durere de masea! help!!!

durere de masea! help!!! | Autor: marchplayer

Link direct la acest mesaj

Am o fetita de o luna pe care o alaptez exclusiv la san, de vreo 3 zile am o durere ingrozitoare de masea care nu cedeaza defel! Singura solutie pare a fi sa merg la stomatolog!
Va rog sa-mi spuneti cum sa fac? Am inteles ca nu este permisa anestezia atunci cand alaptez! Ar trebui sa-i dau formula pentru vreo 2 zile pana termin lucrarea la stomatolog? o sa mai vrea dupa aceea sa suga la tzitzi?

daniela si Ioana Alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Marchplayer nu stiu daca anestezia conteaza cind alaptezi.Chiar ,eu stiam ca atunci cind esti insarcinata nu e voie.Da ma rog poate ai dreptate.Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si tu alaturi de ea.Dute la stomatolog si nu mai sta cu durere ca stiu cum e.Si sigur dr, o sa site ce sa faca.Multa sanatate.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

1. nu e obligatorie folosirea anestestezicului(de catre medic) tot timpul, se pot face interventii fara, depinde de ce ai.
2. stiu de la mamici care au fost in aceeasi situatie: dupa anestezie consumi cat ma multa apa ca sa curati corpul de anestezic si nu alaptezi pt. cateva ore(sari primul alaptat de dupa anestezic si arunci lapticul ). Daca poti fa "rezerve" din propiul lapte inainte de a merge la stomatolog.
Insanatosire rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

1. nu e obligatorie folosirea anestestezicului(de catre medic) tot timpul, se pot face interventii fara, depinde de ce ai.

Asa e!
Eu am avut pb cu o masea cand eram insarcinata ,i-am spus stomatologului ,si el a lucrat fara anestezie .Treptat ,cu grija ,cu aoleo si valeu ,dar a iesit bine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Mama mea are probleme de obicei cu anestezicul asa ca dentustul lucreaza cu anestezic-spray (care e pt copii) si amorteste doar putin pielea, presupun ca nici nu se absoarbe asa mult in organism. Du-te la un dentist sa vezi ce iti spune.

Mergi la inceput