Nou stil de viatza (88)
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
Delidana, acum am vazut ca avem acelasi numar de centimetri in talie!

Asa ca, pazea ca te intrec! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Delidana spune:
Tzuni mama, da-i bice ca altfel n-ai sanse! ![]()
Nora, te-am lasat cu 56kg.
Am auzit ca miine se pun in vinzare biletele la concertul DM. Sper sa fie asa...
Fetelor care mai doriti sa intrati in concurs, astept "dimensiunea".
Pe miine.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Nora__ spune:
Un pont dat de un om al muntelui,contra febrei musculare:1-2 aspirine si de mancat ceva dulce,echivalentul a 2 lingurite de zahar...sau chiar 2 lingurite de zahar.E verificat pontul.Dupa o zi de urcat pe munte cu 2 rucsace in spate,cineva n-a avut nimic dupa ce a luat 2 aspirine si zahar.A doua zi ar fi trebuit sa fie lat,ca nu avea antrenament.
Mda...Tzuni,ai dreptate...e frustrant...dar tu nu ai dreptul sa te plangi,esti o superba (am tras cu ochiul in album).Delidana e subtirica si ea de nu se poate,Mik la fel...pe Klaus mai lipsea sa o vad la 42 de kg si ....
ete asa faceam.
mamicadulce....multa sanatate lui Marc!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Am vb cu Anca , era suparata, Marc nu mananca si nu bea nimic , il doare f rau gatul , era tare trista
.
Cu dieta am stat cam prost , tot am mai scapat in alimente interzise , sper ca totusi de maine sa mi revin.Nu are sens sa scriu meniul de azi ....e varzaaa!!!!
va pup
Mamica de printesa
de 4 anisori
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Delidana trebuia sa spunem masuratoarea si pt. solduri? Daca crezi ca e cazul, poti sa ma treci si pe mine cu 94 cm. 

Zuzilici
la burtik!
Tzuni Mult succes maine la lansarea de carte! 
Mamicadulce Multa, multa sanatate lui Marc! 
Sigrid Iti mai faci automasaj? Se vede diferenta? 
Daria, Carmen, Crystina, EftimieC, Miag, Mik, Puskin, Ioana, Carolinah, Roxana, Sabina, Doina si scuze daca am omis pe cineva 
Cami
cookie spune:
Hai ca vin si eu in concurs...8ocm...
E totusi destul de bine, zic eu...ca anul trecut pe vremea asta aveam 95(!!!!!) in talie( din arhivele croitoresei mele
)
la fete!
miag spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Miag, te asteptam si pe tine la abdomene cind iti trec rusii.
vin, vin ...voi cand faceti dimineatza sau seara? Cam cate abdomene ar fi eficiente pe zi ca sa fim eficiente?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Eftimie C. spune:
Neata, la o
calda.
Meniu:
D: cafea
P: o buc mica de pizza (face cineva cinste si nu poate fi refuzat
)
C: mancare de fasole cu muraturi (si poate o feliuta doua de paine prajita)
Nu aruncati
.Nu e chiar grav.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
miag spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Buna fetele,
Am vb cu Anca , era suparata, Marc nu mananca si nu bea nimic , il doare f rau gatul , era tare trista.
Mamica de printesade 4 anisori
imi pare rau pt mamica dulce

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!