Nou stil de viatza (88)
Raspunsuri - Pagina 5
miag spune:
Neatza!
Lulu, bun venit in grup.
Delidana, drum bun!De luni sunt si eu pe baricade cu abdomenele.
Diadaniela, bun venit in grup. Ne bucuram ca ni te alaturi.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
diadaniela spune:
Dana, bine ai venit si felicitari pentru ambitie.Cand ai timp, da-ne mai multe detalii despre dieta ta (ce mancai, la ce ai renuntat...si ce faci acum).
Neata!
Pai 6 zile pe saptamana mancam rosii ,branza,piept de pui la gratar,fructe,cremwursti,cam astea ,iar o zi pe saptamana faceam orgie totala.Mancam tot ce poftisem in cursul saptamanii.Cam asa am de gand sa fac si acum,dar am observat o chestie,slabesc mult mai greu.Naiba stie de ce!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
szivarvany spune:
Buna dimineata !
E vineri, e vineri ! :-)
Bun venit Diadaniela !
Aseara m-am abatut, da` asa de tare ca nu mi-am revenit pana azi ... am bagat ieri cartofi, unu` mai exact ca mai mult ma baga in hepatita, apoi seara o salata cu de toate, inclusiv masline, fara condimente insa, dupa care am papat oleaca de telemea ca mi-era o poftaaaa. Asa ca de luni, incep, revin, ma intorc, la WW. Ma declar un porc pofticios. Cantarul nu se misca sub 70 nici daca crap io.
O zi faina si nu faceti ca mine !!! :-)))
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
carolinah spune:
Sabina, bine ai revenit! lasa ca nu-i rau, dai tu jos kg ala imediat!
Cami, ce sa zic, eu ma masor acolo unde e cel mai subtire, dar la mine coincide cu partea superioara a buricului. Ma rog, talie se numeste partea cea mai subtire, cred eu totusi.
Diadaniela, bine ai venit si multa spor la slabit.
Delidana, nu stiu daca mai esti azi... M-am masurat si eu. Am 67 cm in talie si 96 peste coapse. In zilele mele cele mai bune si mai sportive (dupa bb 1, totusi) aveam 63 cu 93. Sper sa mai ajung macar acolo. Dpdv cm arata bine, dar ochiul meu critic spunea ca nu e chiar asa.
Fetelor, sa vedem ce vom face pana la 31 martie. Eu fac Winsor Pilates in loc de abdomene. Cred ca e mult mai eficient.
Aaaa, si eu ma masor cu burta trasa, sau mai bine zis incordata
. Nu sunt curioasa cat am fara, ca oricum asa m-am obisnuit de ani de zile sa stau. Nici nu mai fac nici un efort sa fac asta. Mi-a fost destul de greu sa ma dezobisnuiesc pe perioada sarcinii si oricum primele 6 luni am cam stat cu muschii incordati, pana nu s-a mai putut, practic. De aceea nici nu s-a vazut decat tarziu si la serviciu nu am anuntat decat prin luna a 6-a la inceput.
Astazi pap asa:
-iaurt cu cereale
-2 covrigi (ooops, tocmai ii devorez)
-varza cu mamaliga
-inca nu stiu ce la cina, probabil ceva salata
-fructe: 2 minole, 2 mere, un kiwi, 2-3 caise uscate
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Tzuni spune:
Buna fetelor!
...si bine ati venit fetelor noi! Hai, urcati in barca noastra si spor la slabit!
Ieri a fost ok lansarea, am primit felicitari, asa ca, am dormit fericita!
Fetelor carora v-am promis ca va scriu alimentele din regimul personalizat, o sa ma tin de cuvant. Si-o sa incep cu mamamariana, pt ca are grupa mea de sange si e mai usor.
Mik, nu radeam, dimpotriva, iti admiram dimensiunile!
Meniul meu de azi:
D: 1 mar + 100 gr nuci
P: o felie branza Feta cu salata de castraveti
S: salata verde cu lamaie si ton
2 l de apa si ceai verde
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
mephala30 spune:
Salut!
Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
Tzuni, felicitari si din partea mea. De acum, relax!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
roxana1974 spune:
Ciao fetelor!
Diadaniela, spor la slabit, bine ai venit printre noi!
Sabina, aseara ma chinuia rau pe unde esti si ce mai faci! Bine ai revenit! Te voi urmari, ca-mi scazuse si mie rau ambitia, di ce n-am mai scris pe aici, intram doar in fuga sa citesc si ia uite, nic nu va zic cat am luat, poate poate recuperez pana Luni 
va pup pe toate,
Roxa
szivarvany spune:
Mephala - cum sunteti ?
Restul de burticute ?
Tzuni - esti de admirat pentru cat muncesti si mai si tii diete ! Uau. Si m-ai inspirat !
De luni numar punctele WW, mananc din 2 in 2 ore, cina la 19,00 nu mai tarziu, dupa care voi baga, inainte de somn, 100 de abdomene, ca mai mult deocamdata nu poci si am sa mai citesc o data lista pt grupa AB.
Intrebare: ati tinut careva Montignac ??? Ma ajutati cu cateva reguli scrise aici, ca am rasfoit materialu`, da` ma depaseste :-)
Stiu ca se papa fructe, dar nu ca desert, ca nu papi cartofii cu carne, dar vreau sa stiu daca poti lactate cu lapte, paste cu legume, ou cu salate si altele asa simpliste ... pls, pls, pls ! ![]()
Sabina - welcome back, cum stai cu munca ?
Roxa - poi de luni, pe baricadeeee in grup ! :-)))
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Eftimie C. spune:
Daria si eu as vrea sa stiu mai multe despre Monti (am inteles ca ajuta, dar nu si cu ce se mananca
).S-ar putea sa ne trimita fetele
pe subiectul cu Montignac.
Hai curaj, de luni...
pe noi.Ca la tine nu scade sub 70 si la mine sub 80
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mamamariana spune:
Tzuni - saru' mana... Astept! 
Pana una alta, azi am fost la supermarket si mi-am luat faina de orez si niste oat flakes pe care i-am dat prin blender de i-am facut faina si mi-am pus de-o paine la masina de paine. Abia astept sa vad ce iese.
Astazi m-am cam porcit cu mancarea, in sensul ca am mancat mult.
Dimineata: lapte 0% cu oat meal
Pranz: vreo 3-4 linguri de orez cu niste vita cu curry, un ou si legume multe
Cina (pe care o mananc acum la calculator): orez cu ciuperci multe + 2 linguri de fasole si o juma' de castravete.
O sa mai bag niste fructe mai tarziu, cand vin de la tenis.
Va spun peste vreo ora jumate cum a iesit painea. Sau mai sigur dupa ce vin de la tenis.
Delia, unde ai plecat? ai zis? ca n-am prins...
Ce mai stiti de Ancuta? Ce face voinicul ei?
Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
Numai bine,
Mamamariana