Mamici casnice (14)
Raspunsuri - Pagina 9
diadaniela spune:
"seara fetele!
Acus am adormit copilu si am intrat sa va salut!
Cami ,numai intr-un bairam stai!
Flavia ,ma duc sa vad pozele!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Ehehe iar am tras chiulul asa m-am ofticat ca nu-mi merse netul, cred ca uitaram sa-l platim ca acum fix cand l-am platit ne-a dat drumu'
Mai m-ati spart, cum sa recuperez eu cat ati scris? Am vazut ca toate la nani, am citit ca Alina scumpa de ea ne poarta de grija si am auzit ceva de niste poze ale Flaviei? Sa fie oare-n albumul comun? Las' ca fug sa casc gura acus.
Am pus si noi niste POZE de ieri si alte cateva, nu sunt multe ... Am fost in parc si Gogo si-a gasit pasiunea: strica oamenii de zapada, da cu labutele exact ca si cateii
Ce sa zic.... cu sportul e cam jale, dupa abdomene si genoflexiuni ieri am nitica febra la burtoaie dar nu ma las, bici am facut doar 10 min. dimineata ca Gogo draga de ea nu vrea s-o vada pe ma-sa slaba si se baga-n pedalele mele ca vrea si ea sus. Are treaba la afisajul ala sa-mi schimbe mie minutele cu caloriile si alte cele tre' nsa gasesc o tehnica sa pedalez cu ea. Cred ca-i cumpar trici, tot vine vara, nu?
Deci de 1 martie ati primit oaresce semne primavaratice... ce frumos... mie mi-a dat barbatelul o.. scoica.. cica e taaaare nmostalgic dupa Vama Veche de anul trecut si eu pe langa el .
Bimilit, sper sa ne cunoastem mai bine hihihi, vad ca deja a intrat Flavia in fata la coada de nurori pardon Sara
Mihaela, wowwww pai marti imi iau L pt femei neaparat!!!!!!!!! Multumesc mult de martisor!!!!!
Deci cu temele nefacute va parasesc, nu ma exmatriculati ca stau dupa ore Nani-nani si somnic usor!!!!!!!!! (asta ultima era pt spor la bici maine)
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Mai fetelor da' ce-am ras... Sunt pe contul casnic si casc gura... m-am uitat intai la haioasele Flaviei si-am murit de ras... aia cu babele o stiam de pe semnatura Aduscai, e tare, dar intreb si eu ca prostu', aia cu talpita de bebe prin burtica e trucata?
Acum am terminat cu ale Alinei - ma' dar si Alexa are niste poze de rad singura asa mutrite duuuuuuuuuuuulci face
Cami, mai da' ce mamica tanara esti si tu !!! Super! Eu iti stiam doar mandra de pe Mess
Corina ooo ce domnisoara mare ai!!!!!! Si mutrita din prima poza e tare rau!
Flavia sunteti si voi niste scumpe si jumatate! Mai dar cate rochite, m-ati innebunit, sunteti niste printzesuci
Mihaela hihi m-am uitat iar si la pozele voastre, ce mai, super gagici voi doua, dar ce-ti facea piticotu' pe bufet in bucatarie?
Daaaa sigur ca taman cand vreau sa bag si eu poze aici mi-a dat Miti ultimatum 5 minute ca vrea sa intre sa caste gura la scoruri la fotbal Ma parca era undeva un subiect cu hobby-urile berbantilor, asa m-as baga la barfit, tre' sa-l caut
Hai ca va pup ca-mi smulge mousul din mana paaaa
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
alexa si mami spune:
am intrat sa va zic noapte buna, somnic usor!
andreea, m-ai dat pe spate cu gogosica ta! e atit de dulce, ca-mi vine sa o maninc.iar tu esti o frumoasa.
sar'mina de aprecieri.
bey, da' unde's vremurile alea bune cu conferinte ca mi-e dor de ele?
alexa & fam
Bimilit spune:
fetelor va tuc pe toate!!!!!!!!
flavia , nu te "periez" , dar sincer esti o scumpica si dulcica si finuta si...gata.
fetelor nu va speriati ca eu ma pun pe treaba si fac feciori.asa ca fete sa fie , ce de baieti nu ducem lipsa.
va doresc noapte buna si mii de la copilasi.
PS Cuscrelor sa imi ingrijiti bine nurorile si sa nu mi le suparati .
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
diadaniela spune:
Ma , e o liniste seara pe aici ,ca imi tiuie urechile!Unde umblati?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
cum mey dana liniste? nu ti-a zis colegu' ca te-am cautat? pe YM.
bi, nu ne-ai zis ce a zis nenea dr.esti bine?
alexa & fam
ange spune:
am sosit dar voi dormiti de mult.
ce-mi place ca ne laudam una pe alta pe aicicat de frumoase si tinere suntem!!!
degeaba daca nu avem un "el" care sa ne laude
andora,tu glumeai sper cand spuneai ce mamica "tanara esti"! sunt babutza draga mea.Pozele ma fac tanara ca de altfel!!!
dana,nu ai avut mai cu cine te conversa in seara asta? dar ce au facut fetele?!
nu o tinem in nici un chef.pur si simplu ne-am saturat de stat in casa si cum a dat putin caldura(-6°) am si scos nasul afara din casa.
Danelutza,ar fi super sa ne cunoastem la vara.tzin pumnii sa veniti.
ange spune:
fetili,la "pozele noastre" am facut un album "deale lu'ange" unde am sa va pun poze de pe aici cu decoruri,flori si tot ce-mi place mie sa fotografiez(fara persoane):))).
Sper sa va placa ideea mea si sper sa-mi urmati "calea"
Daca credeti ca nu-si are rostul asemenea albume acolo dilitzil ca zau de ma necajesc.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert