta asta nu mi se potriveste si eram cat p-aci sa renunt, cand intr-o dimineata, colegul meu care s-a lasat de fumat deodata cu mine, mi-a spus ca s-a ingrasat 5 kg... abia atunci mi-am dat seama, ca defapt rezultatele sunt bune, si ca ar trebui sa continui. In momentul de fata, pot sa spun ca respect dieta in proportie de 75% (in sensul ca mai beau cate un pahar de vin din cand in cand, sau pap cate-un Dots), m-am obisnuit cu ea, si nu simt nici o lipsa. Beau multa apa, am facut tratament cu argila, si fac si cura de detoxifiere a lui Fulga, si painea am inlocuit-o cu felii de orez expandat.
Ar mai trebui sa fac ceva miscare, dar... :p
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Mara76 spune:
Daca tot vorbim de diete, eu am slabit cu o combinatie de Montignac si dieta grupelor sanguine. Sotul meu, de exemplu, slabeste bine cu Montignac (si abateri
), care e mai usor de tinut, zic eu. Poate n-ar fi rau sa consulti si un nutritionist. La mine asa a mers mai bine, probabil intervine si jena sa spui ca nu te-ai tinut de dieta, si faptul ca dai niste bani cam o data la 2 saptamani... Oricum, se poate slabi!!! Eu am dat jos cam 14 kg si vreau sa mai dau inca 10. Ideal ar fi 13, dar o iau usor. ![]()
Fetele, voi v-ati trezit mai repede ca mine: eu abia la aproape 85 de kile am realizat ca arat ca de 50 de ani, in loc de 28. Si dupa cateva bocete si 

m-am mobilizat, asta fiind vara trecuta. Nu spun ca e usor, ma abat de la dieta cand si cand (martisorul meu a constat intr-o prajitura), dar abaterile sunt constiente si urmate de revenire riguroasa la dieta. In timp te obisnuiesti.
Victoria spune:
Fetelor, va rog mult, ziceti-mi si mie unde gasesc dieta pt. grupele sanguine? Eu am grupa A, are cineva dieta pt. ea?
Multumesc,
V
veni, vidi, Victorie!
BraveGirl spune:
Va admir pe toate cele care aveti vointa sa tineti un regim. Bravo voua fetelor!!!Tineti-o tot asa.Eu ma gandesc cu groaza la ziua cand ma voi urca pe cantar si voi vedea ca am inceput sa pun pe mine, pt ca eu mananc ca sparta...momentam sunt slaba desi mananc enorm ...cica am un metabolism f rapid...dar sunt constienta ca asta nu va tine la nesfarsit. Ca si cu celulita...pana acum ceva timp aratam bine, nu aveam celulita...dar intr-o zi cand m-am uitat in oglinda m-am ingrozit.Asa ca am luat masuri.Dar cu kg in plus ...nu stiu daca sunt in stare sa tin regim...
Sa stiti ca sunt alaturi de voi , mai ales ca eu ma chinui cu al meu sot, care desi mananca mai putin ca mnie , s-a ingrasat fff mult.Nici nu stiu ce regim sa mai tina...
==========
Corina
Albumul meu
lulu77 spune:
Si eu ma alatur voua!
Si eu m-am apucat de slabit de vreo 1 luna....in mare parte respect bazele Monti , combinat cu sport ( bicicleta + abdomene) si cu masaj ,impachetari , electrostimulare.
La kg sunt lipsa cam 4 kg dar la cm sunt destui ,se vede deja la ochiul liber si se simte f mult la haine.
De ex meniul de azi :
Dimineata: - 2 felii de sunga de Praga + 1 rosie + 1 felie de paine neagra cu pasta de peste, o cafea.
La pranz - 1 baton Fibrobar
Cina - supa de vita.
Si multa apa si ceai neindulcit .( cam 3-3.5 litri /zi).
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"