Nou stil de viatza (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Io am facut aseara 100 abdomene: 50 dintr`ala k-lumea, 20+20 pentru lateralele burtii si 10 sa rotunjesc suma :-)

Mamicadulce - sa fie totul bine cat mai repede posibil !
Lasa Cookie ca ne revenim noi si vom avea un mijloc tras prin inel
Sigrid - de luni te asteptam pe baricade, da ?

Pup la gasca si o zi faina !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare,

se pare ca mi-am revenit cu spatele/ceafa, asa ca aseara am bagat winsor pilates advanced de mi-au mers fulgii (si abdominalii), asa ca eu consider ca mi-am facut norma de abdomene. Nu m-am masurat ca nu mi-am gasit centimetrul, dar sunt undeva sub 70 in orice caz, zic eu. Masurata in talie (adicatelea cam in dreptul buricului), nu peste burta, nu?

De mancat am mancat ieri binisor, desi am inclus o delicioasa pizza vegetariana, dar era cu blat f subtire si muuuulte legume, asa ca eu o consider un pranz sanatos.

Azi nu stiu ce voi manca la pranz sau la cina. In mod surprinzator, azi dimineata am mancat legume la wok. Mai ramasesera de ieri si mi-a fost pofta de ele. Nu neaparat un mic dejun traditional, as putea spune.

Azi vreau sa fac 30 min pe bicicleta si niste stretching, mai ales pt spate, zona mea ultra sensibila. Delidana, vad ca tu esti mai bine cu spatele. Eu am dubla scolioza discreta, cel putin asa zic dr, da' si discretia asta se manifesta din cand in cand (mai ales dupa cele 2 sarcini) de ma termina.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Cami, te-am trecut si cu masuratoarea pentru solduri. Nu este neaparata nevoie, ceea ce era important aici era talia. Fetelor, daca vreti sa trec si soldurile eu nu ma supar.
Carolinah, daca vrei sa te trec in lista va trebui sa te masori.
Miag, eu am inceput aseara cu 50 abdomene si intentionez sa ajung la 300/zi, dar in timp, azi 60, miine 70 si tot asa. Important e sa ne tinem de treaba.
Eu voi fi plecata de miine (vineri) pina luni.
Va pup si revin mai incolo.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Vin si eu si sper sa ma primiti .
Deci : 1.64 si 64 kg .
M-am apucat de slabit .
Mananc echilibrat ,ca baza Monti ,dar uneori o mai dau in bara,dar in principiu alimentatia mea se bazeaza pe gratare ,supe ,fructe, legume ,iaurt si uneori batoanele Fibrobar.
De slabit am slabit in ultima luna ,se vede cam putin la kg ,dar la cm ,este diferenta destul de mare,se simte la haine.
Pe langa regim ,fac bicicleta ,si abdomene , masaj anticelulitic ,impachetari si uneori electrostimulare.
Mi-am propus sa slabesc pana la 01 Iunie inca minim 8 kg .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Ma inscriu la concursu' talie de viespe cu 75 cm
De abdonele ma apuc de luni, cand sper sa-mi treaca spatele.

Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Lulu, bine ai venit!
Te-am trecut in lista, verifica te rog daca sint corecte datele.
In fiecare luni se da raportul, adica te cintaresti si ne spui greutatea pe care o voi trece in lista. Cintarirea se face dimineata pe stomacul gol. Daca vrei sa te trec si in lista concursului de luna asta astept dimensiunea din talie. Spor la treaba!
Olo, te-am inclus in lista.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mai da' ce activitate pe aici .De luni, dupa ce raportez un , vin si eu la sport si-mi bag mintile in cap si cu dieta (pana atunci voi chefui sambata la o petrecere data cu ocazia zilei de 8Martie- ma duce sotul ).

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Saru'mana.Maine raportez dimensiunea taliei si coapselor ,astept sa ajung acasa sa ma masor ...iar kg le raportez luni dimineata.
Si particip si la concurs.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, nu ride ! Eu sunt mica de statura si cu sunci plasate in locuri strategice. Trebuie musai sa le dau jos daca vreau sa arat bine cit de cit.
Lulu bine ai venit in grup !
Delidana distractie placuta si ai sa ne vezi luni !

Aseara am facut 5 serii de cite 10 si n-am facut febra musculara.
O intrebare : genoflexiunile sunt bune (pentru rest) ? Pe satea le fac dimineata (cam vreo 15-20).

Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte
- o felie mica de piine cu o felie de jambon, rosie si ardei. un iaurt simplu
- andive cu ceva. un fruct.

Pupici la toate !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, nu ride ! Eu sunt mica de statura si cu ale mele kg in plus si ale mele sunci, nu aduc deloc a manechin.
Lulu bine ai venit in grup !
Delidana distractie placuta si sa ne auzim luni.

Am facut aseara 50 (10 ori 5) abdomene si nu mi s-a parut greu. A trebuit sa intrerup de 2 ori because copii care trag de mine.
Intrebare : genoflexiunile de dimineata sunt bune ? eu fac citeva (15).

Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte.
- o felie mica de piine cu o felie de jambon, rosie si ardei. un iaurt simplu
- salata de andive cu ceva. un fruct

Pupici la toate.

Mik.

Mergi la inceput