Nou stil de viatza (88)
Raspunsuri - Pagina 4
Delidana spune:
Vad ca lumea e ocupata azi, ce faceti fetelor, v-ati apucat de abdomene? ![]()
Daria, o
pentru ca esti un model demn de urmat si datorita tie m-am ambitionat si eu.
Am facut 100 abdomene azi, cred ca am exagerat un pic...
Mik, genoflexiunile sint bune si ele, din cite imi aduc aminte ele "trezesc" muschii din coapse si fund (si probabil ca nu doar de acolo). Vad ca te-ai apucat si tu de treaba. 
Eu va
pe toate si ne revedem luni la raport. Tot atunci voi mai trece dimensiuni in lista concursului de luna asta pentru cine mai doreste. 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Delidana Mersi pentru listuta si petrecere frumoasa in week-end!
. Sa stii ca ieri am primit 2 martisoare:
de la tine
si o pijama marimea XL, de la cineva care, in urma cu cateva luni, imi spunea ca am intinerit cu 10 ani de cand am slabit! Oare asa de tare m-am ingrasat ca a si uitat?!
Noroc ca era mare ... ca daca-mi mai era si buna
... Acum eu sunt un pic in ceata: daca masor talia in zona buricului am 80 cm lejer ( 78 cm strans ). Daca ma masor un pic mai sus ( in zona cea mai supla ) am 74 de cm. Imi amintesc ca anul trecut cand am facut tratamentele corporale am facut masuratorile cum spunea Carolinah, adica in zona buricului. Deci, daca voi v-ati masurat corect, se pare ca la mine e foarte grava situatia!
Lulu bine ai venit!
tuturor
Cami
szivarvany spune:
Delidana - drum bun sa ai si te asteptam back, vom fi cumonti si vom face sport ! ![]()
Acuma partea cu ambitia, deh, macar daca m-ar tine pan`la capat anu` asta ... sa nu cad in patima facutului si mancatului de prajituri
Foarte greu ...
Lulu - bine ai venit la noi !!! Spor la slabit !
Mik - genoflexiunile fac bine la coapse si fund !
CarmenE - ooo, spor la chefuit :-)
Editez: Cami, in juru`buricului ziceti ? Ok, ma masor si`acolo sa aveti voi incredere dup`aia, ca la mine e jale p`acolo ca am clisutza din belsug :-)))
Fetli cu dureri de spate (ma includ si io) la alea scurte naspa nu are cum sa va doara, nu ? Io imi pun paturicea si gata, greul dup`aia urmeaza. Insa m-a luat durerea de ceafa, valeleuuu 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
zisaCami spune:
Daria se pun numai durerile de spate sau si cele de maini si de picioare?!
Desi cand am fost la schi nu am avut nimic, tocmai m-a pocnit o febra musculara ... Trebuie neaparat sa merg azi la sauna si la piscina, caci alfel voi fi maine ca si "impaiata" ! ![]()

Cami
georgiana.david spune:
Eu nu prea fac abdomene sau genoflexiuni, in schimb ii trag tare cu TAE BO, fac aproape zilnic cate 30-40 de minute.
roxana1974 spune:

Delidana, ok ma duc sa-mi masor fundul ... la talie stiu ca am vreo 67 de cm...
Io am trecut printr-o perioada naspa. Nu am mancat mult, dar m-am ingrasat un pic...ma simt aiurea si fara chef, nu vreau sa pun inapoi ce-am dat jos cu chin si bani...puii mei! Mai nou sunt si foarte stresata la job, am mult de lucru, am chestii grele si nu am timp!!!
timpul ma omoara, nu alta! Si cand mananc mananc cu pofta, inghit ca de frica mortzii
sper sa-mi treaca...
Revenit. Masurat fund si talie.
So, peste coapse, am 103 cm si talie 67 cm ...acu 2 zile stateam mai bine...
pe curand,
Roxa
diadaniela spune:
Fetele ,mai aveti loc si pentru mine?
Sa va spun despre mine!Dupa nastere am ramas cu 84 de kilograme .Pana la 1 an cand am terminat de alaptat , am mai scapat de 4.Deci 80!Cand avea fii-mea vreo 1 an jumate m-am ambitionat si am inceput sa slabesc.Bici multa ,2 ore pe zi,fara dulciuri ,prajeli si mancare dupa 6.Am dat jos 15 kg in vreo 3luni.Am plecat la mare si gata ,mi-a trecut ambitia si am inceput ,iar, sa pun pe mine.Acum am 72 si mi-a revenit ambitia.Am inceput de vreo 2 saptamani sa fac bici cate 1 ora ,si mananc asa cum v-am scris mai sus.Am reusit sa scap de 2 kg.
Sper sa slabesc si sa nu ma mai ingras .
Ce ziceti ,am loc la voi ?![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Sabina spune:
feteleeeeeeeeeeeeee, iubiteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
m-am inotrs.
am la loc 55 :(((
da de pe 16 martie reincep fitness.
pana atunci...am de lucru prea mult.
sper sa dau raportu mai des:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lulu77 spune:
'Neata!
Meniu de azi :
Mic dejun+ Pranz + Cina : FRUCTE
- este vineri si tin post .
Nu am rezistat si m-am cantarit , am minus un kg ! 

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Eftimie C. spune:
Neata.Hai la
.
Dana, bine ai venit si felicitari pentru ambitie.Cand ai timp, da-ne mai multe detalii despre dieta ta (ce mancai, la ce ai renuntat...si ce faci acum).
Ieri am mancat niste fursecuri (aduse de sef), pe la 17 pizza si apoi...am renuntat la masa de seara; ma porcisem prea mult
.
Azi, chiar nu stiu ce voi manca.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)