Oligospermie (21) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 9

adela achim spune:
La multi aniiiii!!
Luli iti tinem pumnii,si sa dea DUmnezeu sa-ti indeplinesti visul cat mai curand...
ADELA

Liana30 spune:
in Viena unde sunt io luli draga nu mai e zapada..nu stiu sa schiez..dar e bine si frumos..si gasu e fericit ca ma vazu din nou calare pe calc..imi promisa ca o sa'mi cumpere unul micutz sa'l port la gat..
"Nimic nu-i imposibil!"

M Oana spune:
Luli sa fie intr-un ceas bun, Doamne ajuta....
Lianoooo, apai daca esti la Viena, e musai sa faci un shoping pe Mariahilferstrase si apoi sa te opresti sa mananci un strudel vienez si sa bei o cafea excelenta la Sperl (cu siguranta neamtu' cu care "dialoghezi"
, stie de cafeneau asta).
Tot langa strada de care ti-am zis ai Cartierul muzeelor, cu 5 muzee unul langa altul, e si pacat sa le ratezi.
Sa nu mai zic de outlet-ul (Pandorf) care e pana in granita cu Ungaria si in care ma simt ca-n rai de fiecare data cand bantui pe acolo.....
Ai ce face, lasa internetul ca .....
Asta e valabil pentru maine, ca la ora asta........

Tabitha spune:
Fetelor, am scris la endometru! Va pup pe toate si luati seama la ce am scris la endometru.

orchis spune:
Buna!
Fetelor am si eu o mare rugaminte la voi: Dr. T i-a recomandat sotului meu (astenooligoteratospermie) Tribulus terrestris. Am intrebat la fiecare plafar intalnit in cale dar toata lumea ridica nestiutoare din umeri! Stiti de unde l-as putea procura??
Va pup.

greuceanu spune:
Nu am mai intrat de mult din pricina de program incarcat.Va salut pe toti si va doresc numai bine.La noi nimic nou sub soare.Inspirata ideea de a incepe capitolul cu lista invingatorilor pentru a mai prinde curaj.
Succes tuturor.

Tabitha spune:
orchis: nu stiu ce sa-ti spun, mai incearca pe internet
greucene: bine ai revenit! Sa speram ca nu pt. f. mult timp, sa reusesti sa-ti vezi visul cu ochii

Cicicuta spune:
Buna gagicutelor!
ORCHIS, si sotul meu urmeaza tratament de 2 luni cu Tribulus terrestris pe care si eu l-am cautat f.mult pana sa il gasesc si culmea, l-am gasit unde ma asteptam mai putin si anume in piate Bucur Obor, mai exact in hala, unde am intalnit o tipa care cum am intrebat-o daca are produsul respectiv a stiut imediat ce-i ala, fata de alte plafare sau farmaci naturiste care chipurile se respecta care nici macar nu auzisera de el. Si ma bucur ca este si aproape de locul unde lucrez eu(Calea Mosilor) si ma duc la ea cand e pe sfarsite si chiar daca nu are pe stoc imi aduce in maxim 2 zile ca acum ma cunoaste deja
Nici nu este scump, eu iau flacon de 40 pastile care costa max.170.000 lei. Nu stiu daca tinctura se gaseste si cat costa dar oricum nu luam fiindca sotul meu e sofer si aia ii confera o stare de somnolenta si la volan iti dai seama ca trebe sa fii fresh si oricum e mai simplu de luat pastilele.
Vape toate

nusy spune:
Am intrat sa va salut! Cam liniste pe aici pe la oligospermisti.Nimeni nu are vesti bune??? La noi nimic nou,bineinteles ca mi-au aparut rushii si de data astaO luam de la capat ..Sotul a inceput sa ia si el Tribulus Terrestris(la noi se gaseste din plin la plafar),e deja la a doua cutie.La sf.lunii vrem sa venim la Bucuresti,la dr.nostru sa mai facem o spermograma sa vedem cum stam.Ne-a promis ca, daca nr.
a mai crescut(fata de 6 mil.ultima data),incercam inseminare.Eu,in paralel urmaresc TB.Dar ,ma intreb totusi,fara monitorizare ecografica,s-o putea?
Liana:distractie placuta in Austria!Cate zile mai stai??
Tabitha:incerci din nou o IAD? tuturor oligospermistilor!!
nusy

orchis spune:
Cicicuta, merci mult de informatii. Cred ca voi merge chiar azi sa il procur.
Va pup pe toate!