Oligospermie (21) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 10

Tabitha spune:
nusy: hai ca poate avem parte de o luna norocoasa. Eu, normal ca fac o noua IAD, nu ma sperie nici macar foliculul de 13/18 mm pe care dr. de la mine din oras l-a vazut in z. 2, fac stimulare si oi vedea eu ce si cum.

mary14 spune:
Buna!
Ne primiti si pe noi (oligoastenospermie)? La ultima spermograma au fost 2mil cu o mobilitate de 5% ,cu numeroase forme atipice, nu foarte incurajator ...
M-as bucura pentru cele 2mil ( la penultima spermograma au fost doar 200mii ), dar e facuta la noi in oras si nu am foarte mare incredere tinanad cont de faptul ca tot aici (in oras, dar la alt lab ce e drept), acum un an ne-au spus ca ar fi 96mil , iar la Buc ,la doar 4 luni nu mai era nici unul .La urmatoarea (tot la Buc ), erau 100mii .Sotul si-a facut analizele hormonale si i-au iesit toate bine , ne-a spus ca stresul ar fi de vina, oricum i-a dat sa faca Pregnyl 3 luni , vit E - o luna , si Royal Jelly - 10 zile .Nu cred ca au avut cine stie ce efect cu toate ca n-am repetat spermograma imediat dupa terminarea tratamentului. Acum ia BU si ne gandim sa mergem la Buc sa repete spermograma , mai departe...
Vreau sa va intreb dr. Soare este din Buc ?Poate ajungem si la el (ca tot v-am auzit spunand numai lucruri bune)
Mary

Tabitha spune:
mary14: bine ai venit in mijlocul nostru.
Galerie, unde esti?
Din cate stiu eu, dr. Soare e in Bucuresti, MOana iti poate spune mai multe, caci a vorbit cu el la telefon.
Ai grija ce faci, aici nu vrem sa faci vechime.

mary14 spune:
Merci Tabipentru galerie!O astept atunci pe MOana sa-mi spuna cum sa iau leg cu el
Mary

nusy spune:
Tabitha:scumpa mea sper din tot sufletul ca luna asta sa fie f.f.norocoasa pt.tine.Pt. ca pt. mine nu prea cred,intrucat eu nu fac luna asta IAS.Venim la Bucuresti doar sa vedem cum mai stam cu .Si daca e cat de cat binisor,luna viitoare incercam IAS.
Mary14:bun venit printre noi, dar sa stai cat mai putin..fuga la.Daca te intereseaza cum il poti contacta pe dr.Soare, vezi ca am scris eu mai la inceputul capitolului nr.lui de tel. si adresa cabinetului.
Vad ca Liana nu mai da nici un semn...Se distreaza bine,a uitat de noi..Da-ne un semn,olteanco!
nusy

Tabitha spune:
nusy: ai vazut si tu din ce am scris eu ca slabe sanse am luna asta, dar nu ma dau batuta. Trebuie sa incerc, nu-i asa??? Sorry ca uitasem cine a zis prima oara de dr. Soare, nu te-ai suparat prea tare, nu-i asa???
Liana se distreza, simt eu. Si tare bine ar fi sa se distreze si sa aiba si un efect mult dorit

mary14 spune:
Gata ,am gasit! Merci nusy!
Sigur nu-l stersez daca sun pe mobil, sau sa caut un nr de tel de la cabinet si sa-mi fac o programare?
Deh , m-am invatat cu astia tafnosi si imi fac tot felul de complexe ,am auzit ca el nu e asa dar...
Mary

nusy spune:
Tabitha:stai linistita, ca nu sunt deloc suparacioasa.Si eu pe tine.
Mary14:suna-l fara grija pe mobil,este f.amabil(nu e fitos deloc),dar de preferat intre orele17-19.Daca nu raspunde din prima,mai incearca(poate in momentul ala e ocupat cu cineva).Dealtfel,tel.fix(la cabinet) nici nu are.Acesta e nr.si din cartea lui de vizita.
nusy

miki-miki spune:
Nusy ma iau de manuta cu tine. Si sotul meu are FSH-ul mare ( de 2,7 ori mai mare decat limita superioara). Deabia acum am vazut ce ai postat tu la inceputul capitolului. Te pup pt ca mi-ai dat o explicatie pt FSH-ul sotului. Noi nu avem inca o spermograma pt ca tb sa o facem sapt asta la Buc. Sunt sigura ca sunt fff putini pe acolo.
Bine ca exista un tratament pt asta ca eram tare speriata ! Auzisem ca nu exista tratament. O sa mergem si noi la dl Soare sa vedem ce ne da. Eu am inceput sa-i dau miere cu catina si polen pt ca am auzit ca-i invioreaza si astazii gatii mancare de telina cu ciuperci si masline si salata de telina cu morcovi. O sa i se aplece de atata telina! Te
!
Voi fetelor aveti ceva retete de mancare bune pt gigei?
miki-miki

bubulina1 spune:
Buna fetelor, am gasit pe net un test pentru barbati care se poate face acasa. Va dau linkul, pentru cine este interesat:
http://www.babyhopes.com/fertilmarq.html
Speranta moare ultima!