AIG sau ING?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

la GRAWE au parintii mei asigurare de viatza..sper sa fie seriosi, ca o sa am nevoie de ei la un moment dat :D

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by megbeng

omniasigul are sigur-sigur...in rest nu stiu, dar oricum, inainte sa semnezi orice contract citeste cu atentie TOT, incluziv ce e pe verso sau cu litere marunte!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Eu deocamdata ma invart intre astea 3: AIG, AVIVA si ING...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Asa cum bine a spus cineva la subiectul asta, omul sfinteste locul... cred ca pana la urma asta e f important la un consultant de asigurari: din experienta mea, asa cum am mai spus pe pag 1, am avut neplaceri cu consultantii ING..dar poate ca atunci nu eram pregatita sa le fac fata...in orice caz, nu mi-au placut...iar despre AIG, nu am incheiat polita direct la ei, ci printr-un consultant OVB, deci se poate sa aiba si ei 'uscaturile' lor...asa cum in Brasov cunosc niste insi tare enervanti de la Allianz, si mai nou, niste incompetente la Generali....
Asa ca, in concluzie, cred ca pana la urma nu firmele de asigurari sunt de judecat....

Corina si bb Andrei - 24.11.2004

pozele noastre: http://community.webshots.com/user/corina1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Natasa, nu vreau sa-ti dau nici un sfat. Deciziile le iei doar tu. Eu nu pot sa spun ca ma pricep f. mult la acest domeniu.
Eu am asigurare de viata si pentru pensie la ING din 2002. In toti acesti ani am avut vreo trei consultanti. Toti au fost super draguti. Ultimul (adica cel actual ) nu este deloc "agresiv". ma suna in fiecare an sa ma felicite de ziua mea, de sarbatori, primesc felicitari de Craciun, De Paste. Niciodata nu trebuie sa ma deplasez pentru reinnoirea politei.
Iar ultima chestie cu ING SELFBANK, este super. Eu am un astfel de sediu chiar langa locul meu de munca. Programul este 7.30 - 23.30 in fiecare zi a saptamanii. Este super! Iti dai seama daca am nevoie de bani duminica la 22.00 nu este nici o problema, merg si-i scot. Nu cum se intampla la alte bancomate , aflate in strada, de iti e si frica sa le utilizezi. Aici totul este civilizat!
Nu vreau sa te conving, dar eu sunt multumita de ING si merg mai departe cu ei. Am inteles ca sunt cei mai siguri. Binenteles nu se stie niciodata. Oricum si eu si surorile mele avem asigurari la ING. Iar nepoata mea de 12 ani are asigurare de studii tot la ING.
Succes!

Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

noi am facut asigurare pt.bebelina la AIG, este super si am prins conditii avantajoase...la ING nu m-as fi dus (tatal meu, unul dintre primii lor asigurati in R.a luat o mare teapa cand la finalul contractului a luat cam jumatate din banii promisi!)

ideea e ca acum am inteles ca s-ar mai fi schimbat si la AIG ceva, ceva...mi-a spus-o un prieten care e broker de asigurari...dc noi am prins o super asigurare, acum cica nu mai e chiar asa avantajoasa, dc o inchei acum (a scazut nu stiu ce punct)...se pare ca GRAWE e acum in top (sunt relansati pe piata si au super oferte pt.a atrage clienti)

cand am incheiat noi polita, am cerut de la mai multe firme oferta si am ales AIG atunci, probabil ca dc ar fi sa fac din nou o asig.as cere la fel, mai multe oferte si as alege-o pe cea mai avantajoasa pt.mine...cand am semnat cu AIG un punct important a fost ca e si cea mai mare si bine cotata companie de asig.internationala, reasigurata solid...deci nu poate da faliment!

ideea e ca atunci cand alegeti, sa cautati pe net inf.despre respectiva companie, ce reasigurari are si cat e de solida...apoi eu m-as feri de comp.romanesti, care s-a vazut de la inceputul anului ca sunt ba inchise, ba cumparate de firme straine...

