Oligospermie (21) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 5

nusy spune:
Am revenit...Sa va spun povestea noastra.Noi suntem casatoriti de 6 ani dar doar de 1 an incercam sa avem un copil.Analizele mele au iesit bine,inclusiv HSG( radiologul a zis ca pot avea 20 copii,nu unul), dar stupoare la spermograma sotului:azoospermie.La noi in oras sunt doar 2 laboratoare care fac spermograma si am fost la cel mai bine cotat.Atunci am intrat aici,pe forum, si am aflat de la voi de BU.Am si cumparat-o si sotul meu a inceput sa ia.Printr-o cunostinta,care a avut probleme(iar acum are 2 copii) am aflat despre dr.Soare(tatal),dar intre timp acesta decedase.Tot aceasta persoana a insistat sa mergem la Soare-fiul(intrucat lucrand cu tatal sau a invatat si el).I-am dat telefon pt.programare si...vreau sa va spun ca am ramas uimiti ce om exceptional este.Efectiv prima consultatie a facut-o prin telefon(fara sa beneficieze de nimic),spunandu-ne ce analize sa faca sotul inainte de a veni la el:FSH,LH,testosteron,estrogeni.FSH-ul a iesit f.f.mare.Ne-a explicat dr.Soare ca este asa mare pt.ca el(FSH-ul)nu se poate "descarca" pt.ca nu se produc.La sf.lunii oct.am fost la el,ne-a primit sambata,cand nu avea program(pt.ca atunci puteam merge)si dupa o consultatie fizica(care a iesit f.bine) si multe intrebari,i-a facut o spermograma urmand sa-i dea rezultatul seara.Pt.toate astea nu a vrut sa ia nici un ban!Va vine sa credeti?A spus ca deocamdata el nu a facut nimic,este meritul meu ca i-am dat BU.Seara l-am sunat.Gasise
!Nu erau multi,doar vreo100.000,dar erau si inca f.buni(mobilitate +++).I-a prescris sotului un tratament naturist si i-a spus sa repete spermograma la celalalt laborator din oras ca sa ne convingem de spusele lui.Intr-adevar,noua spermograma arata:300.000/ml cu mobilitate+++.A repetat si analiza la FSH.Era mai mic ca prima oara.Asta insemna ca incepusera sa se produca mai multi gigei.Am revenit la Soare in decembrie,a repetat spermograma si ne-a pus la microscop sa-i vedem si noi.In cantitatea aceea f.mica pusa la lama(cam 0,1ml)erau vreo4-5 care inotau cu viteza f.mare si progresiv.Rezultat spermograma: 6milioane/ml.I-a dat tratament homeopat ,de data asta,l-a luat 1 1/2 luna si nu a mai putut continua intrucat a trebuit sa se opereze la sf.lunii ianuarie de hernie de disc.Dr.Soare i-a spus sa mai faca inca o spermograma inainte de operatie sa vedem cum sta.Ne-am dus iar la primul laborator(cel cu azoospermia),intrucat furnizau mai multe elemente,si...ce credeti ca au gasit? 28 de bucati.Si asta cica dupa ce au pus sperma la centrifuga.Nu ne-a venit sa credem,mai ales dupa rezultatele anterioare,inclusiv la celalalt lab.din oras si dupa ce am vazut si noi la microscop(iar ei abia la centrifuga au reusit sa-i gaseasca).L-am sunat pe dr. si a zis ca e imposibil.A ramas sa mergem la el insa deocamdata nu putem pt.ca sotul se reface dupa operatie.Pana atunci continuam cu BU, homeopate si ..sperante.Deocamdata inchei aici povestea si imi cer scuze ca am cam abuzat de spatiu dar voiam sa stiti tot.Urmatoarele mesaje vor fi scurte,promit.Va multumesc pt.primire.
nusy

Avalon spune:
Nusy, bine ai venit si multumim pt povestea ta! Am auzit de dr.Soare ca este (era) exceptional pe probleme masculine, dar de fiul lui nu am auzit... please, vreau si eu un nr de tel si o adresa! Daca tu spui ca ati avut asemenea rezultate cu el, inseamna ca merita sa mergem si noi la el.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
nusy bine ai venit
multa sanatate sotzului..si mult noroc..
"nimic nu'i imposibil" se vor rezolva pana la urma toate..
uite ex lui inas s'a putut cu 200 ..deci se poate!!!!
inas felicitariiii!!!!
Avaloane testeaza'l tu ca vin si io dupaia
luli eram suparata pe viatza asta de kkooo!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Inas, FELICITARI!
Sunt convinsa ca ai ridicat moralul oligospermistilor sus de tot! In timpul asta sotul tau a facut vreun tratament?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Tabitha spune:
nusy: dat fiind ca sotul meu are azoospermie, te rog mult de tot sa-mi dai si mie r. de tel al dr. Soare. Si de asemenea zi-mi cum a luat sotul tau BU, de cate ori pe zi, capsule sau tinctura.. Iti multumesc mult de tot. Noi facem acum IAD, dupa un ICSI nereusit

nusy spune:
Nr. de tel. al Dr.Soare Cosmin este:0722525672, de preferat a fi sunat intre orele 17-19, iar adresa este:Centrul medical FORUM LAB PLUS,Calea Calarasi, nr.88 sect.3(in zona pasajului Muncii).
Tabitha:eu,personal,nu cred ca sotul meu a avut azoospermie ci ca cei de la laboratorul respectiv nu fac analizele bine.Dovada cei 28 gasiti de ei la ultima spermograma,unde ati mai vazut voi o numaratoare atat de exacta?!!Oricum,sotul meu ia tinctura de BU de la DaciaPlant cate o lingurita in jumatate pahar apa de trei ori pe zi,cu 30 min.inainte de masa.Primul tratament naturist prescris de Dr.Soare a fost:
-BU tinctura:3 ori/zi
-Zn:1/zi dupa masa de pranz
-Coenzima Q10 de 30mg:1/zi dimineata dupa masa
-Acid Folic:3/zi
-Vit.C de maxima concentratie posibila: 3/zi
-Vit.E de 10.000 unitati:1cps./zi dupa masa de pranz,o saptamana(nu mai mult)
-Tonotil N flacoane(de la farmacie):se bea 1 fl./zi dimineata inainte de masa
-Royal Jelly+Ginseng:se bea 1 fiola pe zi.
Tratamentul homeopat,prescris ulterior si pe care il ia si in prezent este:
-Testes ch7(concentratia):5 granule dimineata inainte de masa,sub limba
-Conium Maculatum ch7: 5 granule dupa masa de dimineata
-Selenium Metalicum ch7: 5 granule inainte de masa de pranz.Si bineinteles,BU la greu!!!
Dragele mele sper sa va fie de folos,dar depinde de fiecare caz in parte,indicat este sa mergeti la o consultatie pentru a sti ce sa va prescrie(de ex.daca ar fi avut FSH-ul mic,ne-a spus ca i-ar fi dat Pregnyl).
nusy

luli spune:
nusy cateva din cele mentionate de tine sunt destul de scumpe... cam cat ajunge costul tratam./luna? mi-e nu mi-e somn si maine tb sa ma trezesc tare devreme
Behind every love is a great story
Luli

luli spune:
As bea dar nu mai am, l-am terminat si la ora asta... nici iaurt nu mai gasesc doar ceva
si maine sa arat ca si cum as fi fost calcata de tren...
Behind every love is a great story
Luli