URGENTA - medic oftalmolog foarte bun!

URGENTA - medic oftalmolog foarte bun! | Autor: angelito

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!

Am o problema urgenta - am nevoie de un medic oftalmolog foarte bun, pentru o doamna mai in varsta (75 de ani), careia i s-a facut operatie de schimbare a cristalinului (sper ca nu spun prostii), la Spitalul de Urgente Oftalmologice (din Romana). Acum se pare ca medicul a gresit operatia (?!?!?!), si vrea sa-i inlocuiasca ochiul cu unul de sticla... Desi alt medic care a consultat-o pe aceasta doamna a spus ca nu este atat de grav.

Eu cred ca ar fi nevoie de parerile mai multor medici, si de aceea caut acum recomandari, si am nevoie de niste profesionisti adevarati, cat mai repede, pentru ca doctorita care a facut prima operatie o trimite pe aceasta doamna la a doua operatie, cea de inlocuire a ochiului, maine!

Sper sa ma puteti ajuta, si va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Dan doctor Silvia Apostol la MEdlife sau dnul doctor Marius Tatineanu la clinica Amamedical.
Sunt 2 persoane de exceptie.
Eve

Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura.L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

am trecut cu tata prin aceeasi problema, datorata faptului ca in dotarea spitalului unde a facut operatia de cataracta(prin schimbare de cristalin)nu exista echo ocular si nu i s-a facut sau recomandat si o echo oculara. dupa cite am trecut cu tata, parerea mea este ca nu se poate face o interventie de schimbare de cristalin fara o verificare anterioara cu echo ocular(interventia poate fi zadarnica in cazul unor alte probleme gen- dezlipire de retina, glaucom, retinopatie, etc).
singura mea parere in domeniu este generalul CIRSTOCEA(a doua litera este I de la inger)de la SPITALUL MILITAR BUCURESTI. este seful de sectie oftalmo. are si cabinet particular se numeste LASEROPTICS SRL BUC. Este undeva pe linga agentia CFR de linga Gara de Nord, sau cam asa ceva. Dar la spital este cel mai sigur, pt primul consult sau eventual o noua interventie.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Multumesc pentru recomandari, fetelor! Despre doctorul Carstocea am mai auzit si de la alte persoane... Cred ca cel mai bine ar fi sa vedem si alte opinii, si nu sa ne repezim la inlocuirea ochiului...

Va multumesc inca o data! O seara buna!

Mergi la inceput