din ce imi spune prietenul broker, GRAWE e acum in top...poate la anul va fi alta...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senator spune:

quote:
Originally posted by anca tanasica

noi am facut asigurare pt.bebelina la AIG, este super si am prins conditii avantajoase...la ING nu m-as fi dus (tatal meu, unul dintre primii lor asigurati in R.a luat o mare teapa cand la finalul contractului a luat cam jumatate din banii promisi!)
ideea e ca acum am inteles ca s-ar mai fi schimbat si la AIG ceva, ceva...mi-a spus-o un prieten care e broker de asigurari...dc noi am prins o super asigurare, acum cica nu mai e chiar asa avantajoasa, dc o inchei acum (a scazut nu stiu ce punct)...
cand am incheiat noi polita, am cerut de la mai multe firme oferta si am ales AIG atunci, probabil ca dc ar fi sa fac din nou o asig.as cere la fel, mai multe oferte si as alege-o pe cea mai avantajoasa pt.mine...cand am semnat cu AIG un punct important a fost ca e si cea mai mare si bine cotata companie de asig.internationala, reasigurata solid...deci nu poate da faliment!

1. Ai citit bine clauzele contractuale GENERALE? Te multumesc? Care sunt acele clauze contractuale avantajoase? Poate ne intereseaza si pe noi.
2. Despre ce tip de contract era vorba in cazul tatalui tau? Nu cumva era unul cu componenta de investitie, poate si in valuta?

Mergi la inceput

Am vazut in conditiile generale de la AIG ca, pe langa excluderile in cazul decesului care se intalnesc in general la orice companie de asigurari mai AU SI ALTE EXCLUDERI:
- in caz de deces din HIV/SIDA;
- in caz de deces din neoplasm malign (cancer);
- in caz de infectii oportuniste.
infectii oportuniste = pneumonia cu pneumocistis carinii, enterita cronica, infectii cu virusi si/sau ciuperci !!!
Neoplasm malign include fara a se limita la acesta: sarcomul lui Kaposi, limfomul sistemului nervos central si/sau alte malignitati cunoscute acum sau care ar putea fi identificate drept cauze imediate ale decesului.
Gata, m-am lamurit. Cred ca si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladcelvechi spune:

Sincer, nu m-au convins nici unii pentru ca nu au putut sa imi raspunda rapid si precis la o intrebare simpla: ce se intimpla daca la momentul ridicarii banilor copilul meu se afla in alta tara decit Romania.

Mergi la inceput

vladcelvechi, depinde unde ai pus aceasta īntrebare si cui. Pe acest forum nu am vazut sa o fi facut.
Pe de alta parte, orice consultant este om si, ca orice om, nu este perfect. Erai mai multumit daca primeai un raspuns aburitor? Cred ca este mai bine sa ti se spuna ca nu stie, decāt sa ti se spuna o minciuna.
Daca un consultant nu stie raspunsul CERE CONDITIILE CONTRACTUALE de la polita dorita. Vei gasi acolo raspunsul dorit.
Īn mod normal, daca contractul a fost īncheiat īn Romānia cu o companie care are sediul īn Romānia, atunci este foarte normal ca ea sa faca platile īn Romānia. Optiunea beneficiarului (aflat īn strainatate) este de a pune la dispozitie un cont bancar pe care asiguratorul sa-l alimenteze cu rentele respective, urmānd ca beneficiarul sa acceseze contul dupa posibilitatile oferite de banca īn cauza. Este o parere.
Oricum, daca vrei raspunsuri oficiale trimite un email la acele companii care crezi ca au ofertele cele mai tentante si vei primi raspunsul. Ma rog, ai un motiv īn plus de a verifica seriozitatea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankgratiela spune:

este interesant ce discutati, mai ales ca am trecut prinr-o experienta super neplacuta cu ING. Sotul meu a pus timp de 6 ani bani pt baiatul cel mare in asigurarea de studii. Acum s-a facut timpul sa luam banii. SURPRIZA!!!! Am facut noi calcule si am adunat pe hartie tot ce am depus ( nu am pus taxele postale )44 mil si va inchipuiti ca ne-am gandit ca vom lua macar 50mil sa fie de 2000 de dolari macar, am zis noi.Dar surpriza suma a fost de ....44 mil si 300 de mii din care am mai dat un comision de 200mii.Asadar mare TEAPA.
Noi mai avem un copil mic de 3 ani si ne propusesem cand terminam cu cel mare sa punem si pt cel mic, dar acum nu stiu unde?

Aveti mare grija ca astia te aburesc ca ai impresia ca vei avea bani sa studieze in SUA , cand colo nici macar nu poate face 2 ani in Romania.

Anca

Mergi la inceput