Oligospermie (21) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

miki-miki: multumesc pentru sfaturi. Voi incerca sa il sun dupa ce il conving pe sotul meu. Nici noi nu suntem din capitala si facem vreo 6 ore cu masina. Are vreo problema daca face spermograma dupa un asemenea drum lung? Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mananc seminte.

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana: mie sa nu-mi dai, ca abia am reusit sa slabesc cateva kg. M-a si admirat sotul azi dimineata, dar m-a rugat ca sanii sa-i las asa cum sunt ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by Tabitha

miki-miki: multumesc pentru sfaturi. Voi incerca sa il sun dupa ce il conving pe sotul meu. Nici noi nu suntem din capitala si facem vreo 6 ore cu masina. Are vreo problema daca face spermograma dupa un asemenea drum lung? Multumesc inca o data.
Tabitha
Si maine e o zi

Tabitha Adevarul este ca 6 ore de condus sunt obositoare dar dc mergeti cu trenul este alceva. Si pozitia de stat la volan influenteaza asupra calitati si cantitatii . Outzele tb sa nu fie stranse (de ac se recomanda boxerii si dusurile reci in zona aceea) Noi am mers cu masina 3 ore si nu a iesit nici unul dar nici nu cred ca ar fi iesit ceva dc nu parcurgeam atatia Km. Sotul meu sta f multe ore la volan si cred ca ac lucru a fost unul din factorii care a determinat azoospermia. Degeaba ar purta el boxeri si pantaloni mai largi dc sta in pozitia de sezut 7- 12 ore/zi.
Tabitzica, sotului tau i s-au gasit in testicole, deci organimul lui produce pe cand noi nu stim dc exista ceva acolo pt ca nu am facut punctia/biopsia testiculara. Dc va duceti la Soare sunt sigura ca va va putea ajuta si ca in aprox 6 luni veti trece la diagnosticul oligospermie.
Te dulce.

Mergi la inceput

Miki: multumesc de lamuriri. O sa vedem daca putem sa stam o noapte undeva, astfel incat sa facem spermograma nu dupa un drum asa lung. Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Tabitha, Miki,

barbatu-meu nu conduce, dar sta f. mult la calculator.
Ma intreb daca asta influenteaza nr. dlor.

Eu nu cred...dar acum, daca tot cautam amindoi diverse cauze...ma gindesc ca s-ar putea sa-i fi daunat si asta.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki:ai vazut ca am avut dreptate ca este f.amabil si iti da adevarate consultatii prin telefon, fara a beneficia de nici un ban?!!Cand ti-a spus despre cazuri de azoo care au trecut la oligo datorita tratamentelor homeopate, cred ca se referea si la noi(desi, repet, eu nici acum nu cred ca sotul a avut azoo, insa,datorita tratamentului ,nr. a crescut binisor).Vei vedea,cand veti merge la el cat este de dragut, cata rabdare are sa explice, cum se implica in probleme de parca ar fi ale lui.Noi suntem supermultumiti de el.Si spermograma ne-o face tot dupa cateva ore de condus(noi facem 4 ore cu masina, plecam la 7 dimineata si ajungem la 11),dar nu ne-a zis ca e vreo problema in asta(ci doar i-a recomandat sotului sa se odihneasca f.bine in noaptea dinainte).Cat despre tratament, pana sa mergem la el sotul a luat BU(i-am dat eu)cam 1 luna.Apoi ne-a prescris el un tratament naturist pe care l-a luat inca 1 luna, dupa care unul homeopat 1 1/2 luna.Pe asta l-a terminat in ianuarie si ar fi trebuit sa mergem la el la control, dar a trebuit sa se opereze de hernie de disc si nu am mai reusit sa ajungem.Tot prin telefon ne-a zis sa continuie numai cu BU, ceea ce face si in prezent si pe 1 aprilie reusim,in sfarsit(caci s-a recuperat dupa operatie) sa mergem la el.
Am reusit sa-mi fac PM,mersi pt.indicatii,au fost f.bune.Te
Tabitha:adresa centrului medical unde este el director este:forumlabplus@gmail.com ,dar -asa cum te-a sfatuit si Miki_mai bine suna-l ,pt.ca-ti va pune multe intrebari ca sa-si faca o idee.
Te si pe tine.
Liana:

nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

poftiti la un nou cap...aici...
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71833
nusy uita sa va spuna...da va spun io

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